vjerovatno:-)
ne pozove li ovog momka i hamulica, pleme cu mu spominjati:-)
onog 'svabu' iz kelna ja ne bih puno molio, bas mi je pao u ocima nakon sto je igrao za u21 svaba...mada, ja ni misketu ne vjerujem nista, ali bas nista:-)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
vjerovatno:-)
Haha, ma svjestan sam da kod nas sve ide sporo i da je besmisleno ocekivati 5-6 novih imena, ali pozivi bar za Tahirovica i Hamulica ne bi smjeli biti dovedeni u pitanje. Medjutim, ako imalo mozga imaju, onda ce im svima biti jasno da od Kovacevica/Milicevica nema nista i da treba isprobati nekog novog (Zolotic, Barisic), da od Civica nema nista i da treba isprobati nekog novog (Jasic), da od Gojaka/Cimirota/Besica/Danilovica nema nista i da treba isprobati nekog novog (Huseinbasic, Tahirovic), te da nam treba dodatnog kvaliteta na krilnim i napadackim pozicijama jer od Kodre/Prevljaka nema puno hajra (Kikanovic, Hamulic).
hadzija fasciniran prevljakom, prije pola godine kaze, ako bi imao priliku, upario bi ga sa dzekom:-)Ghuraba je napisao/la: ↑04 jan 2023, 16:18Haha, ma svjestan sam da kod nas sve ide sporo i da je besmisleno ocekivati 5-6 novih imena, ali pozivi bar za Tahirovica i Hamulica ne bi smjeli biti dovedeni u pitanje. Medjutim, ako imalo mozga imaju, onda ce im svima biti jasno da od Kovacevica/Milicevica nema nista i da treba isprobati nekog novog (Zolotic, Barisic), da od Civica nema nista i da treba isprobati nekog novog (Jasic), da od Gojaka/Cimirota/Besica/Danilovica nema nista i da treba isprobati nekog novog (Huseinbasic, Tahirovic), te da nam treba dodatnog kvaliteta na krilnim i napadackim pozicijama jer od Kodre/Prevljaka nema puno hajra (Kikanovic, Hamulic).
Još je više fasciniran Danilovićem i Ćivićem...babino je napisao/la: ↑04 jan 2023, 16:27hadzija fasciniran prevljakom, prije pola godine kaze, ako bi imao priliku, upario bi ga sa dzekom:-)Ghuraba je napisao/la: ↑04 jan 2023, 16:18Haha, ma svjestan sam da kod nas sve ide sporo i da je besmisleno ocekivati 5-6 novih imena, ali pozivi bar za Tahirovica i Hamulica ne bi smjeli biti dovedeni u pitanje. Medjutim, ako imalo mozga imaju, onda ce im svima biti jasno da od Kovacevica/Milicevica nema nista i da treba isprobati nekog novog (Zolotic, Barisic), da od Civica nema nista i da treba isprobati nekog novog (Jasic), da od Gojaka/Cimirota/Besica/Danilovica nema nista i da treba isprobati nekog novog (Huseinbasic, Tahirovic), te da nam treba dodatnog kvaliteta na krilnim i napadackim pozicijama jer od Kodre/Prevljaka nema puno hajra (Kikanovic, Hamulic).
babino je napisao/la: ↑04 jan 2023, 16:32ali fakat lik spomenu danilovica a da ga u zivotu nije pogledao u klubu ili reprezentaciji...tada vladan nije igrao za repku....jos kaze jel ono igra negdje u portugalu:-)
edit...da, bukvalno lik u jednoj recenici spomenu svo smece iz repke i pohvali ih haha
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, EdinjoBos i 21 gost.