Moj najgori dan u ovoj godini je zavrsio aloprije, a poceo sa ovim porazom.Nade je napisao/la:Najmanje sam ocekivao da ce nas razmontirat NY...Mada sam imao neki los predosjecaj pred ovaj mec...14 njihovih trica.Sve im je islo za rukomSumnjivo je meni to da nije Mike D`Antoni nesto tam vam mrljo
Wolverine je napisao/la:Moj najgori dan u ovoj godini je zavrsio aloprije, a poceo sa ovim porazom.Nade je napisao/la:Najmanje sam ocekivao da ce nas razmontirat NY...Mada sam imao neki los predosjecaj pred ovaj mec...14 njihovih trica.Sve im je islo za rukomSumnjivo je meni to da nije Mike D`Antoni nesto tam vam mrljo
Sve se uklopilo.
Ako su ih mogli dobit prosle godine sa Shaqom, ne vidim razlog da ih sada nemogu dobit.armin dju je napisao/la:ma kakva pobjeda ba, veceras nam ne gine jedno 20-razlike. jbg svaka ekipa koja igra odbranu (new york je izuzetak) nas je unistila:lakersi,magicsi,hornetsi,cavsi... mora se tu nesto uradit do play offa, mislim da je velka greska bila sto su pustili onog Barnsa. on je nako,prgav igrac, kakvog treba da ima svaka ekipa, zna igrat odbranu.
Ted Mosby je napisao/la:Bit će večeras nadam se gusta utakmica, jer ako budemo blizu Lakersima što se utakmica bude bližila kraju tu vidim našu šansu. Ako se Lakersi rano odvoje onda će biti slično kao u prvom dvoboju. Momci sretno
Wolverine je napisao/la:54 - 44 za Lakerse na poluvremenu. 4 trice su im dopustili. ostave sutere same, ali apsolutno same na trici. pa to bi i ja pogodio. Sudije su dosta na strani Lakersa. Sude dosta sitnih faulova njima, sto ne sude Sunsima.
jesil gledao tekmu ?BIHfan je napisao/la:Wolverine je napisao/la:54 - 44 za Lakerse na poluvremenu. 4 trice su im dopustili. ostave sutere same, ali apsolutno same na trici. pa to bi i ja pogodio. Sudije su dosta na strani Lakersa. Sude dosta sitnih faulova njima, sto ne sude Sunsima.
Nisu sudije krive sto vam je odbrana ko sir.
Wolverine je napisao/la:jesil gledao tekmu ?BIHfan je napisao/la:Wolverine je napisao/la:54 - 44 za Lakerse na poluvremenu. 4 trice su im dopustili. ostave sutere same, ali apsolutno same na trici. pa to bi i ja pogodio. Sudije su dosta na strani Lakersa. Sude dosta sitnih faulova njima, sto ne sude Sunsima.
Nisu sudije krive sto vam je odbrana ko sir.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.