na putu za dzamiju, zakasnio sam prilicno danas:-)
Liga nacija 2022/2023.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Liga nacija 2022/2023.
Mijenja se format Lige nacija, Zmajevi bi mogli igrati sa selekcijama iz Južne Amerike

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Umjesto da se pripremamo za Ligu nacija s igracima iz Austrije, Svedske, Rusije...
Tuta uigrava igrace iz PL koji nikad nece biti u A timu
Tuta uigrava igrace iz PL koji nikad nece biti u A timu

Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji

Neke moje ideje za Ligu nacija. Kombinovati, pokušavati, svjestan sam ja da ovo nije idealan tim niti top kvaliteta, ali sam uvjeren da sa pravim pristupom od ovog se može napraviti ekipa da grize i da bez problema bude prva u grupi i druga u kvalifikacijama. To od ovakve ekipe mislim da uopće nije nerealno očekivati.
Vidi se da se slabo razumiješ...šanse da dotični igraju protiv SAD-a nisu bile veće od 1%, ne zbog Peteva, nego zbog objektivnih razloga.CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑18 dec 2021, 04:40Umjesto da se pripremamo za Ligu nacija s igracima iz Austrije, Svedske, Rusije...
Tuta uigrava igrace iz PL koji nikad nece biti u A timu![]()
A sta se treba?
Spamat „tuta petrov“ dok me proljev ne safata?
naprijed rejal
- Goalgetter
- Kontakt:
A sta to, Pjanic ce igrati i dalje za repku? Zar se nece oprostiti jer su mu navijaci zamjerili lumpovanje u Taverni? 

Sad Seha diriguje, mada me ne bi iznenadilo da Sehu ne pozivaju vise u repku.Goalgetter je napisao/la: ↑20 dec 2021, 20:13A sta to, Pjanic ce igrati i dalje za repku? Zar se nece oprostiti jer su mu navijaci zamjerili lumpovanje u Taverni?![]()

- Goalgetter
- Kontakt:
Ni mene ne bi iznenadilo. Samo ne znam kako ce Seha ispuniti ono svoje obecanje da nece ni kahve niskim popiti, ja kad sam god bio u hotelu repke na gostovanjima, za njegovim stolom najvise njegove raje.Sheyi je napisao/la: ↑20 dec 2021, 20:29Sad Seha diriguje, mada me ne bi iznenadilo da Sehu ne pozivaju vise u repku.Goalgetter je napisao/la: ↑20 dec 2021, 20:13A sta to, Pjanic ce igrati i dalje za repku? Zar se nece oprostiti jer su mu navijaci zamjerili lumpovanje u Taverni?![]()
![]()

seha je spomenuo rodjene majke, nije raju.
u pravilniku ocekujem da im je dozvoljeno 'nekoliko' kafica u krugu hotela na ilidzi:-)
ne znam za vas, ja ne mogu docekati tu ligu nacija:-)
u pravilniku ocekujem da im je dozvoljeno 'nekoliko' kafica u krugu hotela na ilidzi:-)
ne znam za vas, ja ne mogu docekati tu ligu nacija:-)
Ima li kakvih termina za prijateljske tekme do juna?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ocigledno je da ti je zadatak da branis ove krimose u Savezu sta god da urade.hurem je napisao/la: ↑20 dec 2021, 09:58Vidi se da se slabo razumiješ...šanse da dotični igraju protiv SAD-a nisu bile veće od 1%, ne zbog Peteva, nego zbog objektivnih razloga.CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑18 dec 2021, 04:40Umjesto da se pripremamo za Ligu nacija s igracima iz Austrije, Svedske, Rusije...
Sve navedene lige pauziraju mjesec dana. Nemaju ni jednog izgovora da ne dopuste tim igracima da dodju u repku.
Sve druge ekipe pozivaju svoje najbolje slobodne igrace za bilo koji termin a mi kao ne mozemo. Samo nas savez trazi izgovore da zaradi koju lovu za PL antitalente.
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
Mozda sam samo objektivan, bar se trudim, za razliku od većine.CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑20 dec 2021, 22:04Ocigledno je da ti je zadatak da branis ove krimose u Savezu sta god da urade.hurem je napisao/la: ↑20 dec 2021, 09:58Vidi se da se slabo razumiješ...šanse da dotični igraju protiv SAD-a nisu bile veće od 1%, ne zbog Peteva, nego zbog objektivnih razloga.CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑18 dec 2021, 04:40Umjesto da se pripremamo za Ligu nacija s igracima iz Austrije, Svedske, Rusije...
Sve navedene lige pauziraju mjesec dana. Nemaju ni jednog izgovora da ne dopuste tim igracima da dodju u repku.
Naprotiv, klubovi imaju 99 izgovora da ne puste svoje igrače i samo 1 razlog da ih puste - a to je isključivo njihova dobra volja. Mozda ces jednog dana skontati.
A ko vam je Seha..to nešto ko seha liga u rukometu
Kovacevic
Dedic Hadzikadunic Ahmedhodzic Kolasinac
Hadziahmetovic Pjanic Krunic
Gojak
Dzeko Demirovic
Dedic Hadzikadunic Ahmedhodzic Kolasinac
Hadziahmetovic Pjanic Krunic
Gojak
Dzeko Demirovic
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 9 gostiju.