Kvalifikacije za EP 2012 (ostale grupe)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Bilal
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za EP 2012 (ostale grupe)

Post Postao/la Bilal » 03 sep 2010, 23:15

Jao sta ovi Portugalci i Kiprani rade :o :o :o :o

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 sep 2010, 23:18

Zanimljivih tekmi dosta bilo,pogledao sam dve Farska Ostrva-Srbija i Svedska-Madjarska.
Svedska pobedila 2:0 zahvaljujuci momku koji je postigao svoja prva dva gola u dresu Sveda Pontus Wernbloom igrac Az-a.Prvo poluvreme sam gledao na streamu paralelno sa Srbijom a drugo sam gledao na Tv-u.U prvom Ibrahimovic fulio dva zicera i to su i jedine prave prilike.U drugom bolja igra Sveda koji su do 50 morali izvrstiti tri izmene zbog.Prvo Kallstrom umesto Svenssona,pa Wiland umesto Isakssona i na kraju Larsson umesto Elmandera.Madjari jednu jedinu lepu sansu nakon duplog pasa Vadocza i Komana ovaj drugi suta ali zamalo pored gola.

Od ostalih rezultata vrede se izdvojiti neresen rezultat Grcke i Gruzije.Grci izvukli bod tek u 72.golom Spiropulosa.Francuzi malo neocekivano izgubili od Belorusije 0:1 golom Kislyaka.Iznenadjujucu pobedu ostvareli su i Severni Irci koji su u Sloveniji pobedili 0:1 golom Evansa.

Ono sto me raduje je da su kvalifikacije odlicno pocele i da ce biti veoma zanimljivo gledati ko ce ici dalje.
Takodje raduje me neocekivano veliki broj TV prenosa tako da vise nema potrebe za streamovima.Danas sigurno u jednom momentu bilo 10 tekmi u isto vreme i nisam ni znao koju da pogledam.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 sep 2010, 23:19

bayern4ever je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:
bayern4ever je napisao/la:Jao Bjelorusija vodi :o :o
Super! :D
Bogami nije super :roll: .
Zašto nije ? Francuska na -3 ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 sep 2010, 23:22

bayern4ever je napisao/la:
Super! :D
Bogami nije super :roll: .
Zašto nije ? Francuska na -3 ;)
Jeste, ali sada se prikljucuje jos jedna repka u borbu za drugo mesto,i to veoma nezgodna repka koja moze svakoga dobiti i u gostima a pogotovo u Minsku.
Mada ova grupa je jedna od ludjih u citavim kvalifikacijama jer ce ovde na kraju svako svakoga dobiti,pazi sta sam ti rekao(osim Luxa).

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 sep 2010, 23:33

Joj golcine Hamita:

[youtube][/youtube]

Scholesov specijalitet.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 03 sep 2010, 23:35

Pogledajte gol Srne za 0:3

[youtube][/youtube]
...što je više lome to je volim jače...

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 03 sep 2010, 23:36

Cartman je napisao/la:Joj golcine Hamita:

[youtube][/youtube]

Scholesov specijalitet.
Nešto bih ja prije rekao da je od svog kolege Arjena pokupio ovo. :mrgreen:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 sep 2010, 23:37

Cartman je napisao/la:Joj golcine Hamita:

[youtube][/youtube]

Scholesov specijalitet.

Uh golčine .Scholes je ovakve golove postizao u svojoj karijeri,a svaki Scholesov gol je remek dijelo.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 sep 2010, 23:40

Hahaha, Portugal-Kipar 4-4. Izjednacise kiprani u 89. Portugalci i francuzi nece izac iz krize tako lahko kao sto su mislili.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 03 sep 2010, 23:44

