koji si klub i kako se prijateljska igrad1No je napisao/la:ee hoce li ko s mnom prijateljsku igrati??
Soccermanager
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
Re: Soccermanager
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
23 KING JAMES je napisao/la:koji si klub i kako se prijateljska igrad1No je napisao/la:ee hoce li ko s mnom prijateljsku igrati??
wolfsburg vodim,samo reci koji ti je nick ili ekipa na SM i ja cu dogovor prijateljsku
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
NICK:abdad1No je napisao/la:23 KING JAMES je napisao/la:koji si klub i kako se prijateljska igrad1No je napisao/la:ee hoce li ko s mnom prijateljsku igrati??
wolfsburg vodim,samo reci koji ti je nick ili ekipa na SM i ja cu dogovor prijateljsku
KLUBOVI:Liverpool Bosnia&balkan B.DORTMUND European 88 i Wolfsburg World ch.1
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evo i ja sam poceo igrati ovo... Nisam bas imao puno izbora u engleskoj ligi pa sam uzeo Tottenham. Klub sam zatekao na 17. mjestu. Isto tako na moje zadovoljstvo sam zatekao dosta dobar sastav, uz naseg dijamanta Dzeku, Hasana, Grafitea, itd... Uglavnom vecina igraca je na izmaku snage, tj. ili su povrijedjeni ili nisu spremni za danasnju tekmu koju igram u gostima sa Chelsea. Trenutno najbolje sto mogu poslati na Stamford Bridge izgleda ovako: Gomes, Corluka, Dawson, Wodgate,Chimbonda, Gilberto, Zokora, Modric, Olic, Dzeko i Defoe. 

pa et opet je dobra ekipa..jos dok se ti neki oporave,ili dobiju opet na snagi,Madafaka je napisao/la:Evo i ja sam poceo igrati ovo... Nisam bas imao puno izbora u engleskoj ligi pa sam uzeo Tottenham. Klub sam zatekao na 17. mjestu. Isto tako na moje zadovoljstvo sam zatekao dosta dobar sastav, uz naseg dijamanta Dzeku, Hasana, Grafitea, itd... Uglavnom vecina igraca je na izmaku snage, tj. ili su povrijedjeni ili nisu spremni za danasnju tekmu koju igram u gostima sa Chelsea. Trenutno najbolje sto mogu poslati na Stamford Bridge izgleda ovako: Gomes, Corluka, Dawson, Wodgate,Chimbonda, Gilberto, Zokora, Modric, Olic, Dzeko i Defoe.
Asmir BEGOVIC has completed his move to VfL Wolfsburg from Yeovil Town for £1,000,000.
27 August
Transfer Deal
VfL Wolfsburg have managed to sign Semir STILIC from Lech Poznán on a deal believed to be around £9,000,000.
Transfer Deal
Emir SPAHIC has moved to VfL Wolfsburg from Lokomotiv Moskva on a deal believed to be around £8,000,000.
Transfer Deal
Vedad IBISEVIC has completed his move to VfL Wolfsburg from TSG 1899 Hoffenheim for £10,000,000.
Sejad SALIHOVIC has moved to VfL Wolfsburg from TSG 1899 Hoffenheim on a deal believed to be around £11,000,000.
evo jos kojeg naseg igraca u wolsfe dovedem,i imati cu repku nasu..
27 August
Transfer Deal
VfL Wolfsburg have managed to sign Semir STILIC from Lech Poznán on a deal believed to be around £9,000,000.
Transfer Deal
Emir SPAHIC has moved to VfL Wolfsburg from Lokomotiv Moskva on a deal believed to be around £8,000,000.
Transfer Deal
Vedad IBISEVIC has completed his move to VfL Wolfsburg from TSG 1899 Hoffenheim for £10,000,000.
Sejad SALIHOVIC has moved to VfL Wolfsburg from TSG 1899 Hoffenheim on a deal believed to be around £11,000,000.
evo jos kojeg naseg igraca u wolsfe dovedem,i imati cu repku nasu..
hoće li neko napraviti Balkansku ligu??
e zanima me kako se moze odigrat prijateljska utakmica?!
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
26 August
Transfer Deal
Semir STILIC has completed his move to Borussia Dortmund from FK Zeljezničar for £11,000,000.
Transfer Deal
Emir SPAHIC has shocked Lokomotiv Moskva fans by moving to Borussia Dortmund for £10,000,000.
Transfer Deal
Borussia Dortmund have managed to sign Sejad SALIHOVIC from TSG 1899 Hoffenheim on a deal believed to be around £10,000,000.
Transfer Deal
Borussia Dortmund have managed to sign Zvjezdan MISIMOVIC from 1. FC Nurnberg on a deal believed to be around £15,000,000.
a u Livpool doveo Chielinija za 50 mil
Transfer Deal
Semir STILIC has completed his move to Borussia Dortmund from FK Zeljezničar for £11,000,000.
Transfer Deal
Emir SPAHIC has shocked Lokomotiv Moskva fans by moving to Borussia Dortmund for £10,000,000.
Transfer Deal
Borussia Dortmund have managed to sign Sejad SALIHOVIC from TSG 1899 Hoffenheim on a deal believed to be around £10,000,000.
Transfer Deal
Borussia Dortmund have managed to sign Zvjezdan MISIMOVIC from 1. FC Nurnberg on a deal believed to be around £15,000,000.
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
kad udjes sad na manager kliknes na add new club onda ti otvori neke lige, ti idi imas na desnoj strani "Advanced Search" onda imas "Select Game World Type" uzmi koju ligu hoces onda ides ispodel-fighter je napisao/la:neOX je napisao/la:ewo ja cu kumee...el-fighter je napisao/la:Ev došao sam na stranicu ovog managera, ali nemam pojma kako dalje. Ako neko može da mi pomogne, kako da uzmem neki klub i počnem igrati. HVALA
Hajde životati.
"Select Game World Access Type" to stavi Public Open onda "Select Club" klknes na npr. chelsea ako si odabrao englesku ligu ili europsku i ides search i ako ima slobodan klknes na njeg onda ti se otvori citava liga i ti odes na "chelsea" i take control of club!!to je to...
ako sta nije jasno javi na PM!!:D
Odakle ti lova23 KING JAMES je napisao/la:26 August
Transfer Deal
Transfer Deal
Transfer Deal
Transfer Deal

