irfo je napisao/la:Prati li iko kviz Potjera na hrtu?
kad god stignem,odlican kviz
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
irfo je napisao/la:Prati li iko kviz Potjera na hrtu?
Naravno, moze se mnogo naucitfilip13 je napisao/la:irfo je napisao/la:Prati li iko kviz Potjera na hrtu?
definitivnoDragonGirl je napisao/la:Meni Al Jazeera Balkan ima odličan program i van informativnog dijela. Kvalitetne emisije iz raznih dijelova svijeta, najrazličitije teme, putopisi, reportaže, baš onako zanimljivo i osvježavajuće za pogledati, za razliku od ostalih domaćih kanala gdje se program uglavnom svodi na indijske i turske sapunice i reality emisije, a doduše tu i tamo se ubace i pokoje vijesti, što jest jest.
toliko sjajnih emisija.messilla je napisao/la:Slazem se. AJB je daleko ispred svih.
Također, odličan kviz i ima jako dobrih pitanja.filip13 je napisao/la:irfo je napisao/la:Prati li iko kviz Potjera na hrtu?
Pa ima otprilike 20% posto manje sazdrzaja nego americki, nema prijevoda na nas, ima francuski, njemacki, italijanski itd. ali postoje neki programi s kojima mozes staviti nas prijevoddscile je napisao/la:Pretpostavljam da je to za ovu temu.
Je li neko sa nasih prostora uzeo Netflix? Mislim na ljude iz eks-Ju, ne vas sto zivite u dijaspori. Zanima me kakav je sadrzaj, imaju li prevodi i ostalo? 8 evra mjesecno nije puno, ali sam citao nema novog sadrzaja i da vecina nema prevode.
Moze se kod nas gledati(zivim 5 km od granice sa Hrvatskom).Sobna antena,digitalni prijemnik za hrvatske kanale i Nova tv je tu. Belaj je sto se stalno vrte isti filmovi, Policijska akademija i Rush Hour svakih par sedmicafilip13 je napisao/la:mislim da nema niko novu tv u BiH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.