RB Leipzig
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Konigsblau
- Kontakt:
Re: Klub loptačkih travnatih sportova Leipzig
Ralph Hasenhuttl pregovarao s Arsenalom. Možda i bude nešto.
Wir leben dich Schalke 04!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Samo me postedite profita nastalog dijelom od novca vlasnika.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ma peru se pare uveliko, ne samo u Engleskoj nego svugdje.
Sve je to mafija, a navijači su psi koji vjeruju u neku pravdu i pure emotions
Sve je to mafija, a navijači su psi koji vjeruju u neku pravdu i pure emotions

- ASD
- Kontakt:
Upravu si, lako je Bayernu imati onoliki budzet kada dionicari kluba Audi, Adidas i Allianz pumpaju lovu u klub.samo_lijevo je napisao/la:Samo me postedite profita nastalog dijelom od novca vlasnika.
Koga zaboli ona stvar da li se peru pare ili ne, bitno je da nemaju problema sa zakonom (a nemaju, onda, u čemu je problem), da klub zivi i da su navijaci zadovoljni.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Budzet, profit, dionice, vecinski vlasnik. Sve je to isto.
Pumpaju, ali u zamjenu za dionice. Te tri kompanije su vlasici 25% dionica Bayerna. Ove godine su dobile po nekoliko miliona dividendi u odnosu koliko su u učešću.ASD je napisao/la:Upravu si, lako je Bayernu imati onoliki budzet kada dionicari kluba Audi, Adidas i Allianz pumpaju lovu u klub.
- ASD
- Kontakt:
Veoma je slicno, ko daje pare, logicno da ce njegovo misljenje biti vaznije od misljenja drugih, nesto kao u Sarajevo, Tanovo misljenje ili u Slobodi Azmirovo, iako nijedan nisu vecinski vlasnici, ali daju pare.samo_lijevo je napisao/la:Budzet, profit, dionice, vecinski vlasnik. Sve je to isto.
Ne vidim razliku u pumpanju love npr. Adidasa u Bayern ili neke arapske firme u City? u cemu je razlika? jel zbog glupog pravila u vlasnistvu?
Nije to bas glupo pravilo. Tradicionalni klub i instant football manager klub.
Znači, niko drugi nema pravo da bude klub osim tradicionalnih i niko nije klub osim tradicionalnih klubova.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Sve klubove koje si naveo imaju razlicite nacine upravljanja. Koliko sam shvatio Tan je vecinski vlasnik, kako su to provukli kroz papire ne znam. Vlasnistvo je najbitnija stvar, izvini molim te ali to nije glupost.ASD je napisao/la:Veoma je slicno, ko daje pare, logicno da ce njegovo misljenje biti vaznije od misljenja drugih, nesto kao u Sarajevo, Tanovo misljenje ili u Slobodi Azmirovo, iako nijedan nisu vecinski vlasnici, ali daju pare.samo_lijevo je napisao/la:Budzet, profit, dionice, vecinski vlasnik. Sve je to isto.
Ne vidim razliku u pumpanju love npr. Adidasa u Bayern ili neke arapske firme u City? u cemu je razlika? jel zbog glupog pravila u vlasnistvu?
Rekao ti je momak iznad kakav je status npr. Adidasa u Bayernu. Sve se vrti oko zakona i udjela vlasnistva.
-
- Kontakt:
Ma samo samoupravni socijalizam rjesava stvar.
Kladio se na nepobjedu Rattena. Veijeme je da i oni fasuju od nekoga.

