Možda zamijeniti Real i PSG
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Mozda i Juventus sada moze upasti nakon sto su prodali Rukometasa iz odbrane.
Time su se dosta pojačali sigurno. Ali ipak mislim da je ovih 5 ekipa puno ispred svih ostalih svejedno.
Baš. Bayern se obruka protiv Villarreala a pojedini ih svrstavaju među favorite.Shategabri je napisao/la: ↑20 jul 2022, 10:21Smiješni su mi ovi prognozeri, isto kao da ne gledaju utakmice Lige prvaka godinama.
Ja koliko vidim to cine samo njihovi simpatizeri. Niko od ostalih ih ne smatra bitnim faktorom.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 18:40Baš. Bayern se obruka protiv Villarreala a pojedini ih svrstavaju među favorite.Shategabri je napisao/la: ↑20 jul 2022, 10:21Smiješni su mi ovi prognozeri, isto kao da ne gledaju utakmice Lige prvaka godinama.![]()
Počela je korona opet da se širi, možda se očekuje neki balon opet.Justin je napisao/la: ↑22 jul 2022, 14:57Ja koliko vidim to cine samo njihovi simpatizeri. Niko od ostalih ih ne smatra bitnim faktorom.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 18:40Baš. Bayern se obruka protiv Villarreala a pojedini ih svrstavaju među favorite.Shategabri je napisao/la: ↑20 jul 2022, 10:21Smiješni su mi ovi prognozeri, isto kao da ne gledaju utakmice Lige prvaka godinama.![]()
Ako dodje do toga vjerujem da ce se nekim drugim farmerima posreciti. Leipzig je bio blizu prosli put.Arvid je napisao/la: ↑22 jul 2022, 14:59Počela je korona opet da se širi, možda se očekuje neki balon opet.Justin je napisao/la: ↑22 jul 2022, 14:57Ja koliko vidim to cine samo njihovi simpatizeri. Niko od ostalih ih ne smatra bitnim faktorom.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 18:40
Baš. Bayern se obruka protiv Villarreala a pojedini ih svrstavaju među favorite.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.