Armin Hodžić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Armin Hodžić
Naravno da Hodzic ne treba biti starter ali nikome ne moze biti jasno kako jedan Ibisevic a tek raspali Djuric i polovni Zec mogu imati prednost ispred Hodzica. Pa Dinamo je jaci od Herthe iz Berline, a tek ove klubove ove dvojice Dinamo je pojam...
Hodzic ce sad vec sa 20 godina da igra LP protiv najelitnijih evropskih klubova, Ibisevic ne znam da li ima ijedan nastup u bilo kojem evropskom takmicenju u karijeri a kamoli LP. Igrace poput Hodzica treba forsirati a ne matore polovnjake ili ove propalitete poput DJurica koji vjerujem nije ni u drugoj ligi Italije standardan.
Hodzic ce sad vec sa 20 godina da igra LP protiv najelitnijih evropskih klubova, Ibisevic ne znam da li ima ijedan nastup u bilo kojem evropskom takmicenju u karijeri a kamoli LP. Igrace poput Hodzica treba forsirati a ne matore polovnjake ili ove propalitete poput DJurica koji vjerujem nije ni u drugoj ligi Italije standardan.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 25 sep 2015, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Zato i kažem da su minimalne šanse da krenemo sa dvojicom, jedino ako krene po zlu, onda jedan ulazi sa klupe... vjerovatno Vedo.molotovljev je napisao/la:Virtu, pa sad, kockamo se i sa Vedom, realno...
Zeznuto je to, ako ubaci Hodžića i kiksamo, svi će ga strijeljati što nije išao na 'provjerenog' Ibiševića... a za Ibiševića mu ne treba alibi

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
De ne zezaj, upoređuješ neuporedivo. Kao da je igranje sa Dinamom u LP neka jaka referenca u odnosu na klubove iz liga petice.BigBigBang je napisao/la:Hodzic ce sad vec sa 20 godina da igra LP protiv najelitnijih evropskih klubova, Ibisevic ne znam da li ima ijedan nastup u bilo kojem evropskom takmicenju u karijeri a kamoli LP.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Znaci Marin Anicic je bolji od Tonija Sunjica po toj logici, jer on igra Ligu Prvaka a ovaj drugi ne. 

Ma nema to nikakve veze, mogao je i Ibisevic prec u Bate Borisov da igra Ligu prvaka..
This time next year we'll be millionaires.
Bayern, BvB pa DinamoPa Dinamo je jaci od Herthe iz Berline
Djuric ne zaslujuje poziv. Na klupi je u drugoj ligi.
Hadzica sad zvati protiv Walesa i Kipra, na klupu naravno. Trebamo poceti sa dva napadaca, kad se Vedo umori ubaciti Hadzica neki 10-15 minuta jer momak je majstor.
U U21 imamo Bajica i Prevljaka.
Hadzica sad zvati protiv Walesa i Kipra, na klupu naravno. Trebamo poceti sa dva napadaca, kad se Vedo umori ubaciti Hadzica neki 10-15 minuta jer momak je majstor.
-
- Kontakt:
Pa ako to nije referenca onda hocemo gledati jaciu kluba, realnost je da je Dinamo bolji od Herthe, u Herthi bi Soudani, Henriqez, Pjaca bili glavni igraci. Smijesno je pricati o jacini lige dok pozive dobijaju npr. likovi poput Susica koji u Dinamu nikad ne bi imao mjesta ni na klupi. Kritikovao sam Susica a izgleda da cu i ovog Bazdarevica jer radi dosta stvari isto, jasno je da Ibisevic dobija poziv na staru slavu i neka dobija ali neka ga na klupi ali nije mi jasno zasto poziv dobija Djuric i zauzima mjesto mladjem igracu koji igra u boljem klubu i ocigledno boljoj ligi od Serie B? Problem BiH selektora je bezmudnost niko nema muda za radikalnu promjenu svi igraju na zicer tako da ko god dodje za selektora spisak ostaje skoro nepromijenjen, ovoj reprezentaciji treba celicna ruka neko koga ce se klosari da boje u svlacionici.
Ibišević dobija pozive na kvalitet.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hadzic ako je majstor ja sam Ronaldinho..soko je napisao/la:Djuric ne zaslujuje poziv. Na klupi je u drugoj ligi.
This time next year we'll be millionaires.
Odlicna sezona za Hodzica. Poznavajuci Dinamo, pripremiti ce mu teren da se dobro proda u ligu petice, a na njemu je samo da nastavi sa dobrim igrama.
Hodzic pardon, kakav HadzicMomciluk je napisao/la:Hadzic ako je majstor ja sam Ronaldinho..soko je napisao/la:Djuric ne zaslujuje poziv. Na klupi je u drugoj ligi.

