BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Loncar i Memisevic/Mihojevic
- JavierBosnia
- Kontakt:
Veci problem kod Kolasinca je nezainteresovanost u odbrani, a pored ogranicene nase odbrane ne bi imao to ko krpiti, DUljevic nema snage kao Visca da igra na 2 strane terena podjednakoGoalgetter je napisao/la:Kolasinac se jedino moze voditi kao krilo ako igramo 3-4-3 ili 3-5-2, u 4-3-3 sistemu Kolasinac nema sta da trazi kao krilo. A posto sa trojicom nazad vjerovatno necemo igrati, Kolasinac ce biti bek. I u Arsenalu recimo Seo uvijek ima Iwobija na lijevoj strani ispred sebe koji ga "hrani" loptama, u repci bi to trebao biti Dulja.JavierBosnia je napisao/la: a krila DUlja i Kolasinac (bez Hajrovica)
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Izgleda da ce ti se zelja ispunit' ...Moggi je napisao/la:i drugi je loncar, nema ko drugiMiske01 je napisao/la:Vranjes ispada, Memisevic upadaDaVinci je napisao/la:2 nova igraca dobijaju poziv u martu ... pitam se koja 2ica ispadaju ...

Kada su u pitanju prvi susreti kvalifikacija u martu, Prosinečki navodi da prati sve igrače i raduje ga da je većina standardna u svojim klubovima.
"Sejo (Kolašinac) se oporavio, igra dobro u Arsenalu a mlađi kao što su Gojak, Lončar, koji igraju u Hrvatskoj i koje sam pratio su jako dobri. Ima tu još nekih, ali vidjećemo, kakvi će biti do prozivke, uglavnom nećemo puno toga mijenjati, neki novi će možda doći, ali to ćemo još u narednom periodu da vidimo u kakvoj su formi", zaključio je selektor bh. tima.
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
Nece da Hajrovica spomene 

nije bio standardan u Werderu prije 3 godine i ti bi da ga spomene?HeraklitMracni je napisao/la:Nece da Hajrovica spomene

- JavierBosnia
- Kontakt:
Ima svoje odluke i treba postovati. Hajrovic po meni jeste igrac za repke, ali nije pod moranjem da mora biti tu.
Izmedjuostalog igra u Dinamu, nekom osrednjem evropskom klubu
Najmanje 30% reprezentacije čine igrači iz klubova koje se ne može nazvati ni osrednjim europskim, Erzurumspor, Dynamo Dresden, Suwon(nije ni osrednji a ni europski)...JavierBosnia je napisao/la:Ima svoje odluke i treba postovati. Hajrovic po meni jeste igrac za repke, ali nije pod moranjem da mora biti tu.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Drape je napisao/la:Najmanje 30% reprezentacije čine igrači iz klubova koje se ne može nazvati ni osrednjim europskim, Erzurumspor, Dynamo Dresden, Suwon(nije ni osrednji a ni europski)...JavierBosnia je napisao/la:Ima svoje odluke i treba postovati. Hajrovic po meni jeste igrac za repke, ali nije pod moranjem da mora biti tu.
Tako je, te zbog toga nema osnove da se kritikuje selektorov izbor. Njemu ako je bolji Loncar iz Rijeke, nego Vrancic iz Norwicha, to treba postovati.
Ali ima osnove da se kritikuje za Hajrovića jer on igra kako ti kažeš u osrednjem europskom klubu a reprezentacija puna igrača iz klubova koji nisu ni osrednji.JavierBosnia je napisao/la:Drape je napisao/la:Najmanje 30% reprezentacije čine igrači iz klubova koje se ne može nazvati ni osrednjim europskim, Erzurumspor, Dynamo Dresden, Suwon(nije ni osrednji a ni europski)...JavierBosnia je napisao/la:Ima svoje odluke i treba postovati. Hajrovic po meni jeste igrac za repke, ali nije pod moranjem da mora biti tu.
