Safet Nadarević
-
- Kontakt:
Re: Safet Nadarević
svaka cast momcino...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Mirza_Hordas je napisao/la:vjerujem da će se u zimskoj pauzi ili na ljeto preseliti u jači klub
Otici ce SAFET KO HALVA

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Safet je pokazao kolika je ljudska gromada, a bogam i igračka. Svaka mu čast, od srca mu želim dugu i uspješnu karijeru, puno nastupa za BIH, dug i sretan život.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
I ja mu zelim svu srecu na svijetu,samo bi mogao naci neki bolji klub u nastavku karijere
jer je veoma dobar i pouzdan igrac zadnje linije.

Ne sam Safete... Covjek je sinoc dobio zuti karton sto mu se portugalac zapetljo medju noge
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
Rosseti sudio u ovom stilu:seha je napisao/la:Ne sam Safete... Covjek je sinoc dobio zuti karton sto mu se portugalac zapetljo medju noge
[youtube][/youtube]
100% sportski i krajnje opušten potpis
E moj Meša, a gdje je Bosansko srce u tvojim nominacijama??? Ako Safet nije zaslužio nagradu nije niko...........
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Šteta da taj čovijek uz Ibru nisu dobili bar malu pažnju idoli nacije,nažalost za mnoge kao i za mene ostao sam ugodno iznenađen kako je čovijek odigrao ove utakmice.
Legenda !
Legenda !
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Nakon novogodišnjih praznika koje je proveo u rodnom Cazinu sa porodicom, Safet Nadarević je u nedjelju krenuo put Turske. Njegov Eskišehirspor se od jučer nalazi na pripremama u Antaliji.
Ključna utakmica
- Već u nedjelju igramo Kup utakmicu sa Fenerbahčeom na našem stadionu. To će biti jako važan susret, možda i ključni za ovaj stručni štab kojem se trese stolica. Samo pobjeda ih spašava - kaže Nadarević.
Nas je više interesovalo šta se dešava sa transferom u engleski Bolton koji je najavljen iza Nove godine.
- Menadžer mi je rekao da bih u idući ponedjeljak ili utorak trebao ići u Englesku na završne pregovore. Iako se čini da je konačna stvar, nikada se ne treba zalijetati. Premijer liga je san svakog igrača i igrati u njoj bi bio veliki uspjeh - dodaje Safet.
Iako je Bolton najkonkretniji, prepreka transferu bi mogla biti smjena menadžera Gerija Megsona (Gary Magson).
- Vidjet ćemo kako će se stvari razvijati, jer Bolton još nije pronašao novog menadžera. Također, zainteresovan je i Stouk siti. Meni je svejedno u koji ću od ova dva kluba otići. Važno mi je da zaigram u Engleskoj - govori Nadarević.
Jedva čeka žrijeb
Pred Novu godinu reprezentacija je dobila novog selektora. Najbolje nogometaše BiH će u pohod na Evropsko prvenstvo 2012. godine voditi Safet Sušić.
- Zna se ko je Pape i šta znači za naš nogomet. Drago mi je što će nas voditi takva veličina, ponosan sam što će me trenirati Sušić. Jedva čekam žrijeb kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i prijateljske susrete tokom proljeća - rekao je Nadarević.
(Izvor Avaz)
Safete sretno sa novim transferom, zaslužio si da igraš u jačim ligama
Ključna utakmica
- Već u nedjelju igramo Kup utakmicu sa Fenerbahčeom na našem stadionu. To će biti jako važan susret, možda i ključni za ovaj stručni štab kojem se trese stolica. Samo pobjeda ih spašava - kaže Nadarević.
Nas je više interesovalo šta se dešava sa transferom u engleski Bolton koji je najavljen iza Nove godine.
- Menadžer mi je rekao da bih u idući ponedjeljak ili utorak trebao ići u Englesku na završne pregovore. Iako se čini da je konačna stvar, nikada se ne treba zalijetati. Premijer liga je san svakog igrača i igrati u njoj bi bio veliki uspjeh - dodaje Safet.
Iako je Bolton najkonkretniji, prepreka transferu bi mogla biti smjena menadžera Gerija Megsona (Gary Magson).
