Uzimamo 3 boda u BL zivi bili pa vidjeli!!!Vulture je napisao/la:Deder, malo te gudre dopremi i u BL, pa da i ja a i moji sukopljani (oni koji su sa mnom u kopu) za vrijeme utakmice s vama se naduvamo slaveci pobjedu protiv kluba evropskog renomea, koji sljedece sezone ima najvise sansi da osvoji trostruku krunu.VelikiKemo je napisao/la:ostao/la franklampard8 » 18 jan 2016, 16:43
Zrinjski - Sarajevo X - Dvije jake ekipe, podjela bodova
Borac - Sloboda 1X- Borac pocinje sa izvlacenjem iz crvenog dijela.
Nikako ne kontam navijače kad prognoziraju rezultat.Sve kontam ok je da bi zelio da konkurent izgubi al kad izvalis da se raspali Borac počinje izvlačiti sa dna tj iz druge lige protiv prvoplasirane ekipe koja je najjača trenutno u Pl i koja igra najbolji fudbal e to je za nepovjerovati.
Evo ja ču ti reči da će ih Sloboda uzeti u hendikepu +2 najmanje..Slobodno me citiraj 28.2.2016.
EDIT: svjetskog. Cuj mene evropskog, pa Sloboda da zamjeni Mesiijem i Neimarom neka svoja dva napadaca iz prvog tima, to bi bio veliki hendikep za njih. Ma i vise od svjetskog kluba, klub UNIVERZUMA, hvala Bogu, imamo na Balkanu takvu atrakciju.
19. kolo BHT premier lige BiH - ocekivanja
-
- Kontakt:
Re: 19. kolo BHT premier lige BiH - ocekivanja
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
E, zivi bili pa vidjeliVelikiKemo je napisao/la:Uzimamo 3 boda u BL zivi bili pa vidjeli!!!Vulture je napisao/la:Deder, malo te gudre dopremi i u BL, pa da i ja a i moji sukopljani (oni koji su sa mnom u kopu) za vrijeme utakmice s vama se naduvamo slaveci pobjedu protiv kluba evropskog renomea, koji sljedece sezone ima najvise sansi da osvoji trostruku krunu.VelikiKemo je napisao/la:ostao/la franklampard8 » 18 jan 2016, 16:43
Zrinjski - Sarajevo X - Dvije jake ekipe, podjela bodova
Borac - Sloboda 1X- Borac pocinje sa izvlacenjem iz crvenog dijela.
Nikako ne kontam navijače kad prognoziraju rezultat.Sve kontam ok je da bi zelio da konkurent izgubi al kad izvalis da se raspali Borac počinje izvlačiti sa dna tj iz druge lige protiv prvoplasirane ekipe koja je najjača trenutno u Pl i koja igra najbolji fudbal e to je za nepovjerovati.
Evo ja ču ti reči da će ih Sloboda uzeti u hendikepu +2 najmanje..Slobodno me citiraj 28.2.2016.
EDIT: svjetskog. Cuj mene evropskog, pa Sloboda da zamjeni Mesiijem i Neimarom neka svoja dva napadaca iz prvog tima, to bi bio veliki hendikep za njih. Ma i vise od svjetskog kluba, klub UNIVERZUMA, hvala Bogu, imamo na Balkanu takvu atrakciju.

