U kakvoj situaciji sad nam je najbolje nemamo dugova imamo para boli nas briga i plus osigurali opstanakintercontinental je napisao/la:Ne znam kako u takvoj situaciji mozete biti duhoviti i nasmijani ali eto svako iima svoje
LZO-Prepucavanje
- samoposteno
- Kontakt:
Re: LZO-Prepucavanje
Grijesis najveca pojacanja su Reprogram i opstanakintercontinental je napisao/la:Trebao je i ove zime biti SUPER MOCNI CELIK, a najvece vam pojacanje penzioner Nikolic

Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
Obavezno ostaviti temu da se fino mozemo svi citirati nakon zavrsetka sezone. Jedva cekam drugari moji iz Ze, jedva cekam
A bez brige smo protiv Borca sad, Vojvoda nam kao stari vojnik kluba poklanja tri bobice i tako se svi skupa svetimo Azemici
Laganih 1-0 za nas i svi sretni i zadovoljni.

? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Izgleda "investitor" investiro u opojne droge nekima sa foruma, kolektivno su dosegli nirvanu poslije slavne pobjede nad komsijama iz Viteza......ja mislio nema vece lafinasa od naseg zgradonacelnika, dok se nije pojavio zgradonacelnik Dofu i doveo kriminalose iz Turske, pitao sam se odakle ih iskopa...kad ono izguglo ih u turskim zatvorima.....Iyi şanslar 

🔴⚫️
- samoposteno
- Kontakt:
Sta vam vrede bodovi kad ste vec ispalidvokorak je napisao/la:Obavezno ostaviti temu da se fino mozemo svi citirati nakon zavrsetka sezone. Jedva cekam drugari moji iz Ze, jedva cekamA bez brige smo protiv Borca sad, Vojvoda nam kao stari vojnik kluba poklanja tri bobice i tako se svi skupa svetimo Azemici

LZO-Prepucavanje = Liga Zenickih Ozracenjaka Prepucavanje
Skver je napisao/la:Izgleda "investitor" investiro u opojne droge nekima sa foruma, kolektivno su dosegli nirvanu poslije slavne pobjede nad komsijama iz Viteza......ja mislio nema vece lafinasa od naseg zgradonacelnika, dok se nije pojavio zgradonacelnik Dofu i doveo kriminalose iz Turske, pitao sam se odakle ih iskopa...kad ono izguglo ih u turskim zatvorima.....Iyi şanslar
? ? <3
Iskreno volio bih da ostanete vise nego li Borac ili pak Gosk, ali zbog pojedinaca koji pokazase veliku mrznju nekako sad u meni preovladava zelja da Slobodu vidim kako ispada.dvokorak je napisao/la:Obavezno ostaviti temu da se fino mozemo svi citirati nakon zavrsetka sezone. Jedva cekam drugari moji iz Ze, jedva cekamA bez brige smo protiv Borca sad, Vojvoda nam kao stari vojnik kluba poklanja tri bobice i tako se svi skupa svetimo Azemici
Azmir ce sa Slogom uci u PL i to mu od srca zelim i da vam ga do grla zapapri.
Ponavljam cast pravim slobodasima koji ne mrze i ne krive druge, prepoznat ce se medju vama.
Sretno u grcevitoj borbi za opstanak i sretno u glibu federalke i u borbi za opstojnost kluba kojeg ipak dovoljno ne volite, jer mrznjom prema drugima sljepoca vam zamagli vid i ne vidite sta vam ljudi u Upravi iza ledja rade.
Imate mahanje, sad slobodno nastavite sa mahalanjem i kovanjem zavjera okrivljujuci cijeli svijet sto vam sudbina je tako tamna!

Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
-
- Kontakt:
Braco Zenicani kako cete nas docekati na ljeto u Zenici kada budemo igrali evropu.. Nadam se da ce to biti kao i prosli put
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
- samoposteno
- Kontakt:
Zavisi ako prepoznamo golfa 2 kad budete dolaziliintercontinental je napisao/la:Braco Zenicani kako cete nas docekati na ljeto u Zenici kada budemo igrali evropu.. Nadam se da ce to biti kao i prosli put

1. A ja pak drugar zelim da ostanemo mi i velikan iz Platonove, a da ispadnete vi sa komsijama iz VitezaBronson je napisao/la:Iskreno volio bih da ostanete vise nego li Borac ili pak Gosk, ali zbog pojedinaca koji pokazase veliku mrznju nekako sad u meni preovladava zelja da Slobodu vidim kako ispada.dvokorak je napisao/la:Obavezno ostaviti temu da se fino mozemo svi citirati nakon zavrsetka sezone. Jedva cekam drugari moji iz Ze, jedva cekamA bez brige smo protiv Borca sad, Vojvoda nam kao stari vojnik kluba poklanja tri bobice i tako se svi skupa svetimo Azemici
Azmir ce sa Slogom uci u PL i to mu od srca zelim i da vam ga do grla zapapri.
Ponavljam cast pravim slobodasima koji ne mrze i ne krive druge, prepoznat ce se medju vama.
Sretno u grcevitoj borbi za opstanak i sretno u glibu federalke i u borbi za opstojnost kluba kojeg ipak dovoljno ne volite, jer mrznjom prema drugima sljepoca vam zamagli vid i ne vidite sta vam ljudi u Upravi iza ledja rade.
Imate mahanje, sad slobodno nastavite sa mahalanjem i kovanjem zavjera okrivljujuci cijeli svijet sto vam sudbina je tako tamna!

2. Uprava nam je kao ogledalce drustva, ODRON

3. Potencirate pricu Federalne lige i nizeg ranga takmicenja, jbg bratija ne igra se fudbal na ovdasnjim prostorima tek od nastanka ove SDA kukuruz drzave

? ? <3
- rob do bagro
- Kontakt:
Kako se trenutno ponasate bice vam ko i sarajlijama.intercontinental je napisao/la:Braco Zenicani kako cete nas docekati na ljeto u Zenici kada budemo igrali evropu.. Nadam se da ce to biti kao i prosli put
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
- Kontakt:
Prije ce Velez uc u Premijer Ligu od Celika 

Bgti kad budete dolazili u ze ponesite nam kabanica, vama ionako vise nece trebat u cvajti.
Uzavreli grad gori ugasiti se nece !
- prisonbreak
- Kontakt:
Vise djece u razredu ima nego Fukarq
Kaze 1,2,3 svi su tu.

Kaze 1,2,3 svi su tu.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
bilino polje ce se ispilat u temeljima i preselit u mostar, zenicanima zauzvrat saljemo tablu jaja pa nek ćimburaju po kamberoviću
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- prisonbreak
- Kontakt:
Navikli ste krastRigoletto je napisao/la:bilino polje ce se ispilat u temeljima i preselit u mostar, zenicanima zauzvrat saljemo tablu jaja pa nek ćimburaju po kamberoviću

znaš me znam teprisonbreak je napisao/la:Navikli ste krastRigoletto je napisao/la:bilino polje ce se ispilat u temeljima i preselit u mostar, zenicanima zauzvrat saljemo tablu jaja pa nek ćimburaju po kamberoviću
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- prisonbreak
- Kontakt:
Postali ste mi drazi nego kozojebciRigoletto je napisao/la:znaš me znam teprisonbreak je napisao/la:Navikli ste krastRigoletto je napisao/la:bilino polje ce se ispilat u temeljima i preselit u mostar, zenicanima zauzvrat saljemo tablu jaja pa nek ćimburaju po kamberoviću

- samoposteno
- Kontakt:
Ma dacemo vam mi cemo svakako pravit noviRigoletto je napisao/la:bilino polje ce se ispilat u temeljima i preselit u mostar, zenicanima zauzvrat saljemo tablu jaja pa nek ćimburaju po kamberoviću

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bordotim, HariTz, Hrammm1921, Vanja8, VolimBiH96, VolimoSarajevo i 52 gosta.