Nikola Katić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Nikola Katić
Ne razumijem zašto? Uprati prvih 11 u septembarskim utakmicama pa ćeš vidjeti da ova trojica kreću . A ako misliš da je Barišić za reprezentaciju, onda i ja tebi pišem isto da slobodno odjaviš profil.
Glory Glory Man United
-
- Kontakt:
Barisic nije za reprezentaciju, al zato Muharemovic koji igra u Seria C jeste...a tek Radeljic iz HNLa..
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ti se usudi napisat i provali se žestoko. Jesi li upratio gdje sad igra Muharemović? Jesi li gledao Barišića u reprezentaciji uopšte? Da, Radeljić iz HNL a , iz tima koji je zamalo uzeo titulu Dinamu. I HNL i švicarska liga su u pet deka, i po poziciji ovi su 16. , ovi 20. Velika stvar.19vendetta87 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 23:15Barisic nije za reprezentaciju, al zato Muharemovic koji igra u Seria C jeste...a tek Radeljic iz HNLa..
Glory Glory Man United
-
- Kontakt:
Nema nijedan nastup za genou. Pripreme nije prosao s njima i nece sigurno biti standardan igrac, nego je doveden kao dodatna opcija na stoperskoj poziciji.Daduli je napisao/la: ↑29 jul 2024, 00:24Ti se usudi napisat i provali se žestoko. Jesi li upratio gdje sad igra Muharemović? Jesi li gledao Barišića u reprezentaciji uopšte? Da, Radeljić iz HNL a , iz tima koji je zamalo uzeo titulu Dinamu. I HNL i švicarska liga su u pet deka, i po poziciji ovi su 16. , ovi 20. Velika stvar.19vendetta87 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 23:15Barisic nije za reprezentaciju, al zato Muharemovic koji igra u Seria C jeste...a tek Radeljic iz HNLa..
Ne moze nikako kao takav biti opcija ispred Barisica
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Može, treba i biće. Barišić je prevara kakav je i Hamulić u napadu.
Glory Glory Man United
Kad Muharemović pređe u Genou?
Te priče o obavezi otkupa i milionima, čak i ako pređe, mogu važiti samo ako nabije određenu minutažu.

Te priče o obavezi otkupa i milionima, čak i ako pređe, mogu važiti samo ako nabije određenu minutažu.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Meni i pored angazmana u Baselu, Barisic nimalo ne ulijeva povjerenje. Previse mlako mi djeluje. A opet i takav ce uvijek imati mjesto ispred Muharemovica, naravno dok/ako se Tarik ne dokaze u Genoi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
opet gol, 2/2 jbt
sergej je pravovremeno reagovao mogu vam reci, mislim da ce katic ispast najveće pojačanje od dosadašnjih
sergej je pravovremeno reagovao mogu vam reci, mislim da ce katic ispast najveće pojačanje od dosadašnjih
Čekaj... zar nema Barišić iz play out Basela i ekipe koja je ispod Ciriha već duže vrijeme prednost u odnosu na Katića i Radeljića koji je tek pred kraj prošle sezone ispao iz utrke za titulu ?

Znaš šta je ovaj za Barišića, Gojkovića , Kovačevića, Mujakića i Saničanina? Nesta lično.
Glory Glory Man United
2 gola i asistencija u tri utakmice prvenstva
za 3 dana protiv Victorie kvalifikacije za konferencijsku
Bravo Nikola
za 3 dana protiv Victorie kvalifikacije za konferencijsku
Bravo Nikola
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Stvarno su Spaha i Barba uboli sa Katicem. Mora biti u prvih 11 bez dileme, Hadzija nema sta da trazi dok je Nikola tu.
Imamo finu širunu na stoperskim pozicijama.
Imamo finu širunu na stoperskim pozicijama.
Očekujem da do kraja prijelaznog roka ode u neki tim liga 5.
Njegova prednost u odnosu na Hadzikadunica jeste u pokretljivosti, ratobornosti, prgavosti, skok igri...iskusniji...
hadzija je za stopera previše miran i fin
Njegova prednost u odnosu na Hadzikadunica jeste u pokretljivosti, ratobornosti, prgavosti, skok igri...iskusniji...
hadzija je za stopera previše miran i fin

katic je odavno bio igrac za lige 5, ali ga je povreda unazadila dosta
A čuj gluposti , vi stvarno niste normalni.
Sakota Lici na Perišića jedan piše, Katić za ligu petice …..boze moj kretenluka koji se tu piše nedodirljiv.
Katić prosječan stoper inače nebi igrao za hajduk i cirih.
Uvijek isto…#Hamulic #Tahirovic (oni bar bili mladi kad se ih diglo po nebu u forumu).
prestani komentirat fudbal debiluKoloDD je napisao/la: ↑06 avg 2024, 17:56A čuj gluposti , vi stvarno niste normalni.
Sakota Lici na Perišića jedan piše, Katić za ligu petice …..boze moj kretenluka koji se tu piše nedodirljiv.
Uvijek isto…#Hamulic #Tahirovic (oni bar bili mladi kad se ih diglo po nebu u forumu).
Varg je napisao/la: ↑06 avg 2024, 18:20prestani komentirat fudbal debiluKoloDD je napisao/la: ↑06 avg 2024, 17:56A čuj gluposti , vi stvarno niste normalni.

Stvarno dobar veceras i generalni veliki dobitak.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, Zglavkar i 21 gost.