Jeste, bili su dobri ali su onda prodali Mendietu u Italiju i to je to. K'o Bayer Leverkusen kad je igrao finale LP protiv Reala, sa Ballackom, Ze Robertom, Luciom, ali onda rasprodali ekipu. Ono protiv Liverpoola na putu ka finalu je klasik
Copa America 2024
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Copa America 2024
Kakav bolan drugi forum, MLS, zlatna lopta? Gdje sam ja ista pisao o tome? Sta je sa tvojom glavom?.DinGospo21 je napisao/la: ↑23 jun 2024, 16:37Jesi ti pametan u tri pm, dan ti ****. Ja ni ne spominjem Ronalda, vi ste su drugom forumu raspravljali kako Messi treba dobiti Zlatnu loptu ove godine. Pa **** ti sve glupo da ti ****, ako igras u **** MLS ligi automatski ne treba ni da se polemiše da li treba, a kamo li da je dobije.

2013 godine je Ronaldo dobio zasto? Samo zbog statistike i sa 0 trofeja. Kasnije kada je Messi imao bolju statistiku, Ronaldo je dobijao zbog trofeja zar ne? Idi bolan saberi se.DinGospo21 je napisao/la: ↑23 jun 2024, 16:37Čuj nekad trofeji nekad golovi, idi umij se života ti.
Messi te 2019 godine bio:DinGospo21 je napisao/la: ↑23 jun 2024, 16:37Šta je to Messi 2019 od trofeja uzeo bitno?, samo LaLigu, wow kakav uspjeh nevjerovatno. I onda reći da je još i zaslužio te godine više nego Ronaldo ijednu svoju, komentar na nivou maloumnika al onog pravog. Bio dominantan,![]()
![]()
, nemoj svega ti.
- najbolji strijelac lige,
- najbolji asistent lige,
- najbolji strijelac LP,
- najbolji strijelac grupne faze,
- najbolji strijelac nokaut faze
Ronaldo u 20 godina karijere nikada nije postigao sve ovo u jednoj godini, a ima 5 zlatnih lopti. Trofeji? La Liga? Sasvim dovoljno. Ronaldo 2013 dobio i sa 0 trofeja. Kakvi bolan trofeji? Od 1990-2007, 17 godina osvajac lige prvaka nije dobio zlatnu loptu. To je postao kriterij samo zbog Ronalda jer je to bio jedini nacin da je dobije ispred Messija iako je u nekim KALENDARSKIM GODINAMA Ronaldo imao duplo manje golova u ligi prvaka od Messija. Ali eto tada su se samo trofeji gledali

Pa vjerovatno zato kako bi nervirao takve kao sto si ti.DinGospo21 je napisao/la: ↑23 jun 2024, 16:37Ako niko osim fanova Reala ne cijeni titule u LP, zašto imaš potrebu da svako malo spomeneš Real i LP?