У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Zrinjski - Sarajevo x
Borac - Sloboda 1
Celik Zenica - Travnik 1x
NK Vitez - Velez Mostar 1
Radnik Bijeljina - Mladost DK x
Rudar Prijedor - Drina Zvornik 1
Slavija - Olimpic X
Zeljeznicar - Široki Brijeg 1x
Borac - Sloboda 1
Celik Zenica - Travnik 1x
Radnik Bijeljina - Mladost DK x
Slavija - Olimpic X
Zeljeznicar - Široki Brijeg 1x
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Zrinjski - Sarajevo x
Borac - Sloboda X
Celik Zenica - Travnik X
Radnik Bijeljina - Mladost DK X
Slavija - Olimpic X
Zeljeznicar - Široki Brijeg 1
Borac - Sloboda X
Celik Zenica - Travnik X
Slavija - Olimpic X
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Zrinjski - Sarajevo 1
Borac - Sloboda 1
Celik Zenica - Travnik 1
Radnik Bijeljina - Mladost DK 1
Slavija - Olimpic 1
Zeljeznicar - Široki Brijeg X
Borac - Sloboda 1
Celik Zenica - Travnik 1
Slavija - Olimpic 1
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Zrinjski - Sarajevo X
Borac - Sloboda 2
Celik Zenica - Travnik 1
Slavija - Olimpic 2
Zeljeznicar - Široki Brijeg 2
Borac - Sloboda 2
Celik Zenica - Travnik 1
Slavija - Olimpic 2
Zeljeznicar - Široki Brijeg 2
Zrinjski - Sarajevo - 1, Odličan prijelazni rok i veliki razlog da budem optimističan pred ovaj meč.Dovedeno nekoliko provjerenih igrača i vjerujem u pobjedu protiv Sarajeva, 1:0
Borac - Sloboda - 2, Sloboda je sigurno kvalitetnija ekipa.Ostavili su okosnicu momčadi i za 2. dio sezone, tako da vjerujem da će odigrati dobro i u BL.Borac će sigurno biti tvrd orah ali kvaliteta je na strani Tuzlaka, 0:2
Celik Zenica - Travnik - 1, Nakon odlične utakmice na Piroti u 1. dijelu sezone, vjerujem da će Čelik na svome stadionu slavit i tako još se više udaljiti od opasne zone, 2:1
NK Vitez - Velez Mostar - 1, Lagana pobjeda Viteza protiv ekipe koja nema nikakvih ambicija u nastavku sezone i samo čekaju kraj svega ovoga.Prilika za Karačića da malo bolje uigra ekipu, 3:0
Radnik Bijeljina - Mladost DK - X, Zanimljiva utakmica u Bijeljini na prvi pogled, ali mislim da nećemo baš gledati nogometnu ljepoticu u ovom slučaju.Radnik će igrati oprezno, Mladost još opreznije a znamo kako najčešće završavaju utakmice u Bijeljini, 0:0
Rudar Prijedor - Drina Zvornik - 1, Ovdje stvarno neznam šta bi moglo biti.Obje ekipe su vjerojatni putnici u niži rang takmičenja ali vjerujem da je Rudar nešto kvalitetniji i sa domaćim terenom na svojoj strani, očekujem njihovu pobjedu, 1:0
Slavija - Olimpic - 2, Olimpic mora početi igrati, a vjerujem da upravo Slavija može biti prva žrtva nimalo loše ekipe Vukova, 0:1
Zeljeznicar - Široki Brijeg - X, Još jedna derbi u ovome kolu, i to na Grbavici.Željezničar domaćin, Široki kvalitetniji, očekujem na kraju podjelu bodova, 2:2
Borac - Sloboda - 2, Sloboda je sigurno kvalitetnija ekipa.Ostavili su okosnicu momčadi i za 2. dio sezone, tako da vjerujem da će odigrati dobro i u BL.Borac će sigurno biti tvrd orah ali kvaliteta je na strani Tuzlaka, 0:2
Celik Zenica - Travnik - 1, Nakon odlične utakmice na Piroti u 1. dijelu sezone, vjerujem da će Čelik na svome stadionu slavit i tako još se više udaljiti od opasne zone, 2:1
NK Vitez - Velez Mostar - 1, Lagana pobjeda Viteza protiv ekipe koja nema nikakvih ambicija u nastavku sezone i samo čekaju kraj svega ovoga.Prilika za Karačića da malo bolje uigra ekipu, 3:0
Radnik Bijeljina - Mladost DK - X, Zanimljiva utakmica u Bijeljini na prvi pogled, ali mislim da nećemo baš gledati nogometnu ljepoticu u ovom slučaju.Radnik će igrati oprezno, Mladost još opreznije a znamo kako najčešće završavaju utakmice u Bijeljini, 0:0
Rudar Prijedor - Drina Zvornik - 1, Ovdje stvarno neznam šta bi moglo biti.Obje ekipe su vjerojatni putnici u niži rang takmičenja ali vjerujem da je Rudar nešto kvalitetniji i sa domaćim terenom na svojoj strani, očekujem njihovu pobjedu, 1:0
Slavija - Olimpic - 2, Olimpic mora početi igrati, a vjerujem da upravo Slavija može biti prva žrtva nimalo loše ekipe Vukova, 0:1
Zeljeznicar - Široki Brijeg - X, Još jedna derbi u ovome kolu, i to na Grbavici.Željezničar domaćin, Široki kvalitetniji, očekujem na kraju podjelu bodova, 2:2
-
- Kontakt:
Zrinjski-Sarajevo X- Obje ekipe su veoma dobre, tako da je X najrealniji rezultat
Borac-Sloboda X- Sloboda dosta jaca, mada Borac se pojacao i tesko ce ih ko dobit u BL, mislim da Sloboda moze i do 3 boda, ali eto
Celik-Travnik 1- Celik prejak na BP
Radnik-Mladost DK 1- Radnik veoma dobra ekipa, kao i Mladost DK, ali mislim da je Radnik favorit na svom terenu, dok ni X nije iskljucen
Rudar-Drina X- veoma dosadna utakmica
Vitez-Velez 1- Nazalost, Velez ce se tesko spasit, Vitez je dobra ekipa i mislim da uzimaju 3 boda, sve najbolje Velezu u nastavku sezone i nadam se da ce ostat
Slavija-Olimpic X- Ekipe su tu negdje, Olimpic bi mogao i do 3 boda, ali mislim da je X najrealnije
Zeljeznicar-Siroki Brijeg X- Zeljo je doveo dosta pojacanja, ima tu i dosta kvalitetnih, ali to ce im bit prva takmicarska utakmica, i to protiv veoma jakog Sirokog Brijega, tako da ja tipujem na X
Borac-Sloboda X- Sloboda dosta jaca, mada Borac se pojacao i tesko ce ih ko dobit u BL, mislim da Sloboda moze i do 3 boda, ali eto
Celik-Travnik 1- Celik prejak na BP
Radnik-Mladost DK 1- Radnik veoma dobra ekipa, kao i Mladost DK, ali mislim da je Radnik favorit na svom terenu, dok ni X nije iskljucen
Rudar-Drina X- veoma dosadna utakmica
Vitez-Velez 1- Nazalost, Velez ce se tesko spasit, Vitez je dobra ekipa i mislim da uzimaju 3 boda, sve najbolje Velezu u nastavku sezone i nadam se da ce ostat
Slavija-Olimpic X- Ekipe su tu negdje, Olimpic bi mogao i do 3 boda, ali mislim da je X najrealnije
Zeljeznicar-Siroki Brijeg X- Zeljo je doveo dosta pojacanja, ima tu i dosta kvalitetnih, ali to ce im bit prva takmicarska utakmica, i to protiv veoma jakog Sirokog Brijega, tako da ja tipujem na X
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Tesko ce Sloboda do 3 boda, nije se Borac malo pojačao, bice svasta 

