Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Zašto nije ? Francuska na -3bayern4ever je napisao/la:Bogami nije superOTNYS_YNWA je napisao/la:Super!bayern4ever je napisao/la:Jao Bjelorusija vodi![]()
.
Jeste, ali sada se prikljucuje jos jedna repka u borbu za drugo mesto,i to veoma nezgodna repka koja moze svakoga dobiti i u gostima a pogotovo u Minsku.OTNYS_YNWA je napisao/la:Zašto nije ? Francuska na -3bayern4ever je napisao/la:Bogami nije superOTNYS_YNWA je napisao/la:
Super!.
Nešto bih ja prije rekao da je od svog kolege Arjena pokupio ovo.Cartman je napisao/la:Joj golcine Hamita:
[youtube][/youtube]
Scholesov specijalitet.
Cartman je napisao/la:Joj golcine Hamita:
[youtube][/youtube]
Scholesov specijalitet.
to i ja mislim, ovo je grupa smrti, gdje svako moze svakoga pobjediti, osim luxemburg naravno. dakle svaki poen ce se brojati na kraju.Devil je napisao/la:
Jeste, ali sada se prikljucuje jos jedna repka u borbu za drugo mesto,i to veoma nezgodna repka koja moze svakoga dobiti i u gostima a pogotovo u Minsku.
Mada ova grupa je jedna od ludjih u citavim kvalifikacijama jer ce ovde na kraju svako svakoga dobiti,pazi sta sam ti rekao(osim Luxa).
Are u dobar ?D1n0 je napisao/la:Dario Srna = Trenutno jedan od najbolji Right Backs u svijetu
Mensur Mujdza=jede Srnu za breakfastD1n0 je napisao/la:Dario Srna = Trenutno jedan od najbolji Right Backs u svijetu
Lukaku jeste povelik, ali Hazard is only one metar & sedamdeset centimetersD1n0 je napisao/la: Belgija je puno bolje danas.
Lukaku i Hazard je mozda 2 najveca talenta u europa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.