Ma jbs mladu repku, svakako se brukaju s ovim selektorom tako da im nsita ne znaci i ako igra Ara za njih. A u svakom slucaju A reprezentacija ima prednost a trenutno on sigurno ima mjesta tu jer je za Djurica Ronaldo (debelialeksandar_veliki je napisao/la:
Ne znam igra li mlada sad u ovo vrijeme, pa cemo vidjeti kakva je odluka, sigurno je da ce se i dva selektora posavjetovati. Mada, mislim da ce Hodzic biti na spisku A selekcije, a Djuric nece. To su moje pretpostavke, ne moraju biti tacne...

-
- Kontakt:
Zabrinjavajuce je da u reprezentaciju koja lafo treba da se bori za odlazak na evropsko prvenstvo u reprezentaciju na kvalitet dobija poziv lik koji je do ove sedmice imao visemjesecnu golgetersku pauzu...Mislim da svaka budala moze vidjeti da ce Hodzic imati bolju karijeru od Ibisevica i da bi bila kardinalna greska minutazu njemu uskracivati zbog Ibisevica koji sigurno nema kvalitetu da napravi razliku kao npr. Dzeko dok sa druge strane imas napadaca koji ima potencijal da bude dosta bolji od Ibisevica i zato ga treba forsirati.Virtu4l je napisao/la:Ibišević dobija pozive na kvalitet.
Možda ti vidiš da će Ara imati bolju karijeru od Vedada, ali ja to još uvijek ne vidim, 100 golova u Njemačkoj i 25 u reprezentaciji nije baš mačiji kašalj.BigBigBang je napisao/la:Zabrinjavajuce je da u reprezentaciju koja lafo treba da se bori za odlazak na evropsko prvenstvo u reprezentaciju na kvalitet dobija poziv lik koji je do ove sedmice imao visemjesecnu golgetersku pauzu...Mislim da svaka budala moze vidjeti da ce Hodzic imati bolju karijeru od Ibisevica i da bi bila kardinalna greska minutazu njemu uskracivati zbog Ibisevica koji sigurno nema kvalitetu da napravi razliku kao npr. Dzeko dok sa druge strane imas napadaca koji ima potencijal da bude dosta bolji od Ibisevica i zato ga treba forsirati.
Golgeterska pauza je prekinuta i time bi priča o Vedadu Ibiševiću trebala biti završena. Izvini, ali ja u ovom trenutku mnogo više cijenim prvog napadača Herthe, nego rezervu Dinama iz Zagreba.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Steta sto je pauzirao prosle godine zbog povrede trbusnog zida inace bi sigurno i prosle godine imao solidnu minutazu i poneki go
Svaka cast Ibisevicu, ostavio je neizbrisiv trag i ne moze mu se naci mana za igre u reprezentaciji. Kontam da ga gotivis i to je uredu ali Armin ima predispozicije da postane vrhunski napadac a ako zanemarimo iskustvo razlika u kvaliteti izmedu njih dvojice i ne cini mi se bas velika. Dva gola nakon dosta vremena ne znace da je to Vedo iz Hoffenheima. Vedo sigurno jos par godina treba igrati za repku ali nikome ne smije biti zagarantovano mjesto ispred nekoga pogotovo ako nije nosilac igre. Armin je nadolazeca nada i ako se moglo Vedi "pomoci kroz repku" sto ne bi moglo i njemu.Virtu4l je napisao/la: Golgeterska pauza je prekinuta i time bi priča o Vedadu Ibiševiću trebala biti završena. Izvini, ali ja u ovom trenutku mnogo više cijenim prvog napadača Herthe, nego rezervu Dinama iz Zagreba.
-
- Kontakt:
103 gola u 11 godina provedenih u Njemackoj racunajuci mu jednu sezonu u cvajti, mislim nije maciji kasalj ali to nije nikakav bauk, od tih 103 gola u Bundesligi ih je zabio nesto vise od 70, izvinjavam se fanovima ali 78 golova u deset sezona nije neki nedostizan ucinak cak rekao bi ispodprosjecan jer realno 8 golova po sezoni...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.