- Vidjet ćemo kako će se stvari razvijati, jer Bolton još nije pronašao novog menadžera. Također, zainteresovan je i Stouk siti. Meni je svejedno u koji ću od ova dva kluba otići. Važno mi je da zaigram u Engleskoj - govori Nadarević.
Jedva čeka žrijeb
Pred Novu godinu reprezentacija je dobila novog selektora. Najbolje nogometaše BiH će u pohod na Evropsko prvenstvo 2012. godine voditi Safet Sušić.
- Zna se ko je Pape i šta znači za naš nogomet. Drago mi je što će nas voditi takva veličina, ponosan sam što će me trenirati Sušić. Jedva čekam žrijeb kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i prijateljske susrete tokom proljeća - rekao je Nadarević.
(Izvor Avaz)
Safete sretno sa novim transferom, zaslužio si da igraš u jačim ligama
bravo safete uvijek si bio gromada od covjeka i ostao si takav,,,, i kad ti je bilo tesko i kad ti je bilo dobro!!!!!! Safete krajina je uz tebe,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ne samo krajina vec i sirevrebac86 je napisao/la:bravo safete uvijek si bio gromada od covjeka i ostao si takav,,,, i kad ti je bilo tesko i kad ti je bilo dobro!!!!!! Safete krajina je uz tebe,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
evo teksta:ZEno.T. je napisao/la:Kazu da je Safet vrlo blizu Boltona.Bilo bi mi pravo drago !
Bolton želi Safeta Nadarevića
Naš reprezentatiac, Safet Nadarević nakon odličnih igara u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine i turskog Eskisehirspora nalazi se na meti engleskih timova.
Naime, interes za stopera našeg državnog tima pokazali su engleski prvoligaši Bolton i Stoke City te je kako stvari stoje Nadarević na korak do prelaska u engleski Bolton a upravo takvu informaciju potvrdio je i on sam.
Menadžer mi je rekao da bih u idući ponedjeljak ili utorak trebao ići u Englesku na završne pregovore. Iako se čini da je konačna stvar, nikada se ne treba zalijetati. Premijer liga je san svakog igrača i igrati u njoj bi bio veliki uspjeh - rekao je Safet Nadarević za dnevni avaz te na pitanje da li bi smjena menadžera Boltona Garya Magsona mogla biti prepreka ovom transferu odgovorio:
Vidjet ćemo kako će se stvari razvijati, jer Bolton još nije pronašao novog menadžera. Također, zainteresovan je i Stoke City. Meni je svejedno u koji ću od ova dva kluba otići. Važno mi je da zaigram u Engleskoj - kaže Nadarević.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
odlican bi to bio klub za safeta! njihov stil igre njemu pase.ZEno.T. je napisao/la:Kazu da je Safet vrlo blizu Boltona.Bilo bi mi pravo drago !
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ovako se pricalo i za Jahica kao sve sredzeno ostaje u Engleskoj 100% i na kraju od toga nista nazalost,ja bi volio ali cisto sumnjam...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
zato sto smo mi takav mentalitet ,,, bolje u grcku ili tursku u neki slabiji klub za malo vise para i sigurno mjesto u prvoj ekipi nego u englesku na naporan rad da dobijes mjesto u prvi 11,,,,,,,,

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- miralem444
- Kontakt:
engleska je engleska...safete aBd samo da predjes u bolton....imas sve za englesku ligu...tam bi jos samo ojaco ....a to i nama ide u prilog ipan nemozes ti poredit tekme u englleskoj ili tekme u turskoj...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Safete hvataj let za Englesku.
Bolton je odlicno rjesenje. Vrlo dobra ekipa u kojoj bi Safet imao mjesta definitivno. Sretno ti bilo.

Bolton je odlicno rjesenje. Vrlo dobra ekipa u kojoj bi Safet imao mjesta definitivno. Sretno ti bilo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Stoke mu je stabilniji,a za njega nece biti problema da se ustali u ekipu.Dobar je igrac.Englezi cijene stabilne defanzivce.omerbavarac je napisao/la:Safete hvataj let za Englesku.![]()
![]()
![]()
![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.