Generalna diskusija Fantasy Premijer lige BiH
Re: Generalna diskusija Fantasy 20/21
Ima li wild card 

Imam ovog nekog Cosica iz Borca, zar on nije standardan ?
Izvlaci me Lendric
Izvlaci me Lendric

- feniksptica
- Kontakt:
Izvini drug ne mogu direktno pisat , moram nekog citirat pa onda
@admin popravi.
Je l se dobiju kakvi bodovi ako se odigra cijela utakmica ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Da. 2 boda su dodatna ako ide 60+ minuta, sad jel 61 ili 90 nema neke razlike...feniksptica je napisao/la: ↑01 avg 2020, 22:09Izvini drug ne mogu direktno pisat , moram nekog citirat pa onda
@admin popravi.
Je l se dobiju kakvi bodovi ako se odigra cijela utakmica ?
Nego, zanima me ko je pravio ovaj fantasy, tj. ko je kreator istog ? Ovaj dizajn je fkt prelos, da ne pricam o updaetima, pa evo i dalje stoji za sve igrace da imaju 0 bodova, sta trebam cekat 2 dana da vidim poene ?
Druze ko god da si, bolje da nisi ni pravio, nego da si ovako odradio. Nepregledna stranica sajta, uzasan font slova, dizajn ruzan, onda ove pozicije igraca su katastrofalno odrađene, a cijene su tragikomične. Zasto jednostavno ne staviti ko na engleskom fantasyu da igrač kosta od 4 do 13 miliona, pa uzimaj koga ti volja, nego se pravit pametan pa stavljat ovo u hiljadama

Druze ko god da si, bolje da nisi ni pravio, nego da si ovako odradio. Nepregledna stranica sajta, uzasan font slova, dizajn ruzan, onda ove pozicije igraca su katastrofalno odrađene, a cijene su tragikomične. Zasto jednostavno ne staviti ko na engleskom fantasyu da igrač kosta od 4 do 13 miliona, pa uzimaj koga ti volja, nego se pravit pametan pa stavljat ovo u hiljadama

- BosniaBoston
- Kontakt:
Lendric mi je vicekapiten a stila kapiten. Lendric je zabio gol, imao 2 asista i odigrao 60+ minuta prije nego sto je Stilic usao. Hoce li mu se ucinak prije ulaska Stilica duplati ovaj meč?
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nece. Dobit ces ukupno 2 poena od Štile.
-
- Kontakt:
Prosli put su bili brzi s ovim bodovanjem... prije nego sto ce prekinut zbog pandemije znalo bi se desit da ucitaju ove ranije pa da cekamo ove navecer ko na iglama
ne znam sta se ceka fkt 

Kakav je ovo Fantasy....slabo ovo rade. Nema update od juce. Cijene igraca su blago recene smijesne i bez ikakvog smisla. Takodje dodijeljene pozicije na terenu, sva krila su napadaci
Nema niti info za povrede itd...
Pa mi ne znamo ni ovo iskopirati barem od drugih.