У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Haj vidjet cemo akoBogda za nekoliko dana, eto.PiromanBL je napisao/la:Tesko ce Sloboda do 3 boda, nije se Borac malo pojačao, bice svasta

Ma jasta, mlatimo sad praznu slamuNYKnicks Fan je napisao/la:Haj vidjet cemo akoBogda za nekoliko dana, eto.PiromanBL je napisao/la:Tesko ce Sloboda do 3 boda, nije se Borac malo pojačao, bice svasta![]()

У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
-
- Kontakt:
X na Grbavici, dvica pod Bijelim Brijegom, X u Banjoj Luci, 1X u Bijeljini. Sarajevo opet sampion na kraju.
Zrinjski - Sarajevo 2
Borac - Sloboda 2
Celik Zenica - Travnik 1
Slavija - Olimpic X
Borac - Sloboda 2
Celik Zenica - Travnik 1
Slavija - Olimpic X
Zrinjski - Sarajevo 1
Borac - Sloboda 1
Celik Zenica - Travnik 1
NK Vitez - Velez Mostar X
Slavija - Olimpic 1
Borac - Sloboda 1
Celik Zenica - Travnik 1
Slavija - Olimpic 1
- SamoTravnik
- Kontakt:
Čelik - Travnik 2 (1:2)
Zrinjski - Sarajevo x2
Borac - Sloboda 1x
Čelik - Travnik 1
Vitez - Velež 1
Radnik - Mladost 1
Rudar - Drina 1
Slavija - Olimpic 2
Željezničar - Široki Brijeg x2
Borac - Sloboda 1x
Čelik - Travnik 1
Vitez - Velež 1
Radnik - Mladost 1
Rudar - Drina 1
Slavija - Olimpic 2
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zrinjski - Sarajevo 1
Borac - Sloboda 1
Čelik - Travnik x2
Vitez - Velež 1
Radnik - Mladost 1
Rudar - Drina 1
Slavija - Olimpic 2
Željezničar - Široki Brijeg 1x
Borac - Sloboda 1
Čelik - Travnik x2
Vitez - Velež 1
Radnik - Mladost 1
Rudar - Drina 1
Slavija - Olimpic 2
Željezničar - Široki Brijeg 1x
@ricardo p.ushi mi gaRikardo je napisao/la:Zrinjski - Sarajevo 1
Borac - Sloboda 1
Celik Zenica - Travnik 1
Slavija - Olimpic 1

Godine prolaze jubav ostaje...
-
- Kontakt:
Ovo mjenjam iste sekundenarodniheroj je napisao/la:Zrinjski-Sarajevo x komšije tradicionalno dobro odigraju dole, tako da očekujem remi
Borac-Sloboda 1 teško će ko odnijeti bod iz BL ovog proljeća, očekujem konsolidaciju Borca i ulazak u mirnu luku
Čelik-Travnik x zeničanima su utakmice sa travničanima uvijek teške tako da je remi izgledan
Vitez-Velež sigurica kola
Radnik-Mladost 1 Radnik je iznenađenje prvenstva i sa ovakvim vodstvom očekujem da na kraju izbore Evropu
Rudar-Drina 1 ma ovo može biti i za kladionice odrađeno , svakako obje ekipe na kraju ispadaju
Slavija -Olimpic 2 očekujem mnogo bolji Olimpic u nastavku sezone
Željo-Široki 1 bit će užitak gledati Želju na Proljeće i ovo će biti samo prva u nizu pobjeda koje slijede
Borac-Sloboda 2 ko kuća, ubit će ih ljudi ko djecu, ova Sloboda je Bajern za sve ostale

Zrinjski - Sarajevo X
Borac - Sloboda 2
Čelik - Travnik 1
NK Vitez - Velež 1
Radnik - Mladost 1
Rudar - Drina x2
Slavija - Olimpic 1
Borac - Sloboda 2
Čelik - Travnik 1
NK Vitez - Velež 1