SAD - BiH / Meksiko - BiH 28/31.01.2018.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: SAD - BiH / Meksiko - BiH 28/31.01.2018.
Možda bi ovi iz Evertona trebali pustit Besica svakako ne računaju na njega a momku treba tekmi
MUSVDG
Na Kapica se ozbiljno mora racunati i kasnije. Momak ima neki vic u svojoj igri i definitivno djeluje kao neko ko bi mogao uci u uzi krug reprezentativaca koje ce Robert koristiti u kvalifikacijama. Mene sa ovom ljevicom malo podsjeca na Medunjanina i ja bih licno bio zadovoljan kad bi Rifet u buducnosti dosao na njegov nivo.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Bice boljikobe24 je napisao/la:Na Kapica se ozbiljno mora racunati i kasnije. Momak ima neki vic u svojoj igri i definitivno djeluje kao neko ko bi mogao uci u uzi krug reprezentativaca koje ce Robert koristiti u kvalifikacijama. Mene sa ovom ljevicom malo podsjeca na Medunjanina i ja bih licno bio zadovoljan kad bi Rifet u buducnosti dosao na njegov nivo.

I ja mislim da hoce, ali ne bih se bunio da bude i na tom nivou, uz malo bolje trkacke sposobnosti.Vucevich je napisao/la:Bice boljikobe24 je napisao/la:Na Kapica se ozbiljno mora racunati i kasnije. Momak ima neki vic u svojoj igri i definitivno djeluje kao neko ko bi mogao uci u uzi krug reprezentativaca koje ce Robert koristiti u kvalifikacijama. Mene sa ovom ljevicom malo podsjeca na Medunjanina i ja bih licno bio zadovoljan kad bi Rifet u buducnosti dosao na njegov nivo.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Kapic ima 22 godine,manje-vise jos mlad igrac. Ali hitno mora ici iz Gorice. Potrebna mu je stepenica vise kako bi postao reprezentativac. Gorica je nivo Slaven Belupa.
Spisak za ovu turneju ako bi suditi po tome da će većinu činiti igrači iza našeg prvenstva, bi po meni trebalo izgledati ovako.
GOLMANI:
1.Kenan Pirić HŠK Zrinjski
2.Vedran Kjosevski-FK Željezničar
3.Azir Muminović-FK Sloboda Tuzla
ODBRANA:
1.Marko Mihojević-FK Sarajevo
2.Haris Mehmedagić-FK Sloboda
3.Besim Šerbečić-FK Radnik
4.Darko Todorović-FK Sloboda
5.Kemal Osmanković-FK Željezničar
6.Advan Kadušić-HŠK Zrinjski
7.Almir Bekić-FK Sarajevo
VEZNI:
1.Marijan Ćavar -HŠK Zrinjski
2.Luka Menalo-Široki Brijeg
3.Elvis Sarić-FK Sarajevo
4.Rijad Kobiljar-Gošk Gabela
5.Mladen Veselinović-FK Borac
6.Amar Rahmanović-FK Sarajevo
7.Goran Zakarić-FK Željezničar
NAPAD:
1.Asim Zec-FK Željezničar
2.Nemanja Bilbija-HŠK Zrinjski
3.Elvir Koljić-Krupa
4.Miloš Filipović-HŠK Zrinjski.
5.Sulejman Krpić-FK Sloboda
22 IGRAČA iz PLBIH.Mislim da bi nas dostojno predstavili na turneji, nešto slično kao što je Meša na Kirinu odradio.
Ne treba zaboraviti ni ove internacionalne tipa : Mešanović(Maribor,Hodžić,Gojak(DZG),Ordagić(Brann),Memija(Vejle) itd itd
GOLMANI:
1.Kenan Pirić HŠK Zrinjski
2.Vedran Kjosevski-FK Željezničar
3.Azir Muminović-FK Sloboda Tuzla
ODBRANA:
1.Marko Mihojević-FK Sarajevo
2.Haris Mehmedagić-FK Sloboda
3.Besim Šerbečić-FK Radnik
4.Darko Todorović-FK Sloboda
5.Kemal Osmanković-FK Željezničar
6.Advan Kadušić-HŠK Zrinjski
7.Almir Bekić-FK Sarajevo
VEZNI:
1.Marijan Ćavar -HŠK Zrinjski
2.Luka Menalo-Široki Brijeg
3.Elvis Sarić-FK Sarajevo
4.Rijad Kobiljar-Gošk Gabela
5.Mladen Veselinović-FK Borac
6.Amar Rahmanović-FK Sarajevo
7.Goran Zakarić-FK Željezničar
NAPAD:
1.Asim Zec-FK Željezničar
2.Nemanja Bilbija-HŠK Zrinjski
3.Elvir Koljić-Krupa
4.Miloš Filipović-HŠK Zrinjski.
5.Sulejman Krpić-FK Sloboda
22 IGRAČA iz PLBIH.Mislim da bi nas dostojno predstavili na turneji, nešto slično kao što je Meša na Kirinu odradio.
Ne treba zaboraviti ni ove internacionalne tipa : Mešanović(Maribor,Hodžić,Gojak(DZG),Ordagić(Brann),Memija(Vejle) itd itd
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Markovic umjesto Muminovica.HPCompaq je napisao/la:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Kakav Veselinovic, Bilbija, nemamo nikakve koristi od njih i nece nikad biti standardni A-reprezentativci. Sto se mene tice, trebamo pozvat samo U23 igrace.
Može i Matej, samo ne znam da li je povrijeđen..Protiv nas na Tušnju se povrijedio, pa je posle protiv Zrinjskog branio drugi neki golman.Sve u svemu može i Marković,odličan je s obzirom kakav je ČelikBazinga12345 je napisao/la:Markovic umjesto Muminovica.HPCompaq je napisao/la:

