Ako su objavili onda je to toBajramovic1999 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 13:28Klub Maccabi objavio na Instagramu.
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020./21
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trebali bi mi do trećeg EL nadam seBajramovic1999 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 13:29Niko iz BiH nece dalje od 2. kola. Da ne pricamo dzaba.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Moći će i dalje prvak igrati u europa ligi
Prvak naše zemlje će i dalje ići u Ligu prvaka, a ako ispadne u prvom pretkolu sada će ići direktno u Europa ligu 2, a ukoliko uspije proći prvo pretkolo onda će nakon ispadanja igrati u Europa ligi. To praktično znači da iz Premijer lige BiH nijedan klub ne može izboriti direktni plasman u Europa ligu, te da će drugoplasirani, trećeplasirani i osvajač Kupa BiH igrati u Europa ligi 2, odnosno trećem po jačini UEFA takmičenju.
Izrael je zatvorio granice za sve zemlje trenutno, nema nikome ulaska osim njihovih drzavljana.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Nasi kad dobiju lakse protivnike,nema publike ili se igra jedna utakmica.Da se dvije utakmice igraju,uvjeren sam da bi 3 kluba prosla dalje.Ovako 2 plafon
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- svrakino1921
- Kontakt:
Al kako doc do Izraela
Ove nase avio kompanije se ugasile
Moze li se onim balonima kako preletit do tamo
Ove nase avio kompanije se ugasile
Moze li se onim balonima kako preletit do tamo
- svrakino1921
- Kontakt:
StrasnoBajramovic1999 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 13:34Opis
![]()
Crnogorcima je o.ogucen nesmetan ulazak ovamo,prema tome nema razloga da Sutjeska ne dofje u BL.
Ovo je novi stadion u Haifi. Mi smo igrali qual za LS na njihovom starom stadionu. Uglavnom, let za TelAviv, pa busom lagano sat vremena do Haife... Sparina je nemoguca, bice Zelji najteze od sve 4 ekipe!
Ovo je novi stadion u Haifi. Mi smo igrali qual za LS na njihovom starom stadionu. Uglavnom, let za TelAviv, pa busom lagano sat vremena do Haife... Sparina je nemoguca, bice Zelji najteze od sve 4 ekipe!
- svrakino1921
- Kontakt:
A odakle ste leteli za TelAvivvlakanje je napisao/la: ↑10 avg 2020, 13:45Crnogorcima je o.ogucen nesmetan ulazak ovamo,prema tome nema razloga da Sutjeska ne dofje u BL.
Beograd ili Banja Luka
$ " " за & " за Сарајево.
$, & " " & " за $ ? " - ? % " ?, & " % - по свој ? " " тај '. ", & не прођу, " неуспјех.
$, & " " & " за $ ? " - ? % " ?, & " % - по свој ? " " тај '. ", & не прођу, " неуспјех.
" " $.
Navijaci beograd istanbul tel aviv turkish air.svrakino1921 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 13:50A odakle ste leteli za TelAvivvlakanje je napisao/la: ↑10 avg 2020, 13:45Crnogorcima je o.ogucen nesmetan ulazak ovamo,prema tome nema razloga da Sutjeska ne dofje u BL.
Beograd ili Banja Luka
- Tristan
- Kontakt:
Igraci su isli preko Budimpeste.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
E yebo ga grob i Izrael i Haifa i sve u PM
mi bi iz vrece pune pichetine uspjeli nekako izvuci kurchinu 

Borcu i Zrinjskom se poklopilo, pogotovo Borcu koji je izvukao fantastičan klub s obzirom da su bili nenositelji. Željo ga je popušio, imam više traume od Izraelaca kao svi naši timovi koji su igrali sa njima.
Sarajevo je opet odlično prošlo s obzirom na protivnike, druga je stvar što su svi potencijalni bili level iznad, ali realno Astana je mislim povoljniji protivnik od Zvezde i Qarabaga, pa i Ludogoretsa koji je ove sezone igrao nokaut fazu EL.
Sarajevo je opet odlično prošlo s obzirom na protivnike, druga je stvar što su svi potencijalni bili level iznad, ali realno Astana je mislim povoljniji protivnik od Zvezde i Qarabaga, pa i Ludogoretsa koji je ove sezone igrao nokaut fazu EL.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Što se tiče protivnika naših timova mogu slobodno reći da su svi klubovi poprilično fino prošli. Počeši od Sarajeva koje je dobilo Brest/Astana, i sa jednima i sa drugima se itekako može igrati (primjer od prošle godine gdje je Sarajevo odigralo dvije egal utakmice sa BATEom, a Bate ukupnim 3:2 izgubio upravo od Astane u play-offu. Naravno otežavajuća okolnost je gostujući teren, ali uz jednu čvrstu i pametnu igru može se proći i Nomadi a i drugo kolo.
Borac s obzirom da je unseeded bio prošao je odlično, plus još domaći teren znači očekujem prolazak.
Zrinja kući igra također prolazak očekujem.
Jedino Željo nije imao sreće, da je domaćim rekao bih slobodno da je favorit, ovako će biti guravo (ako se uopšte u Izraelu bude igralo)
Evo kad su naredna izvlačenja:
CL (EL)
31/08/2020: Third qualifying round draw ( Second qualifying round draw)
01/09/2020: Play-off draw ( Third qualifying round draw)
Borac s obzirom da je unseeded bio prošao je odlično, plus još domaći teren znači očekujem prolazak.
Zrinja kući igra također prolazak očekujem.
Jedino Željo nije imao sreće, da je domaćim rekao bih slobodno da je favorit, ovako će biti guravo (ako se uopšte u Izraelu bude igralo)
Evo kad su naredna izvlačenja:
CL (EL)
31/08/2020: Third qualifying round draw ( Second qualifying round draw)
01/09/2020: Play-off draw ( Third qualifying round draw)
Pa šta, neće se znati na koji par idu ovi iz EL zasad?
Jel zna neko kako se računaju koeficijenti na ovim covid utakmicama i kakve su tu promjene?
FUN FACT: Borac je zadnju evropsku utakmicu igrao u sezoni 2012/2013 tad im je protivnik bio FK Čelik Nikšić (blamaža i ispadanje od tadašnjeg drugoligaša), nakon osam godina se vracaju u Evropu, protivnik FK Sutjeska Nikšić 

Valjda sad prodju...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.