Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Nemoj zezati...Nisam znao ali hvala ti sto me podsjecas...jasmin10 je napisao/la:Husika je i Avdiju prizivao u reprezentaciju, to dovoljno govori kakav je on stručnjak
Pa necu te brukati vise ako necesjasmin10 je napisao/la:Ne brukaj se više.
E bas vala Husika djeca su u pravu, kod Pjanica si se isprovaljivao toliko da ti se vise nista ne moze vjerovati. Iako, iskren da budem, ponekad ima komentara koje bi ocjenio kao odlicne da nisu pod tvojim nickom. Cuj Pjanic i alibi pasovi, Boga mi ne znas sta je fudbal, momak ubija "iz prve", najbolje moguce rjesenje pronadje, izvuce loptu sa mjesta gdje je pritisak protivnika. Nemam obicaj nase igrace seliti u velike klubove ali ako Guardiola ostane u Bayernu, Pjanic je idealan za minhenskog diva.Husika je napisao/la:Ne bih ti ja ni dao da me uzmes za "ozbiljnog"HankMoody je napisao/la:Biži ba Husika, ti i tvoje lupanje, dovoljno je pročitati tvoja baljezganja o Pjaniću da te čovjek nikad za ozbiljno ne uzme.Husika je napisao/la:Kao sto sam rekao Grahovac dno dna, kada ga moji "rendgeni" premjere nema fule, veceras protiv viktorije klupa, meni sasvim logicno...
Ono sto nama iz Rapida treba je Pavelic...Ali mi nikada ne pozivamo ono sto vrijedi i sto nam u datom trenutku treba pa sam siguran da ce tako biti i ovaj put...
Cinjenicno stanje kaze da je Pjanic najgori igrac nase repkeFerdinand je napisao/la:E bas vala Husika djeca su u pravu, kod Pjanica si se isprovaljivao toliko da ti se vise nista ne moze vjerovati. Iako, iskren da budem, ponekad ima komentara koje bi ocjenio kao odlicne da nisu pod tvojim nickom. Cuj Pjanic i alibi pasovi, Boga mi ne znas sta je fudbal, momak ubija "iz prve", najbolje moguce rjesenje pronadje, izvuce loptu sa mjesta gdje je pritisak protivnika. Nemam obicaj nase igrace seliti u velike klubove ali ako Guardiola ostane u Bayernu, Pjanic je idealan za minhenskog diva.
Malo je cigla za ono gore. Bar jedan betonski blok po tintiri mozda bi se resetevo.JFH9 je napisao/la:Boze baci ciglu i pogodi Husiku.
Husika je trol. Sprda se covjek.jasmin10 je napisao/la:Ne brukaj se više.
Odličan igrač!Bolanos je napisao/la:golllllllllllllllllllll bra'o kraljuuuuuuuuuuu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.