Mello outBlejzer10 je napisao/la:Nisam nikad igrao.
Ne pratim formulu.
Zadnja trkajuca igrica koju sam igrao je bio Nascar 2005 a on se vozi u suprotnom smjeru.
Ako neko otpadne, ubacite i mene
Blejzer in
Moderatori/ce: Donnie Darko,Padovan,jopaa7
Mello outBlejzer10 je napisao/la:Nisam nikad igrao.
Ne pratim formulu.
Zadnja trkajuca igrica koju sam igrao je bio Nascar 2005 a on se vozi u suprotnom smjeru.
Pa možeš i ovako, imali smo i prije više 16 ljudi, bit će uvijek mjesta jer neće nikad svi vozit.Blejzer10 je napisao/la:Nisam nikad igrao.
Ne pratim formulu.
Nije valjda da te strah?Ramiy je napisao/la:Pa s njim nas je 16 valjda ne vidim da je bodi rekao da ce voziti a ti ga brojis
Nije bitno samo pratim propisejopaa7 je napisao/la:Nije valjda da te strah?Ramiy je napisao/la:Pa s njim nas je 16 valjda ne vidim da je bodi rekao da ce voziti a ti ga brojis
sutraRamiy je napisao/la:Mogli smo ekipe uraditi pa da pocnemo lagano pripremne
Vidim nisi me stavio u post tamo, znači da ne skidam igricu džaba?Donnie Darko je napisao/la:.
Donnie nesreco sta radisBlejzer10 je napisao/la:Vidim nisi me stavio u post tamo, znači da ne skidam igricu džaba?Donnie Darko je napisao/la:.
Pa nisi se prijavio, bar ja ono nisam vidio kao pravu prijavu. Slobodno glasaj tamo, ubacit ću te.Blejzer10 je napisao/la:Vidim nisi me stavio u post tamo, znači da ne skidam igricu džaba?Donnie Darko je napisao/la:.
Kad je ovo sutra?Donnie Darko je napisao/la:sutraRamiy je napisao/la:Mogli smo ekipe uraditi pa da pocnemo lagano pripremne
Kad doni dodje iz qurvalukaRamiy je napisao/la:Kad je ovo sutra?Donnie Darko je napisao/la:sutraRamiy je napisao/la:Mogli smo ekipe uraditi pa da pocnemo lagano pripremne
Ti i ja zajedno protiv svijeta.Ramiy je napisao/la:Suti stavit ce nas zajedno![]()
Samo da ne budem s tobom sarmom, mokesom, mikijem, kanyeom, unom, donijem, bodijem, jopom, blejzerom, delom i hardenom
Ramiy je napisao/la:Suti stavit ce nas zajedno![]()
Samo da ne budem s tobom sarmom, mokesom, mikijem, kanyeom, unom, donijem, bodijem, jopom, blejzerom, delom i hardenom
I zaboravio sam azpija i jakobsena s njima ni pod razno necu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.