Sve si objasnio ... nema dalje ...Vucevich je napisao/la:...samo se ne mogu sjetiti da je BiH ikada pobjedila top reprezentaciju u kvalifikacijama. Uvijek je utakmica izgubljena prije nego što je i počela.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Sve si objasnio ... nema dalje ...Vucevich je napisao/la:...samo se ne mogu sjetiti da je BiH ikada pobjedila top reprezentaciju u kvalifikacijama. Uvijek je utakmica izgubljena prije nego što je i počela.
Jedina repka u galaksiji gdje svejedno jel atmosfera 10 ili minus 1 ... pobjedit kad trebas nemre ni naopako ...DrFilgud je napisao/la:Ali je zato atmosfera u reprezentaciji za 10.
Ja nikad ne bi mijenjao atmosferu, za rezultate.
Nikako dva dobra spojit. Kad je atmosfera losa, ne igraju radi atmosfere,DaVinci je napisao/la:Jedina repka u galaksiji gdje svejedno jel atmosfera 10 ili minus 1 ... pobjedit kad trebas nemre ni naopako ...DrFilgud je napisao/la:Ali je zato atmosfera u reprezentaciji za 10.
Ja nikad ne bi mijenjao atmosferu, za rezultate.
Onda, kad igraju dobro, nastupa "nas mentalitet" nakon pola sata dobre igre.Nikako dva dobra spojit. Kad je atmosfera losa, ne igraju radi atmosfere,
kad je atmosfera dobra, ne igraju jer su mahmurni...
Da je malo, premalo je druze ... da nije bilo kvaliteta je za diskusije jer igraci kao Salihamdzic, Barbarez, Kodro, Baljic, Bolic, Hibic, Konjic i tona drugih sto mi sad nepada na pamet nisu bili bas jeb@te to ... ali kad ti Babo Nacije dadne drotu da vodi fudbalski savez kao zahvalnicu za 'ratne zasluge' a ovaj u tom istom uhljebi olosh s tim istim 'ratnim zaslugama' onda je sreca da uopste ista jos postoji ... a gdje smo mogli biti sve da nam je Sultan Bosne volio sport bar frtalj ko sto je volio islam i Osmansko Carstvo ...DrFilgud je napisao/la:Sad bez zajebancije.
Ako pogledamo sta smo kao reprezentacija uradili za ovih 20 i kusur godina, malo brate, malo.
Istina da nikada nismo imali neki ekstra kvalitet, ali i dosta slabije reprezentacije su postizale vise.
Problem i jeste sto ti dođe nerealan selektor od Papeta,Bazdarevica,Prosineckog i krene pricat o tome kako smo mi kvalitetni haos,i sklopi nekih 11 igraca i krene tako u par tekmi,pa se dese fini rezultati protiv ekipa u nasem rangu i odmah smo Brazil... Poslije ti dodje malo jaca repka a nama izostane 1 od tih 11 neprikosnovenih i na terenu izgledamo ko da se sreli nismo... Nikad se nista ne mijenja,ovih 11 boli klinac,znaju da nema kvalitetnijih od njih,opusteno samo... odavno nema takmicarskog duha medju samim igracima... I zato nema ni napretka... Hoces trku na terenu sa potrosenim i nespremnim igracima koji btw ne igraju u klubovima i crknu za 30 minuta...Mozda mi i odemo na EP,svako bi volio ali ne mozes tamo nista ocekivat sa ovakvim odnosom...Vucevich je napisao/la:Na prošlom Euru su, među ostalim, bili Sjeverna Irska, Mađarska, Albanija, Rumunija, Island i Irska. Dobro, jesmo prosječna ekipa, ali i oni su, pa ne vidim da im je to spriječilo da odu na evropsko prvenstvo.rishovski je napisao/la:Ja ne znam ljudi sto se vi uzbudujete i ocekujete neke nerelane rezultate od ekipe koju čine 2 do 3 igraca koja su iznad prosjeka,a i to da su bolji od ostalih kolega u reprezentaciji dokazu ako im se bas igra,a ako ne,onda imamo 11 prosjecnih na terenu... I htjeli priznat ili ne nismo nikad bili pa nismo ni sad u rangu Italije... Ako Fince prezivimo moramo biti zadovoljni... U Italiji gledat da se odigra rastereceno pa sta Bog da,a nabijat nervozu kako trebaju pobijediti na kraju ce kao rezultat imat samo losu nasu igru i 2 ili vise lopti iza Šehe...
Sumnjam da bilo ko vjeruje da smo na nivou Italije, naravno da nismo, ali također ne razumijem zašto uvijek, ali baš uvijek postoji situacija da smo unaprijed već izgubili ove utakmice protiv bilo kojeg protivnika da je i malo jači na papiru od nas. Nismo toliko kvalitetni, a ne mislim ni da smo San Marino pa da moramo uvijek gubiti svaku utakmicu protiv jačeg protivnika. U zadnjih par godina u kvalifikacijama, recimo, je Irska pobjedila Njemačku, Slovačka Španiju, Mađarska Hrvatsku, Poljska Njemačku, Švedska Francusku... samo se ne mogu sjetiti da je BiH ikada pobjedila top reprezentaciju u kvalifikacijama. Uvijek je utakmica izgubljena prije nego što je i počela.
