Nemoj tako olako Želju precrtavati, znaju oni itekako šta radestaragarda je napisao/la:Pa normalno da se pita...sarajlije su to najbolje osjetile na svojoj koži ove sezone....a i ubuduće će, sve su prilike... Zeljo meni realno izgleda kao najslabija karika u cetverouglu (sa,zr, si,ze)a neko ce napolje.. Sloboda je ove sezone napravila OGROMAN pomak ko i malo prati dešavanja u Slobodi.... Husic ako nastavi ovim tempom dizati klub mislim da bi za recimo 2 sezone Sloboda mogla napast te nedosanjane grupne faze... Vidjet ce se uglavnomMuerte je napisao/la:Jos da se Sloboda sta pita.
Prevedeno dug je isti samo se imena obveznika mijenjaju.Tanka linija do provalijeMMM je napisao/la:Šta reče, žive od pozajmica.Chinaglia je napisao/la:23:05, za one koji misle da je Sloboda one-season wonder![]()
[youtube][/youtube]To znači samo drže glavu iznad vode.
Aha aha bas zbog Slobode mi nismo u Evropi, to sto smo izgubili od Maldosti, Borca, Travnika, Rudara, Celika, Radnika ili sto smo remi odigrali sa Slavijom 2x, Radnikom, Rudarom nije nikako uticalo na nas ne odlazak u Evropu. Pa mi kad smo i najslabiji opet smo najopasnija ekipa. To ti je tako kada si velikan. Da je bila normalna osoba na klupi svasta bi bilo. Neko od dominantne 4 ce napolje ? Desilo se sada 2 su ispala, ali nece vise to dopustiti. Za nas je ovo ogroman kiks dok je za vas to nesto kao historijski podvig.staragarda je napisao/la:Pa normalno da se pita...sarajlije su to najbolje osjetile na svojoj koži ove sezone....a i ubuduće će, sve su prilike... Zeljo meni realno izgleda kao najslabija karika u cetverouglu (sa,zr, si,ze)a neko ce napolje.. Sloboda je ove sezone napravila OGROMAN pomak ko i malo prati dešavanja u Slobodi.... Husic ako nastavi ovim tempom dizati klub mislim da bi za recimo 2 sezone Sloboda mogla napast te nedosanjane grupne faze... Vidjet ce se uglavnomMuerte je napisao/la:Jos da se Sloboda sta pita.
Pa na koji nacin mislis da Azmir ulaze u klub,bez zakona o sportu.lupus je napisao/la:Prevedeno dug je isti samo se imena obveznika mijenjaju.Tanka linija do provalijeMMM je napisao/la:Šta reče, žive od pozajmica.Chinaglia je napisao/la:23:05, za one koji misle da je Sloboda one-season wonder![]()
[youtube][/youtube]To znači samo drže glavu iznad vode.
![]()
![]()
Zbog cega je Zeljo najslabija karika tu? Moraju postojati neki razlozi, a gorim od zelje da saznam koji su to.staragarda je napisao/la:Pa normalno da se pita...sarajlije su to najbolje osjetile na svojoj koži ove sezone....a i ubuduće će, sve su prilike... Zeljo meni realno izgleda kao najslabija karika u cetverouglu (sa,zr, si,ze)a neko ce napolje.. Sloboda je ove sezone napravila OGROMAN pomak ko i malo prati dešavanja u Slobodi.... Husic ako nastavi ovim tempom dizati klub mislim da bi za recimo 2 sezone Sloboda mogla napast te nedosanjane grupne faze... Vidjet ce se uglavnomMuerte je napisao/la:Jos da se Sloboda sta pita.
