druga vremena bila tada ocigledno, raja zeljna fudbala, sada nazalost druga slika... ali najveci broj gostujucih navijaca ikada u premijer ligi je tad bio... da se zna...Ajzea je napisao/la:Manijaci u Širokom i onaj naslov u avazu "Najavljeno ih 300 a došlo ih 3000"
**** majku na Grbavici nas sad toliko ne bude
Ko će biti prvak 2015/16
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Re: Ko će biti prvak 2015/16
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Otoka prima 3000 a oko 200 ljudi iz Zenice nije moglo uci na stadion jer je bio prepun..jovanmaksimovic je napisao/la:siroki brijeg 2003... preko 3000 navijaca zelje u gradu od 10.000... neponovljivo...
SAMO ČELIK !
- Stone Island
- Kontakt:
Procitaj dva posta iznad svog.
- Beduin
- Kontakt:
Re: RE: Re: Ko će biti prvak 2015/16
Svi spominjemo taj neki iznad-prosjek, ali gdje su ti rezultati u Evropi? Jah, sad ce prica kako tek odnedavno su na nekom novom levelu i za ocekivati je tek uskoro iskorak u Evropi, hajde vidicemo i to. Osvojili PL ili bili u vrhu, opet nekako na staklenim nogama u tim predkolima, a te staklene noge odmah puknu. Kakvi mi i iskoraci jos godina i godina.Viper je napisao/la:Ipak se zna najbronije gostovanje a ono je u vlasnistvu RobijasaHigh je napisao/la:Postavite momku linkove najbrojnijih gostovanja, da ima na šta onanisati.
Inace prvak mislim Siroki Brijeg, sve im je na nivou, u odnosu na nasu ligu daleko su iznad prosjeka po svemu (osim navijaca) tako da..
Veci mi je iskorak toliki transferi Zelje, toliko finih igraca koji igraju u finim klubovima, ili jedan transfer Cimirota, ili sav taj vracen dug Sarajeva... a te neke "sitnice" oko sminkanja stadiona i sl. svakako treba uraditi, i morat ce se uraditi...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Evolve
- Kontakt:
Bio sam na toj utakmici. Jel se sjecate golcine Wagnerovog brata ?jovanmaksimovic je napisao/la:druga vremena bila tada ocigledno, raja zeljna fudbala, sada nazalost druga slika... ali najveci broj gostujucih navijaca ikada u premijer ligi je tad bio... da se zna...Ajzea je napisao/la:Manijaci u Širokom i onaj naslov u avazu "Najavljeno ih 300 a došlo ih 3000"

NK Široki Brijeg
Zvizno je sa 30ak metara, srca nam polomioEvolve je napisao/la:Bio sam na toj utakmici. Jel se sjecate golcine Wagnerovog brata ?jovanmaksimovic je napisao/la:druga vremena bila tada ocigledno, raja zeljna fudbala, sada nazalost druga slika... ali najveci broj gostujucih navijaca ikada u premijer ligi je tad bio... da se zna...Ajzea je napisao/la:Manijaci u Širokom i onaj naslov u avazu "Najavljeno ih 300 a došlo ih 3000"

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- Evolve
- Kontakt:
A vi nama stolice...Ajzea je napisao/la: Zvizno je sa 30ak metara, srca nam polomio
Inace, do prije te utakmice mislim da su odnosi Škripara i Manijaka bili dobri. Ja se sjecam jedne utakmice na Pecari, kad ste vi dosli na istok nama i bilo zajednicko navijanje. Ehh
NK Široki Brijeg
LuKaVaC je napisao/la:Tuzlanska sloboda osvaja nadam sesamo da nisu sarajlije

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ooo pa gdje si strucnjak? Da si makar gledao Radnik - Siroki nebi tako pisao.jovanmaksimovic je napisao/la:po svim parametrima... siroki brijeg...
Po meni glavni favoriti su Zrinjski i Sloboda.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
vidjecemo na kraju...MCMXLVI je napisao/la:Ooo pa gdje si strucnjak? Da si makar gledao Radnik - Siroki nebi tako pisao.jovanmaksimovic je napisao/la:po svim parametrima... siroki brijeg...
Po meni glavni favoriti su Zrinjski i Sloboda.

FOR PAUL
FOR PAUL
jovanmaksimovic je napisao/la: vidjecemo na kraju...opusteno
Tako je

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Evolve
- Kontakt:
E imas se scim pohvalit u pmfedeltafrotta je napisao/la:na ovo mislite

NK Široki Brijeg
- franklampard8
- Kontakt:
Samo tisu, bolje nam je ovakofranklampard8 je napisao/la:A niko ne spominje Sarajevo kao potencijalnog osvajaca ?

- franklampard8
- Kontakt:
Naravno, al' mi šega. Ja smatram da Zrinjski ili Sloboda osvajaju. 

1946
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
sarajevo jeste potencijalni prvak, isto kao i zrinjski... medju ova tri vidim prvaka... samo sto se istorija ne ponavlja dzabe ciklicno... u slucaju sirokog brijega, parne godine su uvijek sretnije od neparnih, dok su neparne uvijek sretnije za vas od parnih...
FOR PAUL
FOR PAUL
Re: Odg: RE: Re: Ko će biti prvak 2015/16
Zna se ko je najveći favoritfranklampard8 je napisao/la:A niko ne spominje Sarajevo kao potencijalnog osvajaca ?

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo ne citirajte ovog maloumnika od Jovana zvanog ''propali statisticar, 14-6 je omjer titula'' i bit cu vam zahvalan 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dobra ova anketa.. pet klubova u ponudi, od toga cetri trenutno sa vrha tabele i dodali jos jedan s pola tabele (nigdje veze).