De slike.jestamaji je napisao/la:egiplćanke na beachvolleyballu

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
De slike.jestamaji je napisao/la:egiplćanke na beachvolleyballu
Kawhi je napisao/la:De slike.jestamaji je napisao/la:egiplćanke na beachvolleyballu
Šta fali slici, sport spaja različitosti, odlična za promociju OILillard je napisao/la:I ova gore slika te 2 odbojkašice na službenom profilu OI i ispod piše "Ljepota Olimpijskih Igara".. De bgti
Loneke slotijes je strasan korektorrio_Ferdy88 je napisao/la:Holanđanke pokazuju da ona pobjeda protiv Kineskinja nije bila slučajnost, strašan blok imaju
Istina fakatASD je napisao/la:Admire, koliko sam primijetio, ti vise na ovim OI pratis zenske nego muske?
Na pijesku ili obicnu dvoransku odbojku?muamerc je napisao/la:Vise od 5 godina nisam pratio ovaj sport i zaboravio sam kako je gledljiv. Sjecam se samo par detalja, jednog rusa sto je puco serve, znaci covjek je ubijao, i nekog, cini mi se brazilca sto je tuko na mrezi, svaki napad je isao na njeg, covjek je rastavljo loptu od siline udarca.
većinom se piše o dvoranskoj nego ovi neyebači vidjeli par sisa pa opleli o odbojci na pijesku...muamerc je napisao/la:Dvoransku. Valjda nisam pogrijesio temu, vidim vecinom se pise o beachvolleyu
Pogresno si shvatio, nisu mislili fizicka ljepota vec spajanje razlicitosti ..Lillard je napisao/la:I ova gore slika te 2 odbojkašice na službenom profilu OI i ispod piše "Ljepota Olimpijskih Igara".. De bgti
Nisi.muamerc je napisao/la:Dvoransku. Valjda nisam pogrijesio temu, vidim vecinom se pise o beachvolleyu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.