Evropu ste između ostalog ispusili jer smo vas silovali u Kupu...dva puta....Sto ste uzeli,uzeli ste dok je bilo Osima i Leotara... 3 godine mucak... Sad ste se evropom počeli zadovoljavati a od iduće sezone ćemo da vidimo gdje ste...sarafajte stolice i aminajte da se sisoje pokupi... Inače,crno vam se pišeMuerte je napisao/la:Aha aha bas zbog Slobode mi nismo u Evropi, to sto smo izgubili od Maldosti, Borca, Travnika, Rudara, Celika, Radnika ili sto smo remi odigrali sa Slavijom 2x, Radnikom, Rudarom nije nikako uticalo na nas ne odlazak u Evropu. Pa mi kad smo i najslabiji opet smo najopasnija ekipa. To ti je tako kada si velikan. Da je bila normalna osoba na klupi svasta bi bilo. Neko od dominantne 4 ce napolje ? Desilo se sada 2 su ispala, ali nece vise to dopustiti. Za nas je ovo ogroman kiks dok je za vas to nesto kao historijski podvig.staragarda je napisao/la:Pa normalno da se pita...sarajlije su to najbolje osjetile na svojoj koži ove sezone....a i ubuduće će, sve su prilike... Zeljo meni realno izgleda kao najslabija karika u cetverouglu (sa,zr, si,ze)a neko ce napolje.. Sloboda je ove sezone napravila OGROMAN pomak ko i malo prati dešavanja u Slobodi.... Husic ako nastavi ovim tempom dizati klub mislim da bi za recimo 2 sezone Sloboda mogla napast te nedosanjane grupne faze... Vidjet ce se uglavnomMuerte je napisao/la:Jos da se Sloboda sta pita.
Pricate pitarsku pricu. Samo sto oni ispunise obecanja uzese sa kinezom 2 trofeja, a vi molite Boga za nekim bosanskim carling cupom. Da imate sta staviti u vitrini. Sevap bi bilo pozvati vas na bajramski turnir.
Svi prave neke pomake. Pa Radnik je napravio ogroman pomak uzeli su trofej. Mi gradimo stadion. Mladost ostala u PL, Zrinjski postao jedan od najtrofejnijih klubova u BiH, Siroki sadi travu. Pitari ne prave nikakav pomak.
Tek ste progledali, a vi bi da se nesto pitate. Cirkusanti
Da ti ugasim žeđ... Široki i Zrinjski su infrastrukturno, finansijski i igrački ispred vas....godinama su u vrhu i znaju znanje da makar.evropu klepe ako ne mogu do trofeja...Mislim da će i pitari prevazići ove turbulencije, imaju jake temelje i jak lobi u savezu...Mislim da.je vama jos samo ostao taj lobi u savezu kao jedina karta na koju možete igrat sto.smo vidjeli i iz zadnjeg reprezentativnog spiska te sramotnih kazni poslije nemilih scena.u Zenici... Sloboda svakim danom jača sve više....kako organizacijski tako i finansijski... Ostao je taj savez i komisije za kažnjavanje al sa jakom ekipom ni on vam neće pomoćiThetraphak1921 je napisao/la:Zbog cega je Zeljo najslabija karika tu? Moraju postojati neki razlozi, a gorim od zelje da saznam koji su to.staragarda je napisao/la:Pa normalno da se pita...sarajlije su to najbolje osjetile na svojoj koži ove sezone....a i ubuduće će, sve su prilike... Zeljo meni realno izgleda kao najslabija karika u cetverouglu (sa,zr, si,ze)a neko ce napolje.. Sloboda je ove sezone napravila OGROMAN pomak ko i malo prati dešavanja u Slobodi.... Husic ako nastavi ovim tempom dizati klub mislim da bi za recimo 2 sezone Sloboda mogla napast te nedosanjane grupne faze... Vidjet ce se uglavnomMuerte je napisao/la:Jos da se Sloboda sta pita.
