LZO-Prepucavanje

samoposteno
Kontakt:

Re: LZO-Prepucavanje

Post Postao/la samoposteno » 10 apr 2018, 18:31

intercontinental je napisao/la:Ne znam kako u takvoj situaciji mozete biti duhoviti i nasmijani ali eto svako iima svoje
U kakvoj situaciji sad nam je najbolje nemamo dugova imamo para boli nas briga i plus osigurali opstanak

Bronson
Kontakt:

Post Postao/la Bronson » 10 apr 2018, 18:32

intercontinental je napisao/la:Trebao je i ove zime biti SUPER MOCNI CELIK, a najvece vam pojacanje penzioner Nikolic
Grijesis najveca pojacanja su Reprogram i opstanak :D
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 10 apr 2018, 18:35

Obavezno ostaviti temu da se fino mozemo svi citirati nakon zavrsetka sezone. Jedva cekam drugari moji iz Ze, jedva cekam :cool: A bez brige smo protiv Borca sad, Vojvoda nam kao stari vojnik kluba poklanja tri bobice i tako se svi skupa svetimo Azemici :urnebes: Laganih 1-0 za nas i svi sretni i zadovoljni.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 10 apr 2018, 18:35

Izgleda "investitor" investiro u opojne droge nekima sa foruma, kolektivno su dosegli nirvanu poslije slavne pobjede nad komsijama iz Viteza......ja mislio nema vece lafinasa od naseg zgradonacelnika, dok se nije pojavio zgradonacelnik Dofu i doveo kriminalose iz Turske, pitao sam se odakle ih iskopa...kad ono izguglo ih u turskim zatvorima.....Iyi şanslar :urnebes:
🔴⚫️

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 10 apr 2018, 18:36

dvokorak je napisao/la:Obavezno ostaviti temu da se fino mozemo svi citirati nakon zavrsetka sezone. Jedva cekam drugari moji iz Ze, jedva cekam :cool: A bez brige smo protiv Borca sad, Vojvoda nam kao stari vojnik kluba poklanja tri bobice i tako se svi skupa svetimo Azemici :urnebes: Laganih 1-0 za nas i svi sretni i zadovoljni.
Sta vam vrede bodovi kad ste vec ispali :rol:

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 10 apr 2018, 18:38

LZO-Prepucavanje = Liga Zenickih Ozracenjaka Prepucavanje

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 10 apr 2018, 18:39

Skver je napisao/la:Izgleda "investitor" investiro u opojne droge nekima sa foruma, kolektivno su dosegli nirvanu poslije slavne pobjede nad komsijama iz Viteza......ja mislio nema vece lafinasa od naseg zgradonacelnika, dok se nije pojavio zgradonacelnik Dofu i doveo kriminalose iz Turske, pitao sam se odakle ih iskopa...kad ono izguglo ih u turskim zatvorima.....Iyi şanslar :urnebes:
? ? <3

Bronson
Kontakt:

Post Postao/la Bronson » 10 apr 2018, 18:42

dvokorak je napisao/la:Obavezno ostaviti temu da se fino mozemo svi citirati nakon zavrsetka sezone. Jedva cekam drugari moji iz Ze, jedva cekam :cool: A bez brige smo protiv Borca sad, Vojvoda nam kao stari vojnik kluba poklanja tri bobice i tako se svi skupa svetimo Azemici :urnebes: Laganih 1-0 za nas i svi sretni i zadovoljni.
Iskreno volio bih da ostanete vise nego li Borac ili pak Gosk, ali zbog pojedinaca koji pokazase veliku mrznju nekako sad u meni preovladava zelja da Slobodu vidim kako ispada.
Azmir ce sa Slogom uci u PL i to mu od srca zelim i da vam ga do grla zapapri.
Ponavljam cast pravim slobodasima koji ne mrze i ne krive druge, prepoznat ce se medju vama.
Sretno u grcevitoj borbi za opstanak i sretno u glibu federalke i u borbi za opstojnost kluba kojeg ipak dovoljno ne volite, jer mrznjom prema drugima sljepoca vam zamagli vid i ne vidite sta vam ljudi u Upravi iza ledja rade.