Tako je, te zbog toga nema osnove da se kritikuje selektorov izbor. Njemu ako je bolji Loncar iz Rijeke, nego Vrancic iz Norwicha, to treba postovati.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nije stvar ni gdje igra, uvijek bih izabrao jednog Sarica ispred Prcica koji je do nekidan igrao eto u SPaniji liga petice, i francuska isto redovno liga petice.Drape je napisao/la:
Ali ima osnove da se kritikuje za Hajrovića jer on igra kako ti kažeš u osrednjem europskom klubu a reprezentacija puna igrača iz klubova koji nisu ni osrednji.
Treba postovati odluke, ako ce mediji i javnost vrsiti pritisak sto se ovaj ne zove, sto onaj, sto ovaj ne igra, sto ovaj ne brani, sto ovaj ovako ili onako onda sto ce nam trener kad smo mi najpametniji
Pa to je posao novinara i navijaca, pokazi mi koja to ekipa ima na svijetu gdje su navijaci i novinari potpuno tihi i samo slusaju diktatora. Svaka odluka se moze kritikovati, nije ovo Sjeverna Koreja.
Ako selektor napravi odluku onda je to na njemu ali moze makar objasniti zasto je donio tu odluku (to je neki minimum) a ne muljati kao sto je uradio u vezi Hajrovica.
Ako selektor napravi odluku onda je to na njemu ali moze makar objasniti zasto je donio tu odluku (to je neki minimum) a ne muljati kao sto je uradio u vezi Hajrovica.
- LlullSergio
- Kontakt:
Znaci odes na EP i udjes u kvoter i ti ces ga kritikovati jer Hajrovic nije pozvan ?
Covjek valjda ima svoju viziju ekipu, Hajrovic se ne uklapa.Ja licno bih ga pozvao,ali nije to neka aman zaman klasa bez koje se ne moze ni u jednoj kombinaciji.
Covjek valjda ima svoju viziju ekipu, Hajrovic se ne uklapa.Ja licno bih ga pozvao,ali nije to neka aman zaman klasa bez koje se ne moze ni u jednoj kombinaciji.
A svejedno mi je da li ce pozvati Hajrovica ili ne, ali navijaci imaju pravo postaviti pitanje zasto ga nema a da odgovor ne bude sto nije igrao u Werderu prije 3 godine. Svaki selektor na svijetu odgovora na pitanja novinara i navijaca, zato postoje konferencije, ali se to kod nas smatra cudnim?LlullSergio je napisao/la:Znaci odes na EP i udjes u kvoter i ti ces ga kritikovati jer Hajrovic nije pozvan ?
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 19 feb 2019, 18:33, ukupno mijenjano 2 puta.
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa nek pitaju 
Mada se moze iz konteksta skontat da ga Robi ne vidi u svojim zamislima.

Mada se moze iz konteksta skontat da ga Robi ne vidi u svojim zamislima.
samo se nasi baustelci i bhfovci umisle da mogu diktirat ekipu robiju, nije lik levat.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- JavierBosnia
- Kontakt:
Zato sto je odgovorio 20 puta i debil novinar se nadje i isto pitanje postavi. Odgovori su biliVucevich je napisao/la:A svejedno mi je da li ce pozvati Hajrovica ili ne, ali navijaci imaju pravo postaviti pitanje zasto ga nema a da odgovor ne bude sto nije igrao u Werderu prije 3 godine. Svaki selektor na svijetu odgovora na pitanja novinara i navijaca, zato postoje konferencije, ali se to kod nas smatra cudnim?LlullSergio je napisao/la:Znaci odes na EP i udjes u kvoter i ti ces ga kritikovati jer Hajrovic nije pozvan ?
Hajrovic nece biti pozvan nakon sto je zabio 2 gola ili odigrao 2 dobre utakmice. Hajrovic je dobar igrac i pratim ga.
