Najbolji igrac Bosne & Hercegovine ikada?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Urban

Re: Najbolji igrac Bosne & Hercegovine ikada?

Post Postao/la Urban » 11 sep 2009, 00:55

Ivica Osim u svakom pogledu svaka cast susicu al Svabo je Svabo i kao igrac a o ljudskosti ne treba pricat jer svi znaju koje svabo a sad u ovo novije doba kad samo samostalna drzava onda po meni jedan je Sergej Barbarez
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 11 sep 2009, 01:22

amerosm je napisao/la:Safet Susic, a poslje rata Salihamidzic i Barbarez.
;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 sep 2009, 01:35

Pape i Hase ,poslije rata Braco i Sergej
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 11 sep 2009, 03:58

SERGEJ BARBAREZ....I PRIJE RATA I POSLIJE RATA OSTAO ISTI COVJEK I LJUDINA I IGRACINA.....nemojte izmisljati toplu vodu,,,,zna se ko je KRALJ....

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 11 sep 2009, 04:04

Bio sam mlad dok su igrali Susic,Osim,Kodro i ostali samo znam po prici starijih osoba kakvi su igraci bili, dobro Kodre se malo sjecam, tako da nemam sta pricati o njima, ali sto se tice zadnjih godina onda je naravno to Barbarez i Spahic igraci koji svaku utakmnicu daju sve od sebe, dobro neki dan rece komentator kad je onaj turcin startao na Spahicu kaze Spahic bi i sa jednom nogom igrao, eto kakav je igrac u pitanju.

edoode
Kontakt:

Post Postao/la edoode » 11 sep 2009, 23:17

Nisam imo nikad priliku da gledam ote starije generacije pošto sam tek 92' rođen. A od kako pratim našu repku mogu reči da je to po mom mišljenju definitivno BARBAREZ

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 11 sep 2009, 23:25

Ivica Osim i Sergej Barbarez.
AMAR OSIM!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 11 sep 2009, 23:28

Adi_Zepce je napisao/la:Susic kao igrac je dobar ali kao covjek da Bog sacuva ;)
Po meni Barbarez u proslosti
Spahic u sadasnjosti
Sta ti je Susic ko covjek uradio, molim te. Hajd donekle razumijem sto Brazzu kritikujete, ali sta vam je on skrivio, sto nece da se vrati i da radi u savezu.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 11 sep 2009, 23:36

The Game je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Susic kao igrac je dobar ali kao covjek da Bog sacuva ;)
Spahic u sadasnjosti
Sta ti je Susic ko covjek uradio, molim te. Hajd donekle razumijem sto Brazzu kritikujete, ali sta vam je on skrivio, sto nece da se vrati i da radi u savezu.
Meni osobno nista nije uradio ali pitaj ljude koji zive u mjesto odkuda je Safet Susic kako se ponasa prema njima odvratno i drsko :?
Poznam jednog momka koji je 2006 godine s eskurzijom otisao u grad Ankara (Turska) u kojem je tada zivio i Pape decko ga je zamolio za fotku s njim ipak je Susic nogometna legenda no bas se tako nije ponio jer je odg "da nema vremena za gluposti"
Zbog toga je za mene nula od covjeka a samim time kako postupa kao covjek brise ono svoje i igracko umijece mozete zamisliti samo bil to ikada ucinio:Barabarez,Bolic,Baljic pa i oni nesto stariji igraci kao sto su:Mesic,Bajevic,Sliskovic,Osim itd...
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 11 sep 2009, 23:37

The Game je napisao/la:
Spahic u sadasnjosti
Znaš li odakle je Sušić.....iz Sarajeva nije...blizu Žepča jest...a to što nikad nije spomenuo odakle je...ustvari uvijek je govorio iz Sarajeva...toliko o njemu kad nezna gdje je počeo...ustvari zna u Sarajevu..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 11 sep 2009, 23:40

Raul_64 je napisao/la:
The Game je napisao/la:
Spahic u sadasnjosti
Znaš li odakle je Sušić.....iz Sarajeva nije...blizu Žepča jest...a to što nikad nije spomenuo odakle je...ustvari uvijek je govorio iz Sarajeva...toliko o njemu kad nezna gdje je počeo...ustvari zna u Sarajevu..
Tocnije iz Zavidovica ako cemo ici u totalnu preciznost :D covjek koji se stidi svoga mjesta di je rodjen ma on je nula cista
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 11 sep 2009, 23:48

Raul_64 je napisao/la:
The Game je napisao/la:
Spahic u sadasnjosti
Safet Susic je rodjen u Zavidovicima, koji su vece mjesto od Zepca.
@adi, dobro ako ti tako kazes za tog momka.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 12 sep 2009, 00:01

Sta ti je Susic ko covjek uradio, molim te. Hajd donekle razumijem sto Brazzu kritikujete, ali sta vam je on skrivio, sto nece da se vrati i da radi u savezu.[/quote]

Znaš li odakle je Sušić.....iz Sarajeva nije...blizu Žepča jest...a to što nikad nije spomenuo odakle je...ustvari uvijek je govorio iz Sarajeva...toliko o njemu kad nezna gdje je počeo...ustvari zna u Sarajevu..[/quote]

