1. kolo Premijer Lige BiH - Liga 12 - očekivanja
-
- Kontakt:
Re: 1. kolo Premijer Lige BiH - Liga 12 - očekivanja
Čelik - Metalleghe x
Zrinjski - Radnik 1
Široki Brijeg - Vitez 1
Željezničar - Sarajevo 1x
Sloboda - Olimpik 1
Krupa - Mladost DK x
Zrinjski - Radnik 1
Široki Brijeg - Vitez 1
Željezničar - Sarajevo 1x
Sloboda - Olimpik 1
Krupa - Mladost DK x
Čelik - Metalleghe - x Čelik bez pola tima iz prošle sezone, neuigranost ,puno problema u klubu i sa navijačima a gostima prva tekma u premier ligi i veliki motiv , solidni prvoligaški igrači.
Zrinjski - Radnik- 1 Zrinja bolji , kvalitetniji , nadam se da će prevladati umor od puta u Poljsku.
Široki Brijeg - Vitez -1 Karačić odlično poznaje goste, domaćin svakako kvalitetniji.
Željezničar - Sarajevo -X Derbi kao derbi ,sve je moguće ali ovaj put predviđam bar 2 gola 1-1.
Sloboda - Olimpik- 1 - Olimpic će ove godine izgleda završiti kao Velež u prošlom prvenstvu, raspad sustava.
Krupa - Mladost DK- 1x Krupa bliža pobjedi iako Mladost ima iskustvo igranja u premier ligi ali nekako mi domaćini izgledaju organiziraniji a tu je i umjetna trava na kojoj se igra a Krupa je na to navikla.
Zrinjski - Radnik- 1 Zrinja bolji , kvalitetniji , nadam se da će prevladati umor od puta u Poljsku.
Široki Brijeg - Vitez -1 Karačić odlično poznaje goste, domaćin svakako kvalitetniji.
Željezničar - Sarajevo -X Derbi kao derbi ,sve je moguće ali ovaj put predviđam bar 2 gola 1-1.
Sloboda - Olimpik- 1 - Olimpic će ove godine izgleda završiti kao Velež u prošlom prvenstvu, raspad sustava.
Krupa - Mladost DK- 1x Krupa bliža pobjedi iako Mladost ima iskustvo igranja u premier ligi ali nekako mi domaćini izgledaju organiziraniji a tu je i umjetna trava na kojoj se igra a Krupa je na to navikla.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Čelik - Metalleghe XGifron je napisao/la:Čelik - Metalleghe X
Zrinjski - Radnik 1
Široki Brijeg - Vitez 1
Željezničar - Sarajevo 2
Sloboda - Olimpik 1
Krupa - Mladost DK 2
Zrinjski - Radnik 1
Široki Brijeg - Vitez 1
Željezničar - Sarajevo 2
Sloboda - Olimpik 1
Krupa - Mladost DK 2
Dobro je pocelo haha
Jedan grad, jedna ljubav!
High je napisao/la:Čelik - Metalleghe X
Zrinjski - Radnik 1
Široki Brijeg - Vitez 1
Željezničar - Sarajevo 2
Sloboda - Olimpik 1
Krupa - Mladost DK X

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
4/6 dobro je dobroRikimaru je napisao/la:Čelik - Metalleghe 1 - Moze otici u bilo kojem pravcu ali prednost posrnulom Celiku
Zrinjski - Radnik 1 - Ova utakmica dodje kao super kup tako da blagu prednost dajem prvaku znajuci da je Radnik gostujuca momcad
Široki Brijeg - Vitez 1 - Uvidom u delegiranje sve osim pobjede domacina je iznenadjenje
Željezničar - Sarajevo X - Nit volim jedne nit druge a nit ih mrzim pa nek bude X
Sloboda - Olimpik 1 - Olimpik je pred gasenjem a Sloboda se mora pravdati za sezonu iz snova tako da lagano dobija
Krupa - Mladost DK X - Novajlija u ligi, mozda postoji zelja za prvom pobjedom ikada u najjacem takmicenju na prostoruali tesko ce do iste doci jer svi mi znamo kako je MDK nagazna mina. Miran X za nastavak sezone.
Our hearts, our souls, are shallow empty holes
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along
- franklampard8
- Kontakt:
1/6. Fuj.franklampard8 je napisao/la:23.07.2016
Čelik - Metalleghe X- Metalleghe ce biti senzacija godine.
Zrinjski - Radnik X- Zrinja umoran od evrope.
Široki Brijeg - Vitez 1- Uzima Siroki, al' tesko.
Željezničar - Sarajevo 2- Prvi put da prognoziram derbi, ovo nije ni realno ni nista nego moj osjecaj.
Sloboda - Olimpik 1- Uzima Hus.
Krupa - Mladost DK X2- Mladost kvalitetnija ekipa.
1946
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Proximic i 38 gostiju.