Devil je napisao/la:
Jeste, ali sada se prikljucuje jos jedna repka u borbu za drugo mesto,i to veoma nezgodna repka koja moze svakoga dobiti i u gostima a pogotovo u Minsku.
Mada ova grupa je jedna od ludjih u citavim kvalifikacijama jer ce ovde na kraju svako svakoga dobiti,pazi sta sam ti rekao(osim Luxa).
to i ja mislim, ovo je grupa smrti, gdje svako moze svakoga pobjediti, osim luxemburg naravno. dakle svaki poen ce se brojati na kraju.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 03 sep 2010, 23:57

Joj ludih kiprana 4:4 sa Portugalom u gostima :o

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 04 sep 2010, 00:20

Gledao sam drugo poluvrijeme meča Francuska - Bjelorusija i ono što su domaćini pokazali je katastrofalno....Bez ikakvih prilika, bez ikakve ideje, bez ikakvog pritiska na protivnika, bilo ofanzivno bilo defanzivno, jednostavno nepojmljivo loše za jednu repku takvog ugleda....Bjelorusi su bili puno bolji i konkretniji, par kolosalnih šansi su promašili prije gola i zasluženo su odnijeli sva tri boda...Tehnička inferiornost domaćih je bila očigledna, Bjelorusi su im držali loptu bez većih problema i odigravali kombinacje kao na treningu...Kod gola za goste, Vyacheslav Hleb (Hlebov buraz) je napravio smiješnim Clichya i odigrao povratnu na vrh šesnaesterca za Kislyaka koji ju je zakucao pod prečku...
Francuzi su pokušavali nešto na guranje i na fizičku snagu, ali jednostavno nije išlo....Jako su neuigrani i prepuni nekih polovnih igrača i ako jednu ovakvu Francusku ne uspijemo sad dobiti biće velika šteta....Za Bjeloruse sam znao da su nezgodan tim, i bit će jako teško igrati protiv njih...Nisam gledao prvo poluvrijeme i ne znam kakav je bio odnos sanaga u istom, mada čisto sumnjam da su domaćini nešto pokazali....BTW i Saha im se povrijedio...

Rumunija je opet dokazala da je u qurcu i nimalo me nije iznenadio ovaj kiks doma protiv ''Buhtlara''...

Švabe očekivano do pobjede uz gol Klosea :D ...Ako nije frka da neko ko je gledao meč između Belgije i Elfa ukratko napiše kakav je bio odnos snaga...
Der Mann für die entscheidenden Tore.

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 04 sep 2010, 01:02

Dario Srna = Trenutno jedan od najbolji Right Backs u svijetu
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 04 sep 2010, 01:06

Bugarska i nije bila tako losa, imali su svoje sanse, tako da je ovo mozda malo previsok rezultat. Ali, Hart odlican, to bi definitivno moglo biti dugorocno rjesenje na golu Engleske. Englezi standardni, sve ocekivano sa problemima u odbrani, sto je razumljivo s obzirom da nije bilo Terry-a i Ferdinanda. Igrali su Jagielka i Dawson od pocetka.
Bugarska nema mladih igraca, to je dosta stara reprezentacija, jedino Popov i Ivanov nesto mladji, tako da im predvidjam nastavak suse sto se tice velikih takmicenja.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 sep 2010, 01:07

D1n0 je napisao/la:Dario Srna = Trenutno jedan od najbolji Right Backs u svijetu
Are u dobar ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 04 sep 2010, 01:09

D1n0 je napisao/la:Dario Srna = Trenutno jedan od najbolji Right Backs u svijetu
Mensur Mujdza=jede Srnu za breakfast
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 sep 2010, 01:12

Ja sam stigao upratiti Njemacku i Engleze pred kraj. Ono sto sam vidio od Svaba je kopirana igra sa SP-a i dominacija na terenu.

Englezi su rutinski odradili, barem ono sto sam vidio pred sam kraj.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 04 sep 2010, 01:22

D1n0 je napisao/la: Belgija je puno bolje danas.