Safet Susic je rodjen u Zavidovicima, koji su vece mjesto od Zepca.
@adi, dobro ako ti tako kazes za tog momka.[/quote]

Safet je rođen u malom selu čije ime vam nebi ništa značilo...počeo je igrati u Zavidovicima jer su imali jedini stadion u blizini...a zašto se nikad nije vratio ili spomenuo Zavidovice...e pa o tome ti pričam...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 sep 2009, 00:06

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 12 sep 2009, 00:08

Samo me interesuje na osnovu cega vi vrsite svoju kvalifikaciju najboljeg. Da li je to na osnovu patriotizma (jer Spaha i Barbarez su malo sta postigli u svojim karijerama), znaci interesuje me na osnovu cega je Barbarez najbolji, sto je zabio go na Parkenu il sto je yebo majku sudiji u Beogradu. Znaci ja kad mislim o tome ko je najbolji na prvom mjestu su mi titule i jacina klubova u kojima su igrali ti igraci. Po tome na vrhu je Hasan Salihamidzic. Ali, upravo sada se svadjam sa jednim drugim clanom ovog foruma, koji me ujedjuje da Hasan ne moze biti najbolji zato sto nije lider, a da je Barba najbolji zato sto je bio lider i igrao dobro u repki, a dobro znamo gdje je repka bila u proteklih nekoliko godina do dolaska Cire. A u Bakino vrijeme vodja je bio Hibic.

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 12 sep 2009, 00:08

BIHfan je napisao/la:Pa vec ima jedna tema ista... :?
ma neka ba nema veze vazno je da oni znaju sta je safet susic raspravljaju o legendi pa sta ima veze odakle je vazno je da je bosanac

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 12 sep 2009, 00:11

The Game je napisao/la:Samo me interesuje na osnovu cega vi vrsite svoju kvalifikaciju najboljeg. Da li je to na osnovu patriotizma (jer Spaha i Barbarez su malo sta postigli u svojim karijerama), znaci interesuje me na osnovu cega je Barbarez najbolji, sto je zabio go na Parkenu il sto je yebo majku sudiji u Beogradu. Znaci ja kad mislim o tome ko je najbolji na prvom mjestu su mi titule i jacina klubova u kojima su igrali ti igraci. Po tome na vrhu je Hasan Salihamidzic. Ali, upravo sada se svadjam sa jednim drugim clanom ovog foruma, koji me ujedjuje da Hasan ne moze biti najbolji zato sto nije lider, a da je Barba najbolji zato sto je bio lider i igrao dobro u repki, a dobro znamo gdje je repka bila u proteklih nekoliko godina do dolaska Cire. A u Bakino vrijeme vodja je bio Hibic.
ako cemo gledat po repki kad je igro barbarez i salihamidzic naj bolji je bio bolic naj vise je golova dao i uvjek je igro srcem al ga niko ne spominje

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 12 sep 2009, 00:12

ako cemo o repki, onda Elvir Bolic... skoro, pa ubjedljivo.

A u medjunarodnom nogometu Hasan Salihamidzic.

Ovdje ne ubrajam Susica, Bazdarevica i drustvo iz SFRJ. iskljucivo se odnosim na vrijeme reprezentacije BiH.

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 12 sep 2009, 02:35

Hasan Salihamidzic bez ikakve diskusije.

Mi nismo ni imali ozbiljnu repku dok Sliskovic nije dosao, i tada najvise zbog igraca koji su bili na vrhuncu svoje karijere a ne zbog Bake koji je ispod prosjecan trener. Ipak ni tada nismo imali rezultat !

Smijesno je da je jedan Bolic dao 22 gola a igrao je za repku skoro 15 godina. Recimo jedan Muslimovic je za dvije tri godine u repki zabijo oko 10+ golova. Da ne pricamo gdje ce tek Dzeko da bude.

Barbarez je OK......svaka cast, ali on je prosjecan igrac. Da je valjao igrao bih u boljem klubu, osvojio bih nesto.

Sta reci o njegovom patriotizmu, pa jedan Vlatko Glavas je igrao za vrijeme rata za BIH a Barbarez se kao bojao da igra za nas cak 4-5 godina nakon rata. Toliko o patriotizmu, on je samo zivcan fajer zna s' navijacima i zato ga DIZU U NEBESA. On je samo prosjecan igrac.

I Hasan je bio u HSV, pa ode u Bayern, poslije u Juve.......klubovi govore o kakvom se igracu radi. Svjetska klasa, u repki ga nikad niko nije ni volio. Da njega jedan Spahic samara u svlacionici, pa Hasan je za njega GOSPODIN.

Hasan se ne hvali, ali je prvi nas igrac koji je osnovao humanitarnu agenciju koja salje slepere pomoci u BIH vec dugi niz godina. On je samo miran covijek, i nije NIKAD IMAO DOBRE SUIGRACE U REPKI da pokaze sta zna.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Cazinski-Vitez
Kontakt:

Post Postao/la Cazinski-Vitez » 12 sep 2009, 02:40

1. Hasan Salihamidzic
2. Meho Kodro
3. Elvir Baljic
4. Mirsad Hibic
5. Edin Dzeko
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut i 8 gostiju.