BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Baraž za EURO 2024 (21/26. Mart 2024.)
Jel red da opet ozivimo Pukkija u martu?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gubi Ukrajina na Malti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja sam mislio da ce biti izvlacenje tu
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
Kojom logikom Norveska nece upasti u nas baraz? Bas hoce valjda jer ne idu direktno.
Izrael/Ukri je super stim da ne smiju igrat kuci.
Izrael/Ukri je super stim da ne smiju igrat kuci.
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
Italija vodi. Kakva Ukrajina crna.
Ma da će nas demolirat nema tu govora. Ako se prođu hokejaši.
Ma da će nas demolirat nema tu govora. Ako se prođu hokejaši.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Tesko ce se ovdje ista znati do kraja
Za nas najbolja da se desi sljedece, obje stavke:
1. Ukrajina ide direktno, onda ce u Ligi A trebati samo jedna repka i to je Estonija, tamo bi onda bile Italija,Poljska, Wales/Hrvatska i Estonija.
2. Izrael ne ide direktno onda imamo iducu i najbolju situaciju
Izrael - Island
Bosna i Hercegovina - Finska
Realno da ce biti ovako jer mislim da ce Izrael otici direktno i tu ne mozemo s Finskom igrati u polufinalu
Bosna i Hercegovina
Finska/Ukrajina/Island/Norveska, jednu izvlace koja ide u ligu A, onda od preostale se formira kostur po plasmanu u Ligi B 1-4 2-3, koga god da izvuku mi ne mozemo dobiti Finsku, dakle ili Island ili Norveska.
Za nas najbolja da se desi sljedece, obje stavke:
1. Ukrajina ide direktno, onda ce u Ligi A trebati samo jedna repka i to je Estonija, tamo bi onda bile Italija,Poljska, Wales/Hrvatska i Estonija.
2. Izrael ne ide direktno onda imamo iducu i najbolju situaciju
Izrael - Island
Bosna i Hercegovina - Finska
Realno da ce biti ovako jer mislim da ce Izrael otici direktno i tu ne mozemo s Finskom igrati u polufinalu
Bosna i Hercegovina
Finska/Ukrajina/Island/Norveska, jednu izvlace koja ide u ligu A, onda od preostale se formira kostur po plasmanu u Ligi B 1-4 2-3, koga god da izvuku mi ne mozemo dobiti Finsku, dakle ili Island ili Norveska.
Ko god da bude oguliće nas ko bananu, budimo realni.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Isti k ko god bude mi ispadamu 99.9%
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Hocemo mi kakav rekord oboriti kad opet ispadnemo u barazu ako vec tu titulu nemamo. Lakse bilo zavrsiti 2. U grupi nego proci baraz bar 80%
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
San Marino evo izjednacio protiv Danske. Svi igraju danas, osim nas.
-
- Kontakt:
Ovaj baraz kroz LN je najveća glupost ikada. Sav besmisao je prisutan u njemu.
Budeš prvi u grupi, pobijedis S.Irsku 2x, oni zadnji u grupi...i opet im neko u UEFI da mogućnost da te pobijede u barazu iako nisu uopce zaslužili nastup u barazu.
Budeš prvi u grupi, osvojiš 4 boda protiv Finske, dakle bolji u dvomecu...i opet im tamo neko da mogućnost da učestvuju u barazu i pobijede te...iako nisu zaslužili pravo nastupa u barazu.
Imalo bi smisla samo da prvoplasirani igraju baraz...ako su se 3 prvoplasirana vec kvalifikovali, onda četvrti ide direktno bez ikakvog baraza. Ako se dva prvoplasirana nisu kvalifikovali, onda oni igraju finale baraza...ako 3, onda izvlačenje, jedan direktno u finale a druga dva tima polufinale.
Eh jedino ako su se svi prvoplasirani vec kroz kvalifikacije plasirali na EP, onda u baraz ukljucuj sve drugoplasirane timove koji nisu.
Koji je to paradoks da timu iz Lige C daješ mogućnost da izbaci u barazu tim iz Lige A...van svake pameti...
Budeš prvi u grupi, pobijedis S.Irsku 2x, oni zadnji u grupi...i opet im neko u UEFI da mogućnost da te pobijede u barazu iako nisu uopce zaslužili nastup u barazu.
Budeš prvi u grupi, osvojiš 4 boda protiv Finske, dakle bolji u dvomecu...i opet im tamo neko da mogućnost da učestvuju u barazu i pobijede te...iako nisu zaslužili pravo nastupa u barazu.
Imalo bi smisla samo da prvoplasirani igraju baraz...ako su se 3 prvoplasirana vec kvalifikovali, onda četvrti ide direktno bez ikakvog baraza. Ako se dva prvoplasirana nisu kvalifikovali, onda oni igraju finale baraza...ako 3, onda izvlačenje, jedan direktno u finale a druga dva tima polufinale.
Eh jedino ako su se svi prvoplasirani vec kroz kvalifikacije plasirali na EP, onda u baraz ukljucuj sve drugoplasirane timove koji nisu.
Koji je to paradoks da timu iz Lige C daješ mogućnost da izbaci u barazu tim iz Lige A...van svake pameti...
To je samo tako jer smo previše retardirani da se plasiramo kroz kvalifikacije. Koliko god oni nisu zaslužili da igraju baraž, toliko i mi nismo zaslužili da se plasiramo na Euro.
-
- Kontakt:
Ma ne bi ja nikog ukljucivo glupost nevidjenja...ako je od 4 prvoplasirane jedna se nije plasirala korz kvale pusti ih direktno i tjthurem je napisao/la: ↑17 okt 2023, 22:12Ovaj baraz kroz LN je najveća glupost ikada. Sav besmisao je prisutan u njemu.
Nadam se da ce skontat besmisao i uves ovo
-
- Kontakt:
ko upada umjedto ukrajine ak odu direktno?
-
- Kontakt:
Island, ako sam dobro shvatio
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Island.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, zeljooo13 i 8 gostiju.