2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: 2015/2016 NBA Sezona
MEM je top 4 ekipa Zapada.
Otkad ?Belmin6 je napisao/la:MEM je top 4 ekipa Zapada.
Od ove sezone.
SAS, OKC, LAC, MEM.
SAS, OKC, LAC, MEM.
Mozda kada bi Harden slomio noguBelmin6 je napisao/la:Od ove sezone.
SAS, OKC, LAC, MEM.
Može HOU umjesto LAC, ista vreca govana.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Ovo samo budala može napisati.
Rose je u samo 10-ak min. na terenu u svojoj prvoj utakmici u predsezoni pokazao koliko je bitan faktor za uspjeh ove ekipe pogotovo u ovom run & gun sistemu koji će njemu lično leći k'o budali šamar.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Tesko da ce zavrsit ispred Rakete a i GSW, no vidjet cemoBelmin6 je napisao/la:Od ove sezone.
SAS, OKC, LAC, MEM.
Nisam bas sve procitao,ali jbg to je to,slazem se ja sa dosta stvari iz ovog sto sam procitao
Na stranu Hoiberg i sistem to je sve jasno da je to ono sto Rouzu odgovara,ali sustina je da Rose nije onaj stari Rose,i da se taj mentalni sklop morma mjenjati i da shvati da ipak nije najbolji igrac ekipe,sto je vjerujem nemoguce da udje u njegovu glavu.
Ima poprilicno tacnih stvari u textu,i ko god da ga je pisao stavio je malo prejak naslov
Na stranu Hoiberg i sistem to je sve jasno da je to ono sto Rouzu odgovara,ali sustina je da Rose nije onaj stari Rose,i da se taj mentalni sklop morma mjenjati i da shvati da ipak nije najbolji igrac ekipe,sto je vjerujem nemoguce da udje u njegovu glavu.
Ima poprilicno tacnih stvari u textu,i ko god da ga je pisao stavio je malo prejak naslov
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Naravno da nije onaj stari, ne bi ni Jordan bio sa ovolikim krucijalnim povredama, ali ovaj u tekstu a pročitat ćeš nadam se do kraja piše kao da je čovjek za D lige. On i Butler bi mogli uraditi fine stvari ove sezone, po meni bi finale istoka bio plafon i bio bi prezadovoljan tim ishodom. Da Bogdo trejdaju Noahu za još jednog šutera koji igra u oba pravca i Hoiberg ubaci Portisa u startnih 5 ili makar Gibsona. Imali bi 5 šutera i fine defanzivce u startnoj petorci plus vrlo jaku klupu. Noah koliko god mi je draG se nikako ne uklapa u ovaj sistem.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
SAS, OKC i MEM su top tri. LAC ne pripada u ovu skupinu.Belmin6 je napisao/la:Od ove sezone.
SAS, OKC, LAC, MEM.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
GSW je za klasu jaca ekipa od Memphisa. Houston isto tesko da moze s GSW jer imaju slican koncept igre samo sto GSW to bolje i ucinkovitije radi. Jedine ekipe koje mogu zaustavit GSW da odbrane naslov su OKC, SAS i CLE mada ne znam koliko jos ima snage u Jamesu nakon svih silnih minuta koje je odigrao od dolaska u ligu i to jos bez ozbiljne povrede, a svi smo svjesni da je Cle bez Jamesa za 60% slabija ekipa.
Lawson pravi razliku ove godine 

Epidaurus je napisao/la:GSW je za klasu jaca ekipa od Memphisa.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- IlCapitano
- Kontakt:
Umjesto dvije DUI kazne dobit će samo jednu?alemsa je napisao/la:Lawson pravi razliku ove godine

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
IlCapitano je napisao/la:Umjesto dvije DUI kazne dobit će samo jednu?alemsa je napisao/la:Lawson pravi razliku ove godine

Sumnjam
Samo da vidimo kolika ce suspenzija biti i kad
Zar fakat mislis da ekipa koja se nije u putu sa sutem sastala moze dobiti GSW koji je top 5 i napadacki i odbrambeno ? Memphis bez Tony Allena ima za 50% losiju odbranu, a s njim na parketu u napadu igraju s 4 igraca. Golden ih je razotrkio u PO ove godine i unistio taj mit o Memhpisu kao nezgodnoj ekipi za 5 najjacih ekipa na zapadu.Greivis je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:GSW je za klasu jaca ekipa od Memphisa.
Pa tesko im je u PO, kad im najbolji igrac postane sjena sebe odnosno krampa
Taj Memphis je po meni najprecijenjenija ekipa, barem sto se tice ovog foruma.. a u sustini su isto sto i npr. Atlanta na istoku. Uglavnom sigurni u PO, ali da naprave nesto vise, jednostavno ne mogu.
To su Clippersi i Rocketsi, pogotovo ovi prvi. Memphis se može nositi sa Oklahomom i San Antoniom. Meni dosta od njih.dscile je napisao/la:Taj Memphis je po meni najprecijenjenija ekipa, barem sto se tice ovog foruma.. a u sustini su isto sto i npr. Atlanta na istoku. Uglavnom sigurni u PO, ali da naprave nesto vise, jednostavno ne mogu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Belmin6 je napisao/la:Od ove sezone.
SAS, OKC, LAC, MEM.
Ludo, ludo razmisljanje, kako olako mozes gurnuti Currya i ekipu u drugi plan, a i prvu bradu Amerike, stvarno ne kontam.

Zadnja izmjena: iceTATA, dana/u 26 okt 2015, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.