- DinGospo21
- Kontakt:
Petardaa je napisao/la: ↑24 jun 2024, 21:46Kakav bolan drugi forum, MLS, zlatna lopta? Gdje sam ja ista pisao o tome? Sta je sa tvojom glavom?.DinGospo21 je napisao/la: ↑23 jun 2024, 16:37Jesi ti pametan u tri pm, dan ti ****. Ja ni ne spominjem Ronalda, vi ste su drugom forumu raspravljali kako Messi treba dobiti Zlatnu loptu ove godine. Pa **** ti sve glupo da ti ****, ako igras u **** MLS ligi automatski ne treba ni da se polemiše da li treba, a kamo li da je dobije.
Nemoj meni tu šuplju proipati svega ti, ja takve likove poput tebe pišam.
- DinGospo21
- Kontakt:
Petardaa je napisao/la: ↑24 jun 2024, 21:46Kakav bolan drugi forum, MLS, zlatna lopta? Gdje sam ja ista pisao o tome? Sta je sa tvojom glavom?.DinGospo21 je napisao/la: ↑23 jun 2024, 16:37Jesi ti pametan u tri pm, dan ti ****. Ja ni ne spominjem Ronalda, vi ste su drugom forumu raspravljali kako Messi treba dobiti Zlatnu loptu ove godine. Pa **** ti sve glupo da ti ****, ako igras u **** MLS ligi automatski ne treba ni da se polemiše da li treba, a kamo li da je dobije.
2013 godine je Ronaldo dobio zasto? Samo zbog statistike i sa 0 trofeja. Kasnije kada je Messi imao bolju statistiku, Ronaldo je dobijao zbog trofeja zar ne? Idi bolan saberi se.DinGospo21 je napisao/la: ↑23 jun 2024, 16:37Čuj nekad trofeji nekad golovi, idi umij se života ti.
Messi te 2019 godine bio:DinGospo21 je napisao/la: ↑23 jun 2024, 16:37Šta je to Messi 2019 od trofeja uzeo bitno?, samo LaLigu, wow kakav uspjeh nevjerovatno. I onda reći da je još i zaslužio te godine više nego Ronaldo ijednu svoju, komentar na nivou maloumnika al onog pravog. Bio dominantan,![]()
![]()
, nemoj svega ti.
- najbolji strijelac LP,
Ronaldo u 20 godina karijere nikada nije postigao sve ovo u jednoj godini, a ima 5 zlatnih lopti. Trofeji? La Liga? Sasvim dovoljno. Ronaldo 2013 dobio i sa 0 trofeja. Kakvi bolan trofeji? Od 1990-2007, 17 godina osvajac lige prvaka nije dobio zlatnu loptu. To je postao kriterij samo zbog Ronalda jer je to bio jedini nacin da je dobije ispred Messija iako je u nekim KALENDARSKIM GODINAMA Ronaldo imao duplo manje golova u ligi prvaka od Messija. Ali eto tada su se samo trofeji gledali![]()
Pa vjerovatno zato kako bi nervirao takve kao sto si ti.DinGospo21 je napisao/la: ↑23 jun 2024, 16:37Ako niko osim fanova Reala ne cijeni titule u LP, zašto imaš potrebu da svako malo spomeneš Real i LP?Pises bolan komentare i odgovaras svima kao da ti zivot ovisi o tome. Cak sam ti usao toliko u glavu da si napisao da to pisem svako malo iako je vec odavno gotov da i ne pisem komentare ovdje. Ali nije nemoguce da se opet aktiviram kao nekada i da pocnem cesce pisati. Nisam ni znao kakvih je se ovdje sve indijanaca nakupilo
![]()
Halo majmune, shvatio sam drkaš na Messija i imaš njegov poster u sobi. Ne moraš se toliko truditi da mi pokažeš koliko si paglu, jasno mi je kao dan.
Pa sta je Kolumbijaca nevjerovatno.Sve u zutoj boji.
Kolumbija nije izgubila zadnje 23 utakmice a James Rodriguez i dalje igra
Kolumbija nije izgubila zadnje 23 utakmice a James Rodriguez i dalje igra

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Solidna utakmica zasad 

Kolumbija je top.Dobra tekma.
Kako uvijek James gine za repku svaka mu cast.Odmah se sjetim nasih koji dodju na baklavu,cevape i nije mi dobro.
Kako uvijek James gine za repku svaka mu cast.Odmah se sjetim nasih koji dodju na baklavu,cevape i nije mi dobro.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Finu ekipu Kolumbija ima, ali i Paragvaj je tvrd.
James još uvijek može na klasu rješavati utakmice. Šteta što je prerano završio s ozbiljnom karijerom, baš gotivan igrač.
Ko će dočekati Brazil
James još uvijek može na klasu rješavati utakmice. Šteta što je prerano završio s ozbiljnom karijerom, baš gotivan igrač.
Ko će dočekati Brazil

Paragvaj skroz ok ekipa, ovaj penal je onako 
Ma ja bez penala. Na kraju ispravna odluka koju je sudija fino i objasnio

Ma ja bez penala. Na kraju ispravna odluka koju je sudija fino i objasnio

Dobro rece dinho, najgori brazil od pamtivijeka
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zna rajaz bolje od dinha kakav je brazil

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Znam da su je'bali engleze nasred Wembleya nedavno.
Sačekajmo kraj turnira da vidimo ko je veći znalac, ja ili Dinho

Ne znam jel' do "kvalitete" prijenosa ili nekih droga ali igrači obije reprezentacije, pogotovo Paragvaja su trčali kao ludi. Ne znam jesam li onoliko trke, na momente bezglave, vidio zadnjih 5 godina na fudbalskim terenima?!
Dobro je da je Brazil los, mogla bi Usa dogurat daleko 
Meh igrat ce sa Brazilom ili Kolumbijom u knockout fazi
Zeznuto, jedino da igrom slucaja Brazil ne prodje grupu, mada tesko

