UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Utakmica za 3 dana a forum mrtav k'o nikada prije 

Onda je to moja greška izvinjavam sesamobih je napisao/la: ↑01 jun 2022, 09:11ja sam gledao, nije tako rekao. Za Matea je pricao da ga je on pozvao, a nije bio ni svjestan da je hrvat, nije na to gledao niti je znao koje su nacionalnosti igrači.RaZuti je napisao/la: ↑31 maj 2022, 14:54Pogledajte ako niste Top Gol by Baho sa Baždarevićem, tu jasno kaže, čak ima i isječen dio videa, kad krene da nabraja da neki tamo što ni fizičkog nije radio u osnovnoj određuje ko će da igra za reprezentaciju po nacionalnom ključu. Čak je rekao da je Mateo Sušić pozvan samo zato što je hrvat. Znači nama nema naprijed dok ne istjeramo savez. Petev će raditi sa bilo kojim savezom, on je najmanji problem, moramo ukloniti ovo političko smeće i ovaj nacionalni ključ iz sporta.
Odlično smo mi prošli sa ovom grupom, ubjedljivo najlakša od četiri ukupno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
A inače imamo rezultate koji će garantovati neku atmosferu.

bošnjanin
Kenan Kodro zbog povrede neće biti na raspolaganju selektoru Petevu za predstojeće mečeve Lige nacija.
Kodro je sinoć tokom treninga, osjetio probleme, da bi ultrazvučni pregled, koji je jutros obavljen, pokazao da se radi o djelimičnoj rupturi jednog od mišića stražnje lože natkoljenice.
Bh. reprezentativcu će, prema procjeni medicinskog tima, biti potreban oporavak od minimalno dvije sedmice.
Kodro je sinoć tokom treninga, osjetio probleme, da bi ultrazvučni pregled, koji je jutros obavljen, pokazao da se radi o djelimičnoj rupturi jednog od mišića stražnje lože natkoljenice.
Bh. reprezentativcu će, prema procjeni medicinskog tima, biti potreban oporavak od minimalno dvije sedmice.
Nema Maksumića za predstojeće utakmice, da li će Petev zvati novog napadača?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Šteta. Bilo mi je drago sto je tu, jos u formi golgeterskoj, kakvoj takvoj.
Mislim da nema potrebe da zove novog napadača...ostajemo na 4 za sada: Dzeko, Demirovic, Prevljak i Bilbija.
Mislim da nema potrebe da zove novog napadača...ostajemo na 4 za sada: Dzeko, Demirovic, Prevljak i Bilbija.
Ako je Kodro već otpao, zašto Petev ne bi pozvao Cuica?
Mislim da se niko ne bi bunio, čak bi bio i pohvalan potez.

Mislim da se niko ne bi bunio, čak bi bio i pohvalan potez.

Nema potrebe da se nakon ponosnog srbina sada oglasava i ponosni hrvat.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ako je već tako onda je bolje prije nego kasnije.
Idealna prilika da ga pozove, da mi jednom uradimo šta je do nas.
Na sta smo spali.. Kao da je rijec o Del Bosquevoj Spaniji.Siniša Saničanin: Došlo je vrijeme za pobjedu protiv Finske

Amin, Sinisa!

@igrajlopte 🐦
Teško da bi Španija pod VdB sa 10 igrača tako izdominirala cigana Petrova kao što je to Finska uradila.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Fkt ne razumijem onakvu kapitulaciju, nikad nas ni jedna ekipa nije onako razbila kao Finska.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ni prvi ni posljednji koji je izdominiran s igračem vise u svijetu fudbala. Pogrešna taktika, katastrofalni Pjanic, Krunic, bez Dzeke, povrijeđeni Kolasinac itd. Dan kada ništa ne ide kako treba. Bez obzira na sve, prvi krivac svakako jeste selektor.
Mene samo zanima jel' @vuchevic inače i u privatnom životu ovako negativan lik?! Mislim da mu je to drugo ime.
Mene samo zanima jel' @vuchevic inače i u privatnom životu ovako negativan lik?! Mislim da mu je to drugo ime.

Dobili smo Finsku 4-1 bez mahalaša. Ne traži izgovore za Petrova gdje ih nema. To je vjerovatno taktički najgora utakmica koju smo ikada odigrali.hurem je napisao/la: ↑02 jun 2022, 14:16Ni prvi ni posljednji koji je izdominiran s igračem vise u svijetu fudbala. Pogrešna taktika, katastrofalni Pjanic, Krunic, bez Dzeke, povrijeđeni Kolasinac itd. Dan kada ništa ne ide kako treba. Bez obzira na sve, prvi krivac svakako jeste selektor.
Mene samo zanima jel' @vuchevic inače i u privatnom životu ovako negativan lik?! Mislim da mu je to drugo ime.![]()
Sad smo ispusili 3:1 bez mahalasa.Vucevich je napisao/la: ↑02 jun 2022, 14:38Dobili smo Finsku 4-1 bez mahalaša. Ne traži izgovore za Petrova gdje ih nema. To je vjerovatno taktički najgora utakmica koju smo ikada odigrali.hurem je napisao/la: ↑02 jun 2022, 14:16Ni prvi ni posljednji koji je izdominiran s igračem vise u svijetu fudbala. Pogrešna taktika, katastrofalni Pjanic, Krunic, bez Dzeke, povrijeđeni Kolasinac itd. Dan kada ništa ne ide kako treba. Bez obzira na sve, prvi krivac svakako jeste selektor.
Mene samo zanima jel' @vuchevic inače i u privatnom životu ovako negativan lik?! Mislim da mu je to drugo ime.![]()
Ne tražim izgovore i već sam rekao da je Petev glavni krivac zbog loše postavke.
Kad treba pohvaliti, pohvalim...Kad treba kritikovati, kritikujem...bio to Petev, Dzeko, Pjanic ili neko drugi.
...za razliku od nekih.
jel tuta poslozio ekipu,jesu li golmani kliknuli,ako kliknu kao prosle utakmice bit ce nam veselo
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Pukki i Kamara po jedan i dovoljno je.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.