Pa mi ne znamo ni ovo iskopirati barem od drugih.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Tek su poceli ljudi, ne znam sta ocekujete, da bude odmah na razini epla, koji postoji 15 godina i na koji se potrose milioni da bi radio kako treba? Ovo za pocetak sto ss.ba radi je odlicno. A vjerujem da ce iz godine u godinu jos bolje biti.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Naravno da ne moze biti kao epl, i naravno da su ocekivanja puno manja. Nije niko budala da to ne vidi tako. Ali i za pocetak, ovo je moglo puno bolje, nije bas da ne znamo...
Doduse prvo je kolo nastavka mozda se popravi....
Ovako izgleda, bez ikakve namjere da nesto podcjenjujem, jako skromno, ne u smislu ulaganja nego u smislu rada na ovome, nekako samo nabacane cijene i pozicije na terenu...
Da nismo zainteresovani i da nismo pacijenti za nasu ligu, ne bi ovo ni igrali, znaci zelimo im da naprave uspjeh s ovim podrska od mene licno.
Doduse prvo je kolo nastavka mozda se popravi....
Ovako izgleda, bez ikakve namjere da nesto podcjenjujem, jako skromno, ne u smislu ulaganja nego u smislu rada na ovome, nekako samo nabacane cijene i pozicije na terenu...
Da nismo zainteresovani i da nismo pacijenti za nasu ligu, ne bi ovo ni igrali, znaci zelimo im da naprave uspjeh s ovim podrska od mene licno.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Ja to nekako sve za početak mogu i svariti, ali ovo mi je haos išlo na živceGeerroo je napisao/la: ↑01 avg 2020, 22:15Nego, zanima me ko je pravio ovaj fantasy, tj. ko je kreator istog ? Ovaj dizajn je fkt prelos, da ne pricam o updaetima, pa evo i dalje stoji za sve igrace da imaju 0 bodova, sta trebam cekat 2 dana da vidim poene ?![]()
![]()
Druze ko god da si, bolje da nisi ni pravio, nego da si ovako odradio. Nepregledna stranica sajta, uzasan font slova, dizajn ruzan, onda ove pozicije igraca su katastrofalno odrađene, a cijene su tragikomične. Zasto jednostavno ne staviti ko na engleskom fantasyu da igrač kosta od 4 do 13 miliona, pa uzimaj koga ti volja, nego se pravit pametan pa stavljat ovo u hiljadama![]()
braco je napisao/la: ↑01 avg 2020, 13:35Ono što mi je baš išlo na qrac dok sam sastavljao ekipu su krila. U smislu da se računaju kao napadači. Kako yebo ga, pa na engleskom fantasyu se krilni napadači poput Salaha, Sterlinga, Sona računaju kao vezni igrači, a na našem fantasyu krila se računaju ko napadači. I dodatni problem tu postaje što ti za vezni red ostavlja samo opciju da staviš nekog ofanzivnog veznog poput Štilića ili Vranješa, a takvih je malo da valjaju. Dakle limitira me na centralne vezne igrače poput Meše, Zlomislića, Rustemovića itd. koji nemaju nikakav statistički učinak zbog pozicije koju igraju.
Dakle po meni pod napadače treba voditi samo čiste špiceve poput Lendrića, Ahmetovića, Ubiparipa itd.
Polako, cekali smo sinoc comet da potvrdi utakmicu iz Mostara pa se zato kasnilo. Nazalost, tek su jutros potvrdili. Mogli smo mi odmah bodovati ali prvo je kolo pa bolje da se malo uporedimo sa cometom.
Ma na to sam i ja mislio kad sam spomenuo pozicije, kad sam vidio da Tatara racunaju ko napadaca zamantalo mi sebraco je napisao/la: ↑02 avg 2020, 13:24Ja to nekako sve za početak mogu i svariti, ali ovo mi je haos išlo na živceGeerroo je napisao/la: ↑01 avg 2020, 22:15Nego, zanima me ko je pravio ovaj fantasy, tj. ko je kreator istog ? Ovaj dizajn je fkt prelos, da ne pricam o updaetima, pa evo i dalje stoji za sve igrace da imaju 0 bodova, sta trebam cekat 2 dana da vidim poene ?![]()
![]()
Druze ko god da si, bolje da nisi ni pravio, nego da si ovako odradio. Nepregledna stranica sajta, uzasan font slova, dizajn ruzan, onda ove pozicije igraca su katastrofalno odrađene, a cijene su tragikomične. Zasto jednostavno ne staviti ko na engleskom fantasyu da igrač kosta od 4 do 13 miliona, pa uzimaj koga ti volja, nego se pravit pametan pa stavljat ovo u hiljadama![]()
braco je napisao/la: ↑01 avg 2020, 13:35Ono što mi je baš išlo na qrac dok sam sastavljao ekipu su krila. U smislu da se računaju kao napadači. Kako yebo ga, pa na engleskom fantasyu se krilni napadači poput Salaha, Sterlinga, Sona računaju kao vezni igrači, a na našem fantasyu krila se računaju ko napadači. I dodatni problem tu postaje što ti za vezni red ostavlja samo opciju da staviš nekog ofanzivnog veznog poput Štilića ili Vranješa, a takvih je malo da valjaju. Dakle limitira me na centralne vezne igrače poput Meše, Zlomislića, Rustemovića itd. koji nemaju nikakav statistički učinak zbog pozicije koju igraju.
Dakle po meni pod napadače treba voditi samo čiste špiceve poput Lendrića, Ahmetovića, Ubiparipa itd.

Jos ovaj gore lik spominje da englezi ulazu milione u fantasy, kakve veze ima novac sa ovim debilnim odlukama u vezi pozicije igraca i ovog novca u hiljadama

-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: izdzezveubrazil, dana/u 18 avg 2020, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
E sad cu ga odmah i ugasiti kad niste malom Danilovicu pikali go... on je sutao degenerici nije moj dedo
Kakav je ono idiotski sastav Sarajeva ako je istina, baš podcjenjivanje protivnika kad stavljaš nespremne Velkoskog i Handžića, ovog drugog možda i mogu razumijeti, ali stvarno šokantno da nema Zizoua.
K Krupa: Kolak, Karišik, Makitan, Modić, Nikolić, Dujaković, Palić, Glišić, Galić, Filipović, Mandić. Na klupi su: Vuković, Redžić, Puzigaća, Blažević, Hadžić, Maksimović, Aćimović, Andrejić, Nikolić.
FK Sarajevo: Kovačević, Hodžić, Oremuš, Velkoski, Miličević, Salčin, Jukić, Đokanović, Šerbečić, Handžić, Tatar. Na klupi su: Džafić, Pidro, Bešić, Hebibović, Mustedanagić.
FK Sarajevo: Kovačević, Hodžić, Oremuš, Velkoski, Miličević, Salčin, Jukić, Đokanović, Šerbečić, Handžić, Tatar. Na klupi su: Džafić, Pidro, Bešić, Hebibović, Mustedanagić.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Sarajevo je najzeznutije sto se fantasyja tice, ne znas nikad kakav ce sastav biti.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Fale tu jos 4 sa nase klupe Ahmetovic,Fanimo,Cruz,F Hodzic.braco je napisao/la: ↑02 avg 2020, 16:57K Krupa: Kolak, Karišik, Makitan, Modić, Nikolić, Dujaković, Palić, Glišić, Galić, Filipović, Mandić. Na klupi su: Vuković, Redžić, Puzigaća, Blažević, Hadžić, Maksimović, Aćimović, Andrejić, Nikolić.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.