jasmin93 je napisao/la:BrigateBL je napisao/la:Dejane , umesto sto psujes Ikonica, sto je stvarno bezveze, malo se zapitaj zasto taj igrac nije u Igokei i Borcu....
Pazi on je dva puta bio na probi u Borcu i jednom u Igokei i nasi strucnjaci su rekli kako on nema kvalitet!!! da igra za ove klubove....
tebi BrigateBL svaka cast i cini mi se da nisi Cetnik... da su svi Srbi takvi kao sto si ti
Draga moja gospodo, rat je zavrsio prije trinaest godina a nekima je jos u glavi... Kad pojedinci shvate da ne mogu postojati ekskluzivni srpski klubovi (a neki su shvatili kad im se obilo o glavu) i hrvatski klubovi (valjda ce shvatiti) nego da je najvaznije igrati kosarku i pobjedjivati, tek onda ce nam biti dobro.
Pravi ljubitelji rukometa u Banja Luci nisu mogli gledati Abasa Arslanagica prije svega kao Bosnjaka a potom kao zvijezdu iz svog grada. Pa skoro je bila i godisnjica cuvenog osvajanja Kupa. A ko je dao gol za Borac u toj utakmici? Je li stvarno treba jos uvijek da se prebrojavamo po naciji i vjeri?
Mozda sam marsovac ali zaista bih volio da svi nasi klubovi uspiju i da sa ponosom predstavljaju nasu zemlju. Ipak smo svi mi samo Bosanci i Hercegovci gdje god da smo - i u Srbiji, i u Hrvatskoj, a bogami i u Turskoj.
IGOKEA MOZE U NLB LIGU SAMO KAO PREDSTAVNIK BOSNE I HERCEGOVINE, ISTO KAO I SIROKI. NIKAKO DRUGACIJE!!!