Nema sta giganti ste, siledzije. Strah i trepet BH nogometa. Evropa u strahu, zovu Trumpastaragarda je napisao/la:Aha aha bas zbog Slobode mi nismo u Evropi, to sto smo izgubili od Maldosti, Borca, Travnika, Rudara, Celika, Radnika ili sto smo remi odigrali sa Slavijom 2x, Radnikom, Rudarom nije nikako uticalo na nas ne odlazak u Evropu. Pa mi kad smo i najslabiji opet smo najopasnija ekipa. To ti je tako kada si velikan. Da je bila normalna osoba na klupi svasta bi bilo. Neko od dominantne 4 ce napolje ? Desilo se sada 2 su ispala, ali nece vise to dopustiti. Za nas je ovo ogroman kiks dok je za vas to nesto kao historijski podvig.Muerte je napisao/la:[qote="staragarda"]Pa normalno da se pita...sarajlije su to najbolje osjetile na svojoj koži ove sezone....a i ubuduće će, sve su prilike... Zeljo meni realno izgleda kao najslabija karika u cetverouglu (sa,zr, si,ze)a neko ce napolje.. Sloboda je ove sezone napravila OGROMAN pomak ko i malo prati dešavanja u Slobodi.... Husic ako nastavi ovim tempom dizati klub mislim da bi za recimo 2 sezone Sloboda mogla napast te nedosanjane grupne faze... Vidjet ce se uglavnomMuerte je napisao/la:Jos da se Sloboda sta pita.
Pricate pitarsku pricu. Samo sto oni ispunise obecanja uzese sa kinezom 2 trofeja, a vi molite Boga za nekim bosanskim carling cupom. Da imate sta staviti u vitrini. Sevap bi bilo pozvati vas na bajramski turnir.
Svi prave neke pomake. Pa Radnik je napravio ogroman pomak uzeli su trofej. Mi gradimo stadion. Mladost ostala u PL, Zrinjski postao jedan od najtrofejnijih klubova u BiH, Siroki sadi travu. Pitari ne prave nikakav pomak.
Tek ste progledali, a vi bi da se nesto pitate. Cirkusanti[/qute]
Evropu ste između ostalog ispusili jer smo vas silovali u Kupu...dva puta....Sto ste uzeli,uzeli ste dok je bilo Osima i Leotara... 3 godine mucak... Sad ste se evropom počeli zadovoljavati a od iduće sezone ćemo da vidimo gdje ste...sarafajte stolice i aminajte da se sisoje pokupi... Inače,crno vam se piše
A sta on govori po tebi.Thetraphak1921 je napisao/la:Igracki smo jaci od Sirokog, vec dokazano. Sa Zrinjskim smo tu negdje, obzirom da smo mi i oni najvise bodova osvojili u ovom dijelu sezone.
Finansijski nije niti jedan od tih gore klubova ispred nas, uostalom, i mi smo godinama u vrhu i ko zna koliko godina zaredom smo izasli u Europu. Siroki, primjera radi, prosle godine nije nastupio u europskim takmicenjima. Upoznaj se sa materijom prvo, pa dodji da prozborimo koju.
Sta vi radite? Ovisite o jednom covjeku, bez kojeg bi vam se sve raspalo kao kula od karata. "Otisao" je jednom, aminaj da se zaista ne obistini to pa da opet zaigrate na onim poljanama gdje ste do nedavno obitavali. Kako koracate naprijed, dovoljno govori onaj zadnji intervju koji ste postavili..
Boga mi otpuho si me argumentima... Top ste...Al do godine opet bez evrope, živi bili.pa vidjeliThetraphak1921 je napisao/la:Igracki smo jaci od Sirokog, vec dokazano. Sa Zrinjskim smo tu negdje, obzirom da smo mi i oni najvise bodova osvojili u ovom dijelu sezone.
Finansijski nije niti jedan od tih gore klubova ispred nas, uostalom, i mi smo godinama u vrhu i ko zna koliko godina zaredom smo izasli u Europu. Siroki, primjera radi, prosle godine nije nastupio u europskim takmicenjima. Upoznaj se sa materijom prvo, pa dodji da prozborimo koju.
Sta vi radite? Ovisite o jednom covjeku, bez kojeg bi vam se sve raspalo kao kula od karata. "Otisao" je jednom, aminaj da se zaista ne obistini to pa da opet zaigrate na onim poljanama gdje ste do nedavno obitavali. Kako koracate naprijed, dovoljno govori onaj zadnji intervju koji ste postavili..
Pa o kakvom ovaj takmičenju priča zar nije liga za prvaka i za opstanak liga nakon 22 kolaChinaglia je napisao/la:23:05, za one koji misle da je Sloboda one-season wonder![]()
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.