Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
koliko ja znam nije , vjerovatno si naletio na neki fakePuma je napisao/la:Je li ovo izasao crack ?
LaVecchiaSignora je napisao/la:Nema, ali ima nacin da u Demu mozes igrati sa svim timovima. Ne znam koliko te to zanima jer nema master lige,lige prvaka i ostalo. Ali dobra stvar za isprobat timove i vidjeti ocjene
Možeš li navesti koje stvari su po tebi bolje u odnosu na 2016-ku?Puma je napisao/la:PES na PS4 je jako dobar. Mnogo bolji nego prethodnik.
Imas opciju da promijenis taktiku u igri, znaci ne samo Possesion game ili Counter attack, vec Hug the line(idu svi ka gol liniji, rasiris igru), imas False 9 itd.. meni su bolji pasovi i da ne kazem kamara nekih drugih poteza. A na PS3 igram. Grafika je malo doradjenija itd...muxa je napisao/la:Možeš li navesti koje stvari su po tebi bolje u odnosu na 2016-ku?Puma je napisao/la:PES na PS4 je jako dobar. Mnogo bolji nego prethodnik.
i mene dosta podsjeca na fifu,u raznim segmentima igre..DeeWa je napisao/la:Meni nenormalno mnogo djeluje i podsjeca na fifu. Tako da svi koji hvale pes na neki nacin indirektno govore kako je fifa dobra i kako je bolja jer pes sve vise lici na nju.
Nemojte ovo shvatit kao provokaciju jer ja ne mrzim pes, kao sto vidite i igram ga. Ja sam osoba koja igra i jednu i drugu igru pa smatram da mogu onako iskreno reci sta mislim. Ima oboje svoje prednosti i mane ali nekako mi ovaj pes po gameplayu nikad slicniji fifi nije bio nego sada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.