Četvrtfinale SP-a

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Evander
Kontakt:

Re: Četvrtfinale SP-a

Post Postao/la Evander » 05 jul 2018, 11:36

Kelner69 je napisao/la:
Bayern@heart je napisao/la:Kako navijat za Cro/Hrv kad evo npr.2009 prvi baraž sa Portugalom selektor Ćiro nakon poraza u Zenici 0:1 bio sam u Mostaru i nakon utakmice u zapadnom dijelu grada je upriličen vatromet za prolazak Portugala. Gadan osjećaj nakon poraza još gori nakon ovog što sam doživio :puke:
A sta je bilo nakon njihove tekme sa Turcima ? Tj nasom "bracom"
Sta je bilo prije te utakmice u Vitezu, Kiseljaku, Mostaru...?
"Hrvatski navijaci" su nakon pobjeda maltretirali lokalno bosnjacko stanovnistvo. Onaj folkor sa proslavom pobjede Turske jeste idiotizam, ali to je najvise bila reakcija na gore pomenute dogadjaje.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 05 jul 2018, 11:39

Sto nema Kavanija?

Kelner69
Kontakt:

Post Postao/la Kelner69 » 05 jul 2018, 11:45

Ma da u nas je uvijek "reakcija". Ljudi imaju daleko toga vise zajednickog sa Hrvatskom nego mi sa Turskom. Zapravo ja ne osjecam da imam ista zajednicko sa tom drzavom i tim narodom.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 jul 2018, 11:51

Kelner69 je napisao/la:Ma da u nas je uvijek "reakcija". Ljudi imaju daleko toga vise zajednickog sa Hrvatskom nego mi sa Turskom. Zapravo ja ne osjecam da imam ista zajednicko sa tom drzavom i tim narodom.
Nemam ni ja nista zajednicko sa Turcima. Povraca mi se od Erdoganovih skupova u Sarajevu i takvih stvari, ali cinjenice su cinjenice. A cinjenice su to da su se "navijaci Hrvatske" povampirili bili u odredjenim BiH gradovima i nakon pobjeda maltretirali lokalno bosnjacko stanovnistvo, palili BiH zastave bez ikakvog povoda za to, sto je izazvala revolt kod velike vecine gradjana.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 05 jul 2018, 11:55, ukupno mijenjano 2 puta.

Ramiy
Kontakt:

Post Postao/la Ramiy » 05 jul 2018, 11:51

Belmin6 je napisao/la:Sto nema Kavanija?
Pitaj na chatu prije ce ti odgovoriti ovdje je teski offtopic
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.

Kelner69
Kontakt:

Post Postao/la Kelner69 » 05 jul 2018, 12:03

Evander je napisao/la:
Kelner69 je napisao/la:Ma da u nas je uvijek "reakcija". Ljudi imaju daleko toga vise zajednickog sa Hrvatskom nego mi sa Turskom. Zapravo ja ne osjecam da imam ista zajednicko sa tom drzavom i tim narodom.
Nemam ni ja nista zajednicko sa Turcima. Povraca mi se od Erdoganovih skupova u Sarajevu i takvih stvari, ali cinjenice su cinjenice. A cinjenice su to da su se "navijaci Hrvatske" povampirili bili u odredjenim BiH gradovima i nakon pobjeda maltretirali lokalno bosnjacko stanovnistvo, palili BiH zastave bez ikakvog povoda za to, sto je izazvala revolt kod velike vecine gradjana.
Samo cu ti reci da ne vjerujes svemu sto se pise u medijima. Ja znam da sam u normalnoj atmosferi u Zepcu ispratio milion takvih utakmica i nase i hrvatske reprezentacije. I navijao za Hrvatsku i uvijek cu osim kad protiv nas igra. Takodje par puta i na Usori pogledao bez ijednog incidenta. Doduse nikad nisam u Hercegovini pratio. Ali vjerujem da je i tamo vecina normalna a divlji pojedinaca ima svugdje. Ne treba generalizovati stvari. Nije sve ni totalno crno a ni totalno bijelo.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 05 jul 2018, 12:22

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

20le
Kontakt:

Post Postao/la 20le » 05 jul 2018, 12:49

Ja fino kazem, engleska do finala ide i osvaja.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 jul 2018, 13:02

