tako ga ovamo svi znaju. kad mu kažeš dejo niko ne bi znao.alan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:medo ili drugi?
Ja ga znam ko deja, a tek nedavno sam čuo za taj nadimak.
@virtu nisam imao kuraža da odigram na vas
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
tako ga ovamo svi znaju. kad mu kažeš dejo niko ne bi znao.alan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:medo ili drugi?
Ja ga znam ko deja, a tek nedavno sam čuo za taj nadimak.
Ma vjerovatno Danska. Neće biti razvaljivanje kao jučer, ali Danska igra odličnu odbranu i kompletnija su ekipa. Sumnjam da Mađarska može odigrati loše kao sinoć, na stranu dobra igra Crne Gore, ali mađarice su promašile mnogo otvorenih šuteva.Tryg je napisao/la:Virto? Danska-Madjarska?
Ja sam singlirao Japanke na sitnoVirtu4l je napisao/la:Nema to mnogo veze sa mentalitetom, Japan nije kanta za nabijanje i sasvim su pristojna ekipa. Na prošlom SP ih je Srbija jedva dobila. Imaju dva paklena krila i mnogo su brze. Bekovi im nisu nešto posebno, ali je srednji bek Ishitate luda k'o struja. Odgovara im trka, a Srbija trenutno igra baš onako kako Japanu odgovara, run & gun.
Najboli lijek za njih je čvrsta odbrana, po mogućnosti 6-0, jer iz daljine ne mogu skoro ništa. Ako im se dozvoli da mijenjaju mjesta, da krila ulaze na drugog pivota, onda su opasne. Za tren oka su u kontri i meni se lično sviđa kako igraju, baš atraktivno.
Poznavajući Boškovića on će uraditi sve suprotno, igraće odbranu 5-1 i ostaviće mnogo prostora za krila. Dakle, što sporija utakmica, šanse Srbije su veće, veoma jednostavno. Oba desna beka su im visoka oko 162-3 cm.
Uzeo sam ih ja sinoć dok je kvota bila 5,00. Sad je već drastično pala.FaraonTM je napisao/la:Ja sam singlirao Japanke na sitno
Drastično je pala kvota, ja sam ih uhvatio po "skromnih" 3,20.Virtu4l je napisao/la:Uzeo sam ih ja sinoć dok je kvota bila 5,00. Sad je već drastično pala.FaraonTM je napisao/la:Ja sam singlirao Japanke na sitno
CG rutinski protiv Tunisa, neke igračice se odmaraju, bravo Adžo.
Ne znam je li Gherissi ulazila u igru, ona je pokrivena, baš neobično izgleda.FaraonTM je napisao/la:Inače koliko su lijepe ove Tunižanke nije humano
Chebbah, Rezgui pa ova golmanka... Baš lijepe...Virtu4l je napisao/la:Ne znam je li Gherissi ulazila u igru, ona je pokrivena, baš neobično izgleda.FaraonTM je napisao/la:Inače koliko su lijepe ove Tunižanke nije humano
91 km/hAdmir_Sa je napisao/la:kakav top u ruci ima ova mala jauković
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.