Jeste da smo prosjek ali sam uvjeren da smo među 24 ekipe ovog kontinenta, ako se ne uspijemo plasirati na evropsko prvenstvo onda treba zvanično ugasiti reprezentaciju jer bi to bilo žalosno pa čak i za nas. Dosta je više kikseva i podbacanja. Ako izgubimo od Finske onda nismo ni zaslužili igrati na EP 2020.
Na problem Br:1, je kriminalni i nestrucni NFSBiH, Br:2, treneri koje taj savez postavlja.rishovski je napisao/la: Problem i jeste sto ti dođe nerealan selektor od Papeta,Bazdarevica,Prosineckog i krene pricat o tome kako smo mi kvalitetni haos,i sklopi nekih 11 igraca i krene tako u par tekmi,pa se dese fini rezultati protiv ekipa u nasem rangu i odmah smo Brazil... Poslije ti dodje malo jaca repka a nama izostane 1 od tih 11 neprikosnovenih i na terenu izgledamo ko da se sreli nismo... Nikad se nista ne mijenja,ovih 11 boli klinac,znaju da nema kvalitetnijih od njih,opusteno samo... odavno nema takmicarskog duha medju samim igracima... I zato nema ni napretka... Hoces trku na terenu sa potrosenim i nespremnim igracima koji btw ne igraju u klubovima i crknu za 30 minuta...Mozda mi i odemo na EP,svako bi volio ali ne mozes tamo nista ocekivat sa ovakvim odnosom...
Jusuf Pušina je pojam u svakom smislu za gov.netinu Begica, a da ti nije bilo babe nacije i njegove politike, danas bi mogao navijati ili za Srbiju ili Hrvatsku.DaVinci je napisao/la:Da je malo, premalo je druze ... da nije bilo kvaliteta je za diskusije jer igraci kao Salihamdzic, Barbarez, Kodro, Baljic, Bolic, Hibic, Konjic i tona drugih sto mi sad nepada na pamet nisu bili bas jeb@te to ... ali kad ti Babo Nacije dadne drotu da vodi fudbalski savez kao zahvalnicu za 'ratne zasluge' a ovaj u tom istom uhljebi olosh s tim istim 'ratnim zaslugama' onda je sreca da uopste ista jos postoji ... a gdje smo mogli biti sve da nam je Sultan Bosne volio sport bar frtalj ko sto je volio islam i Osmansko Carstvo ...DrFilgud je napisao/la:Sad bez zajebancije.
Ako pogledamo sta smo kao reprezentacija uradili za ovih 20 i kusur godina, malo brate, malo.
Istina da nikada nismo imali neki ekstra kvalitet, ali i dosta slabije reprezentacije su postizale vise.
Ne bih navijao ni za jedne ni za druge jer Bosne i Hercegovine bi bilo i bez Alije i bez Harisa i bez Ejuba i bez Edhema i bez svih drugih dzamijskih golubova kojima je jedini zivotni cilj bio da se osvete sistemu za godine robije ... ta njihova osveta tj. 'politika' je unistila BiH za sva vremena i nikad vise nece biti ni blizu normalne zemlje ... ali da sve nije tako crno brinu se nasi vrli sportisti koji nas iz utakmice u utakmicu vazda nanovo iznenadjuju svojim 'umjecima' ... i tako vec 20 i kusur godina ...emir79 je napisao/la:a da ti nije bilo babe nacije i njegove politike, danas bi mogao navijati ili za Srbiju ili Hrvatsku.DaVinci je napisao/la:Da je malo, premalo je druze ... da nije bilo kvaliteta je za diskusije jer igraci kao Salihamdzic, Barbarez, Kodro, Baljic, Bolic, Hibic, Konjic i tona drugih sto mi sad nepada na pamet nisu bili bas jeb@te to ... ali kad ti Babo Nacije dadne drotu da vodi fudbalski savez kao zahvalnicu za 'ratne zasluge' a ovaj u tom istom uhljebi olosh s tim istim 'ratnim zaslugama' onda je sreca da uopste ista jos postoji ... a gdje smo mogli biti sve da nam je Sultan Bosne volio sport bar frtalj ko sto je volio islam i Osmansko Carstvo ...DrFilgud je napisao/la:Sad bez zajebancije.
E jesi strucnjak halal ti qrcina. Hahaha. Mi ba rokali sami po sebi, hoce to tako jbg.Ne bih navijao ni za jedne ni za druge jer Bosne i Hercegovine bi bilo i bez Alije i bez Harisa i bez Ejuba i b Edhema i bez svih drugih dzamijskih golubova kojima je jedini zivotni cilj bio da se osvete sistemu za godine robije ... ta njihova osveta tj. 'politika' je unistila BiH za sva vremena i nikad vise nece biti ni blizu normalne zemlje ... ali da sve nije tako crno brinu se nasi vrli sportisti koji nas iz utakmice u utakmicu vazda nanovo iznenadjuju svojim 'umjecima' ... i tako vec 20 i kusur godina ...
spominje se alija, znači pratimcoelho41 je napisao/la:Samo da se upišem na temu. Moglo bi se ovdje šehidit za Banoviće.
Sto bi roko sam po sebi ... nisi valjda malouman da to radis ...Elddar je napisao/la:E jesi strucnjak halal ti qrcina. Hahaha. Mi ba rokali sami po sebi, hoce to tako jbg.
Otkud ti to, zar misle da ce srediti Kosevo da ispunjava uslove?Raonffa je napisao/la:Otkud sad da protiv Talijana kući igramo na Koševu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.