Meh igrat ce sa Brazilom ili Kolumbijom u knockout fazi
Zeznuto, jedino da igrom slucaja Brazil ne prodje grupu, mada tesko
Nisam ni ocekivao da ces napisati neki smisleni odgovorDinGospo21 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 21:59Petardaa je napisao/la: ↑24 jun 2024, 21:46Kakav bolan drugi forum, MLS, zlatna lopta? Gdje sam ja ista pisao o tome? Sta je sa tvojom glavom?.DinGospo21 je napisao/la: ↑23 jun 2024, 16:37Jesi ti pametan u tri pm, dan ti ****. Ja ni ne spominjem Ronalda, vi ste su drugom forumu raspravljali kako Messi treba dobiti Zlatnu loptu ove godine. Pa **** ti sve glupo da ti ****, ako igras u **** MLS ligi automatski ne treba ni da se polemiše da li treba, a kamo li da je dobije.
![]()
, nemoj svega ti.
- najbolji strijelac LP,
Ronaldo u 20 godina karijere nikada nije postigao sve ovo u jednoj godini, a ima 5 zlatnih lopti. Trofeji? La Liga? Sasvim dovoljno. Ronaldo 2013 dobio i sa 0 trofeja. Kakvi bolan trofeji? Od 1990-2007, 17 godina osvajac lige prvaka nije dobio zlatnu loptu. To je postao kriterij samo zbog Ronalda jer je to bio jedini nacin da je dobije ispred Messija iako je u nekim KALENDARSKIM GODINAMA Ronaldo imao duplo manje golova u ligi prvaka od Messija. Ali eto tada su se samo trofeji gledali![]()
Pa vjerovatno zato kako bi nervirao takve kao sto si ti.DinGospo21 je napisao/la: ↑23 jun 2024, 16:37Ako niko osim fanova Reala ne cijeni titule u LP, zašto imaš potrebu da svako malo spomeneš Real i LP?Pises bolan komentare i odgovaras svima kao da ti zivot ovisi o tome. Cak sam ti usao toliko u glavu da si napisao da to pisem svako malo iako je vec odavno gotov da i ne pisem komentare ovdje. Ali nije nemoguce da se opet aktiviram kao nekada i da pocnem cesce pisati. Nisam ni znao kakvih je se ovdje sve indijanaca nakupilo
![]()
Halo majmune, shvatio sam drkaš na Messija i imaš njegov poster u sobi. Ne moraš se toliko truditi da mi pokažeš koliko si paglu, jasno mi je kao dan.

- DinGospo21
- Kontakt:
**** od mene više majmune, dan mu **** glupi.Petardaa je napisao/la: ↑25 jun 2024, 16:17Nisam ni ocekivao da ces napisati neki smisleni odgovorDinGospo21 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 21:59Petardaa je napisao/la: ↑24 jun 2024, 21:46
Kakav bolan drugi forum, MLS, zlatna lopta? Gdje sam ja ista pisao o tome? Sta je sa tvojom glavom?.
2013 godine je Ronaldo dobio zasto? Samo zbog statistike i sa 0 trofeja. Kasnije kada je Messi imao bolju statistiku, Ronaldo je dobijao zbog trofeja zar ne? Idi bolan saberi se.
Messi te 2019 godine bio:
- najbolji strijelac LP,
Pa vjerovatno zato kako bi nervirao takve kao sto si ti.Pises bolan komentare i odgovaras svima kao da ti zivot ovisi o tome. Cak sam ti usao toliko u glavu da si napisao da to pisem svako malo iako je vec odavno gotov da i ne pisem komentare ovdje. Ali nije nemoguce da se opet aktiviram kao nekada i da pocnem cesce pisati. Nisam ni znao kakvih je se ovdje sve indijanaca nakupilo
![]()
Halo majmune, shvatio sam drkaš na Messija i imaš njegov poster u sobi. Ne moraš se toliko truditi da mi pokažeš koliko si paglu, jasno mi je kao dan.![]()
De banujte ovog sa avatarom florentina. Zatrpava nam teme i skreće nam misli sa činjenice da je Vinicius prevara od igrača. Troši nam server bezveze.
Sruši se pomoćni sudija ali dobro je 

Argentina djeluje moćno, a Messi još uvijek nije podesio nišanske sprave.
22-3 u šutevima protiv uvijek zajebanog Čilea uz 61% posjeda.
Messi bez gola ponovo igrač utakmice uz 7 driblinga
22-3 u šutevima protiv uvijek zajebanog Čilea uz 61% posjeda.
Messi bez gola ponovo igrač utakmice uz 7 driblinga
Smiri se bolan. Dobit ces slom zivaca zbog yebenog forumaDinGospo21 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 16:41**** od mene više majmune, dan mu **** glupi.Petardaa je napisao/la: ↑25 jun 2024, 16:17Nisam ni ocekivao da ces napisati neki smisleni odgovorDinGospo21 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 21:59
Halo majmune, shvatio sam drkaš na Messija i imaš njegov poster u sobi. Ne moraš se toliko truditi da mi pokažeš koliko si paglu, jasno mi je kao dan.![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.