SS.BA Fantasy Basketball liga - 7. sezona - 3. liga
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako,BernardBarnjak
Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 7. sezona - 3. liga
Ne vidim nigdje gdje piše šta se sve boduje?!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 7. sezona - 3. liga
FG, FT, 3PTS, AST, STL, RBS, BLK, TO, PTSSiamoNoi je napisao/la:Ne vidim nigdje gdje piše šta se sve boduje?!
Anfernee 'Penny' Hardaway
Anfernee "Penny" Hardaway #1
I svaki tjedan treba barem 5 kategorija uzet protiv onoga s kime se igra?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Da, da bi ti se brojala jedna pobjeda.SiamoNoi je napisao/la:I svaki tjedan treba barem 5 kategorija uzet protiv onoga s kime se igra?
ne mora se 5 valjda..
moze bit izjednacena neka kategorija i tad trebaju 4 itd
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma normalno, kao i u svakom sportu, moraš imati jedan više od protivnika.JohnCasey je napisao/la:ne mora se 5 valjda..
Hvala majstore 
Jos me zanima jedna stvar u vezi ovih pozicija igrača
Koliko moram imati pg koliko sg ili se zajedno to dvoje pika kao G ?
Znam da ne mogu imati vise od 4 centra...

Jos me zanima jedna stvar u vezi ovih pozicija igrača
Koliko moram imati pg koliko sg ili se zajedno to dvoje pika kao G ?
Znam da ne mogu imati vise od 4 centra...
I pretpostavljam da se za svaku kategoriju broje/zbrajaju ucinci svih igrača?Petorka plus ovi util?Tracy3McGrady je napisao/la:Da, da bi ti se brojala jedna pobjeda.SiamoNoi je napisao/la:I svaki tjedan treba barem 5 kategorija uzet protiv onoga s kime se igra?
EDIT:Ima kakva masovnija liga gdje se može upast da se mora dublje kopat za korisne igrače?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
@JC, možeš ti imati koliko hoćeš centara ili ostalih pozicija, samo što njih sve ne možeš staviti da ti se broje isti dan.
PG je PG, SG je SG itd... Wade npr . Piše PG/SG i njega logično možeš staviti na obje pozicije.
Paul George ima SG /SF/ PF sad sam znaš šta to znači
@SiamNoi, upravo tako svaki dan se sabiraju poeni od igrača koji su taj dan bili na pozicijama i oni koji su bili na util. Igrači na BN (klupa) se ne računaju.
Dakle ako imaš igrača koji ti igra večeras, i zabije triple double, à ti ga zaboravio staviti na njegovu poziciju ili na util, ôa si ga popušio, jer sa BN ti se nista ne računa.
PG je PG, SG je SG itd... Wade npr . Piše PG/SG i njega logično možeš staviti na obje pozicije.
Paul George ima SG /SF/ PF sad sam znaš šta to znači

@SiamNoi, upravo tako svaki dan se sabiraju poeni od igrača koji su taj dan bili na pozicijama i oni koji su bili na util. Igrači na BN (klupa) se ne računaju.
Dakle ako imaš igrača koji ti igra večeras, i zabije triple double, à ti ga zaboravio staviti na njegovu poziciju ili na util, ôa si ga popušio, jer sa BN ti se nista ne računa.
A nakon drafta ću moć ponovno premještat igrače u petorci i na util prije nego počne sezona?Ili za prvi tjedan stoji onako kako je izabrano na draftu?
mislim da mozes premjestati bar mi tako logicno
Druže ti premještaš igrače kad hoćeš i koliko hoćeš. Odmah poslije drafta možeš naštimati postavu za prvo kolo, a i možeš na dan utakmica naštimati. Samo neka komesar stavi zaključavanje kola negdje sat do tekmi i to je to. 

Imaš ti FID u nedjelju navecer?arelinho je napisao/la:Druže ti premještaš igrače kad hoćeš i koliko hoćeš. Odmah poslije drafta možeš naštimati postavu za prvo kolo, a i možeš na dan utakmica naštimati. Samo neka komesar stavi zaključavanje kola negdje sat do tekmi i to je to.
Imam brate. U 22:15 igramo, draft u 21 tako da stignem sve.SiamoNoi je napisao/la:Imaš ti FID u nedjelju navecer?arelinho je napisao/la:Druže ti premještaš igrače kad hoćeš i koliko hoćeš. Odmah poslije drafta možeš naštimati postavu za prvo kolo, a i možeš na dan utakmica naštimati. Samo neka komesar stavi zaključavanje kola negdje sat do tekmi i to je to.
Sent from my E2303 using Tapatalk
Nama u 21:45.Do 21:30 valjda zavrsi da mogu na TS u miru.arelinho je napisao/la:Imam brate. U 22:15 igramo, draft u 21 tako da stignem sve.SiamoNoi je napisao/la:Imaš ti FID u nedjelju navecer?arelinho je napisao/la:Druže ti premještaš igrače kad hoćeš i koliko hoćeš. Odmah poslije drafta možeš naštimati postavu za prvo kolo, a i možeš na dan utakmica naštimati. Samo neka komesar stavi zaključavanje kola negdje sat do tekmi i to je to.
Onaj mock dosta sporo ide.Dobro si ti rekao da je minuta i više nego dovoljna.
Re: RE: Re: RE: Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 7. sezona - 3. liga
Ma na ovom čim neko uzme igrača ide drugi odmah. Ja sam na espn fantasy u ligi sa 12 igrača kad smo imali draft bili 50 minuta samo. Još svi bili na ts i šprdali se.SiamoNoi je napisao/la:Nama u 21:45.Do 21:30 valjda zavrsi da mogu na TS u miru.arelinho je napisao/la:Imam brate. U 22:15 igramo, draft u 21 tako da stignem sve.SiamoNoi je napisao/la: Imaš ti FID u nedjelju navecer?
Onaj mock dosta sporo ide.Dobro si ti rekao da je minuta i više nego dovoljna.
Momci veceras u 21h, nemojte zaboraviti.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Je li se pola sata prije drafta pojavljuje na stranici tamo opcija da otvorimo draft? Valjda razumiješ na šta mislim.Sarmelino je napisao/la:Momci veceras u 21h, nemojte zaboraviti.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Slično kao FID, 15 minuta Prije.arelinho je napisao/la:Je li se pola sata prije drafta pojavljuje na stranici tamo opcija da otvorimo draft? Valjda razumiješ na šta mislim.Sarmelino je napisao/la:Momci veceras u 21h, nemojte zaboraviti.
HvalaTracy3McGrady je napisao/la:Slično kao FID, 15 minuta Prije.arelinho je napisao/la:Je li se pola sata prije drafta pojavljuje na stranici tamo opcija da otvorimo draft? Valjda razumiješ na šta mislim.Sarmelino je napisao/la:Momci veceras u 21h, nemojte zaboraviti.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.