Ne znam kome je bolna istina to što je neko musliman i što ima arapsko ime ili ime koje ima neko značenje u arapskom jeziku?!?!? Šta je uopšte cilj tvog komentara? Lp.
Luka Kulenović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Luka Kulenović
Tesko da ima iko gluplji od tebe.
P.s. nisam Bosnjo

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
– "[...] ipak sam odrastao u Bosni i Hercegovini… To je realnije bilo. Pratio sam utakmice Bosne i Hercegovine svih ovih godina, naročito one historijske kvalifikacije prije deset godine kada se izborio plasman na Svjetsko prvenstvo. Baš sam se s ocem prisjećao kako su se tad gledale utakmice kod prijatelja, kupovali dresovi Džeke, Misimovića, a nosio sam čak i zastavu u školu nakon tog velikog uspjeha. I da nakon toga sad, kao, čekam da me pozove Kanada… Nije mi palo na pamet to" – poručio je za **** portal novi špic Zmajeva.
Tako je samo katolička imena, i vjera pedofilije i nastranih svećenika, upeko’ kamen papcino zaostala.mostar35 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 22:48Tako je...samo arapska imena i vjera okupatora i divljakaKoloDD je napisao/la: ↑05 nov 2024, 22:20ArtVandelay je napisao/la: ↑05 nov 2024, 22:17Šta je to sa Bošnjacima koji uzmu za žene hrvatice? Djeca uvijek nose katolička imena.
A zacuvaj boze, još se krsti svaki put kad ide na teren….
Ajmeeee …
Cekam neko nesto pametno da napisedenza je napisao/la: ↑06 nov 2024, 11:53– "[...] ipak sam odrastao u Bosni i Hercegovini… To je realnije bilo. Pratio sam utakmice Bosne i Hercegovine svih ovih godina, naročito one historijske kvalifikacije prije deset godine kada se izborio plasman na Svjetsko prvenstvo. Baš sam se s ocem prisjećao kako su se tad gledale utakmice kod prijatelja, kupovali dresovi Džeke, Misimovića, a nosio sam čak i zastavu u školu nakon tog velikog uspjeha. I da nakon toga sad, kao, čekam da me pozove Kanada… Nije mi palo na pamet to" – poručio je za **** portal novi špic Zmajeva.

Ovi pecinski ljudi gore se bave imenima u 2024 godini

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nadam se da ce biti koristi od njega Tabakovic ipak ima 30g i ne igra a i Dzeko 38 pitanje kad ce odjavit se
-
- Kontakt:
Još jedan babo aktivan po društvenim mrežama
Tata objasnioCoolpanda24 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 12:02
Još jedan babo aktivan po društvenim mrežamaU komentarima na tw se također oglasio i objasnio.

Ovom ocu je bolje da nista ne pise.
Ne znam sta su njegovi roditelji mislili i cemu su se nadali
Znam samo cim je dobio poziv BiH Luka ga je odmah prihvatio
Kulenovic jedan je od nas i to je jedino vazno
Znam samo cim je dobio poziv BiH Luka ga je odmah prihvatio
Kulenovic jedan je od nas i to je jedino vazno
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Za razliku od velike vecine svijeta mi imamo srecu da zivimo u bogatstvu razlicitosti koja nas obogacuje spontano od rodjenja bez da se trudimo oko toga.
Zemlja nam se nalazila na granici svjetova i svi ti svjetovi su ostavili tragove, svak od nas nosi neku specificnu kombinaciju gena i pojave, ne pripadamo periferijama praznih ravnica i istih lica…
Kuriozitet je da se to sve desava na nevjerovatno malom prostoru i to sve skupa nikako ne moze biti mana, u ovako izmijesanom svijetu, katolik sa primjesom razumijevanja pravoslavlja, islama i judaizma moze biti samo u prednosti u odnosu na one koji odrastaju u ekskluzivnim sredinama
Ima ljudi koji bi platili da zive taj zivot, u stvari vec placaju da zive ovde, tako da svaki pokusaj izrugivanja sa komadicem spostvenog naslijedja zvuci besmisleno vise nego ista drugo.
Pozz svima
Zemlja nam se nalazila na granici svjetova i svi ti svjetovi su ostavili tragove, svak od nas nosi neku specificnu kombinaciju gena i pojave, ne pripadamo periferijama praznih ravnica i istih lica…
Kuriozitet je da se to sve desava na nevjerovatno malom prostoru i to sve skupa nikako ne moze biti mana, u ovako izmijesanom svijetu, katolik sa primjesom razumijevanja pravoslavlja, islama i judaizma moze biti samo u prednosti u odnosu na one koji odrastaju u ekskluzivnim sredinama
Ima ljudi koji bi platili da zive taj zivot, u stvari vec placaju da zive ovde, tako da svaki pokusaj izrugivanja sa komadicem spostvenog naslijedja zvuci besmisleno vise nego ista drugo.
Pozz svima
Igrao 90 min protiv Utrechta
-
- Kontakt:
0:40 - Nekako imaš očekivanja da će sve bit red, rad, disciplina... Mislim jest to, ali stvarno super kolektiv, druženje

Došli momci da se druže

- Beduin
- Kontakt:
To duh Lulica prica iz njega? 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Polako Luka. Tek ces da upoznas cari reprezentativnog okupljanja kad bude u Sarajevu.
-
- Kontakt:
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
pa i da vasu vjeru uzmemo isto bi se moglo reci.mostar35 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 22:48Tako je...samo arapska imena i vjera okupatora i divljakaKoloDD je napisao/la: ↑05 nov 2024, 22:20ArtVandelay je napisao/la: ↑05 nov 2024, 22:17Šta je to sa Bošnjacima koji uzmu za žene hrvatice? Djeca uvijek nose katolička imena.
A zacuvaj boze, još se krsti svaki put kad ide na teren….
Ajmeeee …
em ste okupatori em ste brate divljaci satro nositelji evropskih vrijednosti

tuzno je sto su se ovdasnji katolici i pravoslavci odrekli bosne pod uticajima susjeda ilitiga komsija dok su jedino oni koji su uzeli islam ostali vezani za drzavu bosnu .

menstrual