Ja
Jaran
Jaran
Jaran
Joker
Alacius, skoro,thriler i stali

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
alacious je napisao/la:4
SedrenikHz je napisao/la:U pon se vraćam sa odmora yebajiga..
treba bacit zajebanciju
ThrillerHz je napisao/la:Jos 4, aajdeeePantelija je napisao/la:Ja
Ja2
Thriler
Evolution
Alacius
Joker
Skoro
Sarajevojebordo
Dalje
Evolution87 je napisao/la:Hocel bit sta?
SarajevoJeBordo je napisao/la:Može li neko napraviti temu Termin Vistafon - Glasanje?
Da se boduje nakon svakog termina
Inijesta je napisao/la:Meni odgovara s tim da ovaj ponedjeljak radim do 8, kad sam slobodan gledat cu da dodjem
alacious je napisao/la:I meni
Samo na Arena Sport 1 HDbihuzur je napisao/la:Hocel biti stream?
Evolution87 je napisao/la:moze
????? Fali li koooooooskoroalen je napisao/la:Meni odgovara taj
Računa se od dana prijema pošte, vraćeno je zato jer to poštar ne smije ostaviti bez potpisa osobe kojoj se šalje. Na dan kad si potpisao, od tada 8 dana. To ti je regulisano zakonom o upravnom postupku, ili o kancelarijskom poslovanju, nisam siguran kojim.SedrenikHz je napisao/la:Ja sam za, samo recite vrijeme datum. I mogu jednog havera povesti ako zatreba
Nadam se da neću biti najmlađi![]()
Ps: imam jedni pitanje mimo teme, pa ako može ko pomoći bilo bi lijepo.
Uhvatio me radar na stupu i moram vozačku dat mj dana haj platio sma sve to predo bio rekli mi da će mi doći iz mupa papir za mj kući vamo tamo i prošlo mj i kad sam se vračao sad u pon s odmora vidim u sandučiću iz pošte papir ono dolazio mi poštar na adresu nikog nije bilo oni vrstili u poštu i piše imam 5 dana rok da podignem taj papir iz pošre. Danas sam podigao taj papir i piše mi na mjemu da imam rok 8 dana da predam u mup inače kazna 100KM. Eh sad me zanima kada se raćuna tih 8 dana? Je li kada mi je došlo na adresu (a došlo je 31.8) ali tada nikog nije bilo kući, ili od dana kada sam podigao iz pošte. Sve nade polažem u ovo drugo, jer ako je ovo prvo valja se još stoju izvalit. Halali te na postu dužem al eto nisam mogao dobivt ih dole u mupu samo govore pojma nemaju
Top, ako ima mjestaPantelija je napisao/la:Ponedeljak 5:20 min vistafon !
AlaciusPantelija je napisao/la:Za sada
Ja
Jaran
Jaran
Jaran
Joker
Alacius, skoro,thriler i stali? Hocemo ki da rezervisem termin
Ako zafali imam drugaPantelija je napisao/la:AlaciusPantelija je napisao/la:Za sada
Ja
Jaran
Jaran
Jaran
Joker
Alacius, skoro,thriler i stali? Hocemo ki da rezervisem termin
Evolution
Sedrenik
Skoroalen
Sarajevojebordo
10
Idemo jos 2
???? Mozes liThrillerHz je napisao/la: Jos 4, aajdeee
Trenutno korisnika/ca: bvsic, OzmoodPinglewood, SHZ82, Varijantas8 i 53 gosta.