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Dobar je Veseli, samo mu treba da se vrati u formu.Kod nas u Slobodi je jeo malu djecu, sad je malo stagnirao u Borcu, a to je bilo do trenera,kako sam vidio.Što se tiče Bilbije, po meni je dobar za ovu turu.Vucevich je napisao/la:Kakav Veselinovic, Bilbija, nemamo nikakve koristi od njih i nece nikad biti standardni A-reprezentativci. Sto se mene tice, trebamo pozvat samo U23 igrace.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Taj Veselinovic ima 25 godina, kakve uopste koristi imamo od toga da dojde, odigra 2 minuta i nikad opet ne dobi poziv u reprezentaciju? Mnogo bolje je da probamo mlade, da vidimo ko odksace i ko moze da bude medju 23 za A-reprezentaciju u buducnosti.
Ja to isto nikad necu kontati sta nam vrijede ti sto sa 25-26 igraju jos u nasoj ligi. Kakvi Krpici, Bilbije, Sarici itd.
Nosi to sto dalje od repke. Ovdje trebaju ici igraci sto igraju za U-21 i U-19. To su igraci koji mogu pomoci. Od toga imas koristi.
Nosi to sto dalje od repke. Ovdje trebaju ici igraci sto igraju za U-21 i U-19. To su igraci koji mogu pomoci. Od toga imas koristi.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Slažem se da to treba biti neka U23 reprezentacija al' može se pozvati i par ovih iskusnijih igrača tipa Bilbija, Zakarić, Todorović, jbg ne možemo samo djecu poslati u Ameriku, ipak će SAD i Meksiko igrati u nekim normalnim sastavima (znate da oni imaju po tri ili četri ekipe), ako pošaljemo samo juniore i mlade reprezentativce mogli bi nas lagano odraditi, da ne kažem osramotiti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Imaju djeca U-21 repku i nek se dokazuju, pa ko odskoči bujrum u A tim.Kao što to rade velike reprezentacije
Vi ocigledno ne shvatate poentu ove turneje. Nije Fifin termin, igrati će oni kojima ne igraju skoro pa nikad u A timu.Prilika za njih, a ujedno i promocija BH lige.Kakva je takva je.Uglavnom dobar potez, svejedno reprezentaciju neće krojiti ovi igrači, nego internacionalni u Ligi nacija i kvalama.Tako da se bespotrebno polemiše oko toga.

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
A sta zelite sa Veselinovicem, Stanicem, Bilbijom itd.?
Nijeli pametnije ovima mladima dati sansu? Ako se pokazu sljedi bolji transfer, il barem ce vise na radaru strani ekipa biti. Sta nam je pomoglo da smo poveli Kosorica, Bekica i te ostale prosjeke na kirin kup koji idu prema 30 godini? Nije nista jet nisu kvalitet za nista.
Nijeli pametnije ovima mladima dati sansu? Ako se pokazu sljedi bolji transfer, il barem ce vise na radaru strani ekipa biti. Sta nam je pomoglo da smo poveli Kosorica, Bekica i te ostale prosjeke na kirin kup koji idu prema 30 godini? Nije nista jet nisu kvalitet za nista.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ako ce to biti reprezentacija iz Premier lige, onda treba napraviti kombinaciju mladih U23 igraca i 5-6 iskusnijih. Iskusni trebaju da vode ekipu, a i da ih se nagradi za dobre igre, mladi da se kale za eventualne pozive u seniore.
Ja znam da ih je Meksiko na zadnjem SP preskocio u grupi i poslo ih kuci nakon grupe koliko me pamcenje sluzi.Moggi je napisao/la:i sam si naveo razlogKingJamesMVP je napisao/la:Hrvati s c timom skinuli Mexico i njihov puni sastav krajem 5.mjeseca lani, zašto to ne bi i BiH napravila
- invincible1921
- Kontakt:
Ma zvati samo mladje od 23 godine iz Pl uz par starijih tipa Zakaric. Od igraca van PL pozvati Duljevica, Mesanovica i jos par internacionalaca koji nemaju priliku da budu cesto na spisku.
Da je mesa tu on bi poveo najjaci sastav hahaha
Da je mesa tu on bi poveo najjaci sastav hahaha
=\_1921_/=
pravo me interesuje oće li ovaj puta svi dobiti vizu 

Treba pozvati sve igrace U21 reprezentacije, koji su standardni u PL, onda ici na ove kvalitetnije U23.
Preko 28 godina ja ne bi uopste slao pozive, jer ti igraci tesko da mogu napredovati.
Ne bi bilo lose ni zadovoljiti klupsku zastupljenost, s bar pojedni igracem , sto ne bi trebalo biti tesko ako idu 23 igraca.
Ovo treba da prodje sa sto manje trauma, a da se ipak napravi nesto korisno i za reprezentaciju i za PL.
Preko 28 godina ja ne bi uopste slao pozive, jer ti igraci tesko da mogu napredovati.
Ne bi bilo lose ni zadovoljiti klupsku zastupljenost, s bar pojedni igracem , sto ne bi trebalo biti tesko ako idu 23 igraca.
Ovo treba da prodje sa sto manje trauma, a da se ipak napravi nesto korisno i za reprezentaciju i za PL.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.