Kladio se na nepobjedu Rattena. Veijeme je da i oni fasuju od nekoga.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
- ASD
- Kontakt:
Tan je koliko znam u Sarajevu kao "sponzor", a realnost je da je vlasnik.samo_lijevo je napisao/la:Sve klubove koje si naveo imaju razlicite nacine upravljanja. Koliko sam shvatio Tan je vecinski vlasnik, kako su to provukli kroz papire ne znam. Vlasnistvo je najbitnija stvar, izvini molim te ali to nije glupost.ASD je napisao/la:Veoma je slicno, ko daje pare, logicno da ce njegovo misljenje biti vaznije od misljenja drugih, nesto kao u Sarajevo, Tanovo misljenje ili u Slobodi Azmirovo, iako nijedan nisu vecinski vlasnici, ali daju pare.samo_lijevo je napisao/la:Budzet, profit, dionice, vecinski vlasnik. Sve je to isto.
Rekao ti je momak iznad kakav je status npr. Adidasa u Bayernu. Sve se vrti oko zakona i udjela vlasnistva.
Azmir je bio predsjednik Slobode, ali svi su radili prema njegovim idejama zato sto je on davao pare.
TI ne razumijes poentu, ono sto se pregovara kod privatnih klubova je "upumpavanje love", a na upumpavanje Adidasa, Audija ili Allianza se zmiri.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ja nigdje nisam rekao da ima razlike izmedju njih. Kad svaris, prihvatis da ja o tome pricam, razliku izmedju nacina upravljanja i rizika izmedju pomenutih primjera nastavit cemo.
Aj ti meni reci što si ti tačno protiv RBL? Ti kao ljevičar bi trebao biti protiv tradicionalizma, pa taman i onog sportskog.samo_lijevo je napisao/la:Ja nigdje nisam rekao da ima razlike izmedju njih. Kad svaris, prihvatis da ja o tome pricam, razliku izmedju nacina upravljanja i rizika izmedju pomenutih primjera nastavit cemo.

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kakva bogovska ekipa.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- samo_lijevo
- Kontakt:
Procitas moj prvi post na ovoj temi i dobijes odgovor. Ljudi ne postuju zakon od kako su registrovani. Nista vise, apsolutno nista. Znaci nemam nista protiv red bulla kao kompanije, nemam nista protiv sto nisu klub sa tradicijom (to mi je vise smijesno citati), nemam nista protiv jer su cisti kapitalizam ...DANTES je napisao/la:Aj ti meni reci što si ti tačno protiv RBL? Ti kao ljevičar bi trebao biti protiv tradicionalizma, pa taman i onog sportskog.samo_lijevo je napisao/la:Ja nigdje nisam rekao da ima razlike izmedju njih. Kad svaris, prihvatis da ja o tome pricam, razliku izmedju nacina upravljanja i rizika izmedju pomenutih primjera nastavit cemo.
Sutra da dodje neki Rus i kupi Dinamo, pa nisi svjestan kakvi bi otpori dolazili iz Frankfurta. Otjerali bi covjeka u roku mjesec dana. Ovim je sve dopusteno, apsolutno sve. Eto sto ih ne mogu. Dinamo je slucajan primjer.
Strogo gledano ne krše zakon, samo mu se rugaju..samo_lijevo je napisao/la:Procitas moj prvi post na ovoj temi i dobijes odgovor. Ljudi ne postuju zakon od kako su registrovani. Nista vise, apsolutno nista. Znaci nemam nista protiv red bulla kao kompanije, nemam nista protiv sto nisu klub sa tradicijom (to mi je vise smijesno citati), nemam nista protiv jer su cisti kapitalizam ...DANTES je napisao/la:Aj ti meni reci što si ti tačno protiv RBL? Ti kao ljevičar bi trebao biti protiv tradicionalizma, pa taman i onog sportskog.samo_lijevo je napisao/la:Ja nigdje nisam rekao da ima razlike izmedju njih. Kad svaris, prihvatis da ja o tome pricam, razliku izmedju nacina upravljanja i rizika izmedju pomenutih primjera nastavit cemo.
Sutra da dodje neki Rus i kupi Dinamo, pa nisi svjestan kakvi bi otpori dolazili iz Frankfurta. Otjerali bi covjeka u roku mjesec dana. Ovim je sve dopusteno, apsolutno sve. Eto sto ih ne mogu. Dinamo je slucajan primjer.

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma ovo je smijesna ekipa, radi nekih interesa ih favorizuje neko a dogodine ce se svi urinirati po njima kao i po Leicesteru.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Drago mi je da si shvatio.DANTES je napisao/la: Strogo gledano ne krše zakon, samo mu se rugaju..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.