I zar treba jos nesto? Prati ga mnogo bolje i vise nego iko. Hajrovic je odigrao par dobrih u evropa ligi, pa tajac u ligi nista slabo, pa opet zabije gol u ligi i spominje se poziv. Ne briljira, nema neki ni kontinuitet, igra solidno i nista vise
Naravno da treba ponavljati to pitanje...sada vise ne moze reci tek poceo igrati, ili zabio 2 gola... u punoj formi je vec citavu godinu dana i redovno igra. Zavisi i kako ce se pokazati u ovih 20-ak dana do spiska.
Treba pozvati Hajrovica zato sto je to igrac koji moze unijeti promjenu s klupe, probiti po strani, asistirati, zabiti kad se ni ne nadas...sve sto recimo jedan Milosevic ili Bajic ne mogu ponuditi, trenutno.
Taj tajac sto spominjes u ligi je prije svega plod poštede od strane Bjelice koji je najvaznije igrace redovno odmarao u momentima kada su utakmice bile vikend-cetvrtak (HNL - Kval.LP+ LE). Istina, bilo je i losih utakmica na jesen, to niko ne spori.
Treba pozvati Hajrovica zato sto je to igrac koji moze unijeti promjenu s klupe, probiti po strani, asistirati, zabiti kad se ni ne nadas...sve sto recimo jedan Milosevic ili Bajic ne mogu ponuditi, trenutno.
Taj tajac sto spominjes u ligi je prije svega plod poštede od strane Bjelice koji je najvaznije igrace redovno odmarao u momentima kada su utakmice bile vikend-cetvrtak (HNL - Kval.LP+ LE). Istina, bilo je i losih utakmica na jesen, to niko ne spori.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma za Milosevica je Izo Hazard, isto kao sto bih ja zvao Koljica i Prevljaka umjesto Kodre i Bajica
Ali ocito ide korak po korak, za sad mu ide i za sad mu vjerujem
Ali ocito ide korak po korak, za sad mu ide i za sad mu vjerujem
Odgovor je bio da nije bio standardan u Werderu, sto ne bi trebalo imati bilo kakve veze s tim da li ce SAD biti pozvan ili ne.JavierBosnia je napisao/la:Zato sto je odgovorio 20 puta i debil novinar se nadje i isto pitanje postavi. Odgovori su biliVucevich je napisao/la:A svejedno mi je da li ce pozvati Hajrovica ili ne, ali navijaci imaju pravo postaviti pitanje zasto ga nema a da odgovor ne bude sto nije igrao u Werderu prije 3 godine. Svaki selektor na svijetu odgovora na pitanja novinara i navijaca, zato postoje konferencije, ali se to kod nas smatra cudnim?LlullSergio je napisao/la:Znaci odes na EP i udjes u kvoter i ti ces ga kritikovati jer Hajrovic nije pozvan ?
Hajrovic nece biti pozvan nakon sto je zabio 2 gola ili odigrao 2 dobre utakmice. Hajrovic je dobar igrac i pratim ga.
I zar treba jos nesto? Prati ga mnogo bolje i vise nego iko. Hajrovic je odigrao par dobrih u evropa ligi, pa tajac u ligi nista slabo, pa opet zabije gol u ligi i spominje se poziv. Ne briljira, nema neki ni kontinuitet, igra solidno i nista vise
Sto se tice tog argumenta, Maksumic ode 3 mjeseci bez da odigra minute, Dubljevic klupski igrac u propalom Dresdenu - to valja, a kad Hajrovic zabi par golova onda to ne valja? Ako cemo pricati o kontinuitetu i 'briljiranju'' onda slobodno prekrizi pola reprezentacije. Zasto Hajrovic treba zabiti 6 het-trika da bi dobio poziv u reprezentaciju a igraci poput Milosevica i Kodre su pozvani bez da su ista uradili dobro uopste.