Gdje je Lillard je l' u ekstazi, yebo li ga penaldžija Kane u pakaš :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 jul 2018, 13:04

Raonffa je napisao/la:Gdje je Lillard je l' u ekstazi, yebo li ga penaldžija Kane u pakaš :mrgreen:
slika
:kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 jul 2018, 13:06

Lillard je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Gdje je Lillard je l' u ekstazi, yebo li ga penaldžija Kane u pakaš :mrgreen:
slika
:kafa:
:rol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jul 2018, 13:08

Mladi Bakir Izetbegovic donosi Engleskoj svjetsko prvi put nakon sto su pokrali Njemacku 66" :D

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 05 jul 2018, 13:14

Bayern@heart je napisao/la:Kako navijat za Cro/Hrv kad evo npr.2009 prvi baraž sa Portugalom selektor Ćiro nakon poraza u Zenici 0:1 bio sam u Mostaru i nakon utakmice u zapadnom dijelu grada je upriličen vatromet za prolazak Portugala. Gadan osjećaj nakon poraza još gori nakon ovog što sam doživio :puke:
Samo kakve to veze ima sa Republikom Hrvatskom, a pogotovo sa hrvatskom nogometnom reprezentacijom? :hmmmmm:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 jul 2018, 13:14

Po prvi put u zivotu sam neku noc navijao za Englesku. Imaju jako zanimljiv sastav, dosli su po prvi put bez neke prevelike pompe, ako uzmu SP nece mi biti niti malo krivo. A nije da nemaju sansi za to.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 jul 2018, 13:16

ma gdje ce te luzercine osvojiti :D :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 jul 2018, 13:21

delinjo je napisao/la:ma gdje ce te luzercine osvojiti :D :D
Ko onda nisu luzercine? Samo Brazil? Ne vidim niti jedan razlog sto ne bi mogli. Da dodju do finala je realno. Najkvalitenija su ekipa sa te strae zdrijeba. A u finalu je sve moguce.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 jul 2018, 13:37

Evander je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ma gdje ce te luzercine osvojiti :D :D
Ko onda nisu luzercine? Samo Brazil? Ne vidim niti jedan razlog sto ne bi mogli. Da dodju do finala je realno. Najkvalitenija su ekipa sa te strae zdrijeba. A u finalu je sve moguce.

a kad vidim da Henderson puca penal :rol: :rol:

ma salim se ne bi me cudilo ni da Rusija osvoji iskrneo,samo englezima ne vjerujem jer ima dosta igraca Totenhema i Liverpoola ....nisu oni navikli bilo sta da osvoje :D :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 05 jul 2018, 13:42

delinjo je napisao/la:
ma salim se ne bi me cudilo ni da Rusija osvoji iskrneo,samo englezima ne vjerujem jer ima dosta igraca Totenhema i Liverpoola ....nisu oni navikli bilo sta da osvoje :D :D
Samo dva igrača Liverpula igraju za Englesku, ustvari jedan igra, ovaj drugi sjedi na klupi.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 jul 2018, 13:45

Sheyi je napisao/la:Treba shvatiti da postoje razlike između onih koji sebe zovu Srbi i Hrvati, a dolaze iz Bosne i onih Srba i Hrvata iz Srbije i Hrvatske, različiti narodi reklo bi se. :D
A sta je s onih koji "sebe zovu Srbi", a zive u Hrvatskoj ili Cg?! Kakvi su oni, slicni ili razliciti sa Srbima iz Srbije?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

LAZARUS2000
Kontakt:

Post Postao/la LAZARUS2000 » 05 jul 2018, 13:46

MortemHz je napisao/la:
LAZARUS2000 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Francuska izgleda najbolje zasad na prvenstvu dok je odbrana Urugvaja mozda i najjaca trenutno ali ne vjerujem da ce se moci cuvati do samog kraja
Šta li si ti gledao ako ti francuska izgleda najbolje.
Moje licno misljenje. Nisu bili efikasni ali su prosli grupu kao prvi i onda odlicna predstava protiv Argentine.
Tvoje Sarajevo bi imalo odličnu predstavu protiv Argentine. :kralj:
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.

Zaključano

Natrag na “Reprezentacije i utakmice”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.