Ovi mediji su toliko zlo, i samo koriste zlobu za svoju korist.
Ne bih volio da se ovom momku desi sve ono sto se desilo Tini Susicu i da mora prolaziti sve one ispisane bljuvotine.
Svi su procitali "interes" Danske i na osnovu tog "interesa" naravno opleti po momku iako momak rijec u medijima nije rekao.
Koliko ima od ovakvih natpisa koristi, toliko i negative, pa cak i vise po njeg.
Pustite momka da radi i da se razvija, a na dobrom je putu. Clan je U21 reprezentacije, a tako je na korak i od A reprezentacije.
Igra u jakoj ligi i u stabilnom klubu. Imace sigurno dobru karijeru, jer se radi o velikom talentu.
Ne znam koji vam je qurac da sve popljujete sto je nase. Pitam se isto zasto administratori ovog foruma sute, jer ako misle da je ovo dobro za forum , da kad se zahukta da to koristi za stranicu, trebaju razmisliti da ce normalan svijet isti napustiti ovaj forum.
Ovaj dio o fudbalu ni prismrditi ne moze temama o kosarci i koliko tamo mozes konstruktivnijih i pametnijih komentara procitati. Ovdje se svodi samo na pljuvacine i izlive fekalija nekakvih umisljenih picopjevaca.
Navijac sam Sarajeva i POPELI SU MI SE NA QURAC I MOJI PITARI ,A I NAVIJACI ZELJEZNICARA KOJI SVAKOG IGRACA UVLACE PO KLUPSKIM NEKAKVIM REZONIMA.
Yebo vas dan vise zatucani. Unististe sve sto dotaknete, zato nam je i drzava ovakva jer se radi o istim ljudima ili ti iste naravi.
Sretno Hadziahmetovicu u karijeri, u njegov patriotizam ne sumnjam ni 1%.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97