Lukaku i Hazard je mozda 2 najveca talenta u europa
Lukaku jeste povelik, ali Hazard is only one metar & sedamdeset centimeters
100% sportski i krajnje opušten potpis

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 sep 2010, 17:47

Evo opet jedan kratak presek danasnjih najzanimljivih tekmi.

Turska-BElgija
Ponovo ove dve repke u istoj grupi,ali ovaj put u jacoj nego prosle godine.Turska ove kvalifikacije krece sa jednim od najvecim reprezentativnim strucnjakom Hiidinkom koji ih moze odvesti na EP 2012.U ovoj repki Turske po meni najvise skripi izmedju stativa gde su 3 nedovoljno iskusna golmana Bolat,Gonen,Kivrak(svi po 22 godine),ostale pozicije su veoma dobro popunjene i trebaju da se nadaju sa tri boda.Sa druge strane je Belgija od koje ja uvek ocekujem dosta u kvalifikacijama a nikada nista ne urade.Jednostavno nemaju taj pobednicki mentalitet da nesta urade u kvalifikacijama.Ali ekipa koja u svojim redovima ima Van Buytena,Kompanya,Vermalena,Hazard i ostale zvezde mora mnogo bolje da igra.Protiv Nemacke su izgubili 0:1 na domacem terenu i sada bi trebali krenuti na popravni no tesko da ce to da urade.

Norveska-Porugal
Mozda i najbolja tekma veceras ovako na papiru.Norvezani zele da napokon nesta urade u kvalifikacijama,no i oni su sami svesni da su jedna osrednja evropska repka,ali koja moze svakoga da uzme na Ullevalu.Na tu kartu igraju i veceras protiv Portugala.Ova repka me po godinama podseca na onu Grcke gde je veoma malo mladih igraca,svega 2 ispod 25 godina(Damidov 23,Jenssen 22)ostalo je sve preko.Naravno glavne snage ove repke su braca Riise,**** i Braaten.Portugal pak sa druge strane sokiran suspenzijom Queiroza na mislim 6 meseci sto se osetilo protiv Cipra prosle sedmice kada je bilo 4:4 u jednoj sjajnoj tekmi.Portugal u ovoj tekmi bez Simaoa koji se oprostio bez Ronalda,i sa nekoliko debitanata u ekipi poput Machada,Coelha,Silvia.Iskreno ovde ne ocekujem da ce Norvezani uspeti uzeti Portugalce kojima verujem opet sledi borba do zadnjeg kola za EP.

Svicarska-Engleska
Jos jedna zanimljiva tekma na St.jacobs parku se igra.Svicarska protiv Gordog Albiona.Svicarska je veoma nezgodna ekipa videli smo na SP.Nije se puno toga promenilo od tada.Tako da verujem da ce veliki Ottmar da odigra nesta slicno kao protiv Spanije na SP.Imaju oni cemu da se nadaju da iz neke kontre daju gol jer imaju sposobnost za to.Englezi dolaze osokoljeni pobedom nad Bugarima od 4:0,i zele da nastave taj niz i ja mislim da ce da pobede ovde.

Bugarska-Crna Gora
Red je da se osvrnem i na Crnogorce jer sam o BIH,Srbiji i Hrvatskoj pisao na drugim temama.Bugari su razvaljeni na Wembleyu po svim parametrima i videcemo da li ce uspeti da se dignu na Nacionalnom stadionu u Levskom.Rekao sam o njima da oni ipak ne poseduju neki preterani kvalitet da bi se mogli upustiti u ozbiljniju borbu za Ep mada nikada ne reci nikad.Crnogorci su nezgodna ekipa,ove godine imaju i dobrog selektora Kranjcara koji moze doneti borbu za plasman na EP gde bi se trebali boriti sa Svicarcima.Dobili su Vels kuci 1:0 golom Vucinica i mislim da ako odigraju kako treba mogu uzeti bar bod u Bugarskoj.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 sep 2010, 17:58

Rusi vec gube na poluvremenu od Slovaka. :roll:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.