- 23 KING JAMES
- Kontakt:
B.Dortmund potrošio 46 mil,a u Livpool 50 milMadafaka je napisao/la:Odakle ti lova23 KING JAMES je napisao/la:26 August
Transfer Deal
Transfer Deal
Transfer Deal
Transfer Deal
pa ima se
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
23 KING JAMES je napisao/la:B.Dortmund potrošio 46 mil,a u Livpool 50 milMadafaka je napisao/la:Odakle ti lova23 KING JAMES je napisao/la:26 August
Transfer Deal
Transfer Deal
Transfer Deal
Transfer Deal
pa ima se
ahh pa lako je imati love..malo prodas igraca.a u nekim klubovima i zateknes dosta love..i onda pametno to iskoristis,i sastavis sebi respektabilnu ekipu

E ja sam bas zatekao puno love, 5 miliona

Madafaka je napisao/la:E ja sam bas zatekao puno love, 5 miliona![]()
![]()
![]()
![]()
e pa i to se desava..u nekim zateknes dosta love..u nekim nis..ja sam bio nedavno uzeo ekipu,i imao sam na raspolaganju 125 miliona..al et sad uzeo inter..i imam 5-6 miliona..
- adnan_nanda
- Kontakt:
ja kad sam uzeo klub imao sam nesto vise od 90 mil. a sad imam oko 50
i jos ce da ode jer dzeko,pjanic i stilic treba da dodju

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- -Barcelona-
- Kontakt:
Odakle ti lova23 KING JAMES je napisao/la: a u Livpool doveo Chielinija za 50 mil

B.Dortmund potrošio 46 mil,a u Livpool 50 mil
pa ima se[/quote]
ahh pa lako je imati love..malo prodas igraca.a u nekim klubovima i zateknes dosta love..i onda pametno to iskoristis,i sastavis sebi respektabilnu ekipu

a ti si taj sto mi je dao za chileinija 50 milja,svaka cast brate

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
B.Dortmund potrošio 46 mil,a u Livpool 50 mil-Barcelona- je napisao/la:Odakle ti lova23 KING JAMES je napisao/la: a u Livpool doveo Chielinija za 50 mil
pa ima se[/quote]

a ti si taj sto mi je dao za chileinija 50 milja,svaka cast brate

ma moro sam nekog dovest neki debil prije mene prodo Gerrarda mančester.u i Torresa Realu
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
- adnan_nanda
- Kontakt:
meni neki iz Milana daje 50 mil za R.Albiola.cao Albiol
i jedno pitajne jel ako imamo vise klubova brze ce nam rasti "reputation points" u mene je sad 41?

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
adnan_nanda je napisao/la:meni neki iz Milana daje 50 mil za R.Albiola.cao Albiol![]()
![]()
i jedno pitajne jel ako imamo vise klubova brze ce nam rasti "reputation points" u mene je sad 41?
ma ti poeni rastu sedmicuno za 1,ti imao 1 ili vise ekipa,dobivas 1 poen..barem ja mislim da je tako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.