Imate mahanje, sad slobodno nastavite sa mahalanjem i kovanjem zavjera okrivljujuci cijeli svijet sto vam sudbina je tako tamna! :wave:
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 10 apr 2018, 18:44

Braco Zenicani kako cete nas docekati na ljeto u Zenici kada budemo igrali evropu.. Nadam se da ce to biti kao i prosli put
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 10 apr 2018, 18:48

intercontinental je napisao/la:Braco Zenicani kako cete nas docekati na ljeto u Zenici kada budemo igrali evropu.. Nadam se da ce to biti kao i prosli put
Zavisi ako prepoznamo golfa 2 kad budete dolazili :urnebes: :urnebes:

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 10 apr 2018, 18:49

Bronson je napisao/la:
Iskreno volio bih da ostanete vise nego li Borac ili pak Gosk, ali zbog pojedinaca koji pokazase veliku mrznju nekako sad u meni preovladava zelja da Slobodu vidim kako ispada.
Azmir ce sa Slogom uci u PL i to mu od srca zelim i da vam ga do grla zapapri.
Ponavljam cast pravim slobodasima koji ne mrze i ne krive druge, prepoznat ce se medju vama.
Sretno u grcevitoj borbi za opstanak i sretno u glibu federalke i u borbi za opstojnost kluba kojeg ipak dovoljno ne volite, jer mrznjom prema drugima sljepoca vam zamagli vid i ne vidite sta vam ljudi u Upravi iza ledja rade.

Imate mahanje, sad slobodno nastavite sa mahalanjem i kovanjem zavjera okrivljujuci cijeli svijet sto vam sudbina je tako tamna! :wave:
1. A ja pak drugar zelim da ostanemo mi i velikan iz Platonove, a da ispadnete vi sa komsijama iz Viteza :wave:
2. Uprava nam je kao ogledalce drustva, ODRON :D
3. Potencirate pricu Federalne lige i nizeg ranga takmicenja, jbg bratija ne igra se fudbal na ovdasnjim prostorima tek od nastanka ove SDA kukuruz drzave :D Puno vise iskustva od nas imate kad je rijec o igranju nizih divizija :wave:
? ? <3

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 10 apr 2018, 19:12

intercontinental je napisao/la:Braco Zenicani kako cete nas docekati na ljeto u Zenici kada budemo igrali evropu.. Nadam se da ce to biti kao i prosli put
Kako se trenutno ponasate bice vam ko i sarajlijama.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

stadiontusanj
Kontakt:

Post Postao/la stadiontusanj » 10 apr 2018, 19:22

Prije ce Velez uc u Premijer Ligu od Celika :kafa:

ZenickiLC
Kontakt:

Post Postao/la ZenickiLC » 10 apr 2018, 19:31

Bgti kad budete dolazili u ze ponesite nam kabanica, vama ionako vise nece trebat u cvajti.
Uzavreli grad gori ugasiti se nece !

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 10 apr 2018, 19:40

Vise djece u razredu ima nego Fukarq :cry:
Kaze 1,2,3 svi su tu.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 10 apr 2018, 19:42

bilino polje ce se ispilat u temeljima i preselit u mostar, zenicanima zauzvrat saljemo tablu jaja pa nek ćimburaju po kamberoviću
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 10 apr 2018, 19:44

Rigoletto je napisao/la:bilino polje ce se ispilat u temeljima i preselit u mostar, zenicanima zauzvrat saljemo tablu jaja pa nek ćimburaju po kamberoviću
Navikli ste krast :urnebes:

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 10 apr 2018, 19:46

prisonbreak je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:bilino polje ce se ispilat u temeljima i preselit u mostar, zenicanima zauzvrat saljemo tablu jaja pa nek ćimburaju po kamberoviću
znaš me znam te
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 10 apr 2018, 19:47

Rigoletto je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la:
znaš me znam te
Postali ste mi drazi nego kozojebci :D nosi i stadion i sve sada kad Sloboda ispadne :D

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 10 apr 2018, 19:49

Ma dacemo vam mi cemo svakako pravit novi :D

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bordotim, HariTz, Hrammm1921, Vanja8, VolimBiH96, VolimoSarajevo i 52 gosta.