soccerfansnetwork.com i imas u desnom cosku "FORUMS"samir_tm87 je napisao/la:Elddar je napisao/la:ma krivo mi je.. volio sam da su izgubili nego pare.
da vidite sta pisu o Bosni na jednom forumu, strahota!
DAJ NAM LINK????
BiH - Turska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH-Turska
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- ADMIR_HZ87
- Kontakt:
Re: BiH - Turska
Momcima svaka cast na vecerasnjoj pobijedi rutinski hladno:) 0-2 sve je stimalo sto se mene tice namam zamjerke.A u srijedu ako bog da 2-1 za nas i da se spremamo za baraz ako bog da ili napad na prvo mijesto
IGRAJ BOSNO NEDAJ SE IGRAJ SVI SMO UZ TEBE............... 

SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!
jeli poluvrijeme u istanbulu ?
i koliko je rezultat
i koliko je rezultat
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- samir_tm87
- Kontakt:
Elddar je napisao/la:soccerfansnetwork.com i imas u desnom cosku "FORUMS"samir_tm87 je napisao/la:Elddar je napisao/la:ma krivo mi je.. volio sam da su izgubili nego pare.
DAJ NAM LINK????
hvalla brate

2:1 prvo poluvrijemeBosnier je napisao/la:jeli poluvrijeme u istanbulu ?
i koliko je rezultat
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
@ samir Tm87 molio Bih Da promjenis,Avatar!
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
Neda mi se sad tražiti njihove forume, možete li postaviti neke stvari ovdje čisto da vidimo šta misleBosnier je napisao/la:da znam , kazu da imamo 3 igraca koja znaju igrati a da su ostali amateriElddar je napisao/la:ma krivo mi je.. volio sam da su izgubili nego pare.
1:1 u turskoj , tako pise na livescore ili se varam
čuj mi amateri
ispricavam se na off topicu, al samo da odgovorim...kolega, znam ja povijest jako dobro, i ne treba mi netko i z toga drzati predavanje..zna se tko je, kad, gdje i u kojem svojstvu bio na tlu danasnje BiH u periodu od 15.vijeka (stoljeca) do 1878g... jos jednom, pardon, isrpika na off topicu..drop je napisao/la:cuj okupatora i kolonizatora...halo dubrava zagreb,nemoj da sad pocinjemo istorijske price o okupaciji i našim prvim susjedima iz perioda 92-95...ovo je sportski forum a ne istorijski i politicki...držimo se sporta.dubrava je napisao/la:Armenija je apslovirana, sad su na redu Turci. Protiv bivsih okupatora i kolonizatora ocekujem izuzetno tesku i rovovsku utakmicu, al mislim da ih mozemo pobijedit. Vjerujem da ce publika ko i dosad biti fantasticna i fanaticna i da ce biti nas 15 igrac)
takoder, nadam se da nece biti zvizdanja kad bude turska himna. Pokazat cemo im da nismo seljaci, kao sto su oni.i to sto govorite da su turci "braca"..ma kakva braca..okanite se toga...
Naprijed Bosnooooooo
uostalom, ovo je sportski forum...tu si u pravu...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- samir_tm87
- Kontakt:
Dzoka The maniacs je napisao/la:@ samir Tm87 molio Bih Da promjenis,Avatar!
zavrseno
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ne vjerujem da to vecina tako govori, ali vazda bude pojedinaca ili trolova. ja sam inace primjetio da turci imaju veliki respekt prema fudbalerima sa balkana, mozda prema nasim iz BiH jos i vise nego ostalim.sladoled je napisao/la:Neda mi se sad tražiti njihove forume, možete li postaviti neke stvari ovdje čisto da vidimo šta misleBosnier je napisao/la:da znam , kazu da imamo 3 igraca koja znaju igrati a da su ostali amateriElddar je napisao/la:ma krivo mi je.. volio sam da su izgubili nego pare.
1:1 u turskoj , tako pise na livescore ili se varam
čuj mi amateri
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
- samir_tm87
- Kontakt:
hrvatska bjelorusija 1 : 0
sry ak je pogresna tema ,ali nije hrvatska je jedan od mogućih protivnika u barazu . i najbolje bi bilo njih izbjec
moguci protivnik Španiji mislim mi smo prvi 100 posto maximalni 9 bodova iz preostali utakmica ocekujem
sry ak je pogresna tema ,ali nije hrvatska je jedan od mogućih protivnika u barazu . i najbolje bi bilo njih izbjec
moguci protivnik Španiji mislim mi smo prvi 100 posto maximalni 9 bodova iz preostali utakmica ocekujem

Dade Bosanac go za hrvate
"My lands are where my dead lie buried" Chief Crazy Horse
estonci dobro kombinuju mogli bi slucajno uvalit turcima
turci oba gola na slican fazon sa strana probili i usli u kazneni treba spremiti jahica i salihovica
turci oba gola na slican fazon sa strana probili i usli u kazneni treba spremiti jahica i salihovica

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
evo gledam tekmu turska - estonija 2-2 

- samir_tm87
- Kontakt:
turska estonija 2 : 2 jeeeeeeeeee
-
- Kontakt:
Toooooooooo Estonci.. 2:2
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Estonci igraju bolje, 2:2 joj bože kad bi ostlao tako...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
2-2

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.