NK Iskra Bugojno

doci
Moderator
Kontakt:

Re: Iskra Bugojno - Vandali BUGOJNO

Post Postao/la doci » 02 jan 2009, 15:18

RođeniMostar je napisao/la:
doci je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:Mladi golman kadeta nogometnog kluba Iskre Armin Kadunić (1992.), u utakmici sa vršnjacima Čelika iz Zenice pruzio je odličnu igru. U dosta čvrstoj odbrani svojih saigrača, odbranio je par šuteva protivničkih napadača, zasto je nagrađen burnim aplauzom preko 150 gledalaca

protiv celika ^^
iii :D
Ne zamjeri mu ! očito ima problem s pravopisom a sad izostavlja i ostatak tekstova !

Valjda će ga Čelik uzeti sebi i dati mu neke bolje uslove za treniranje !
ne zamjerim mu hahahaha valjda je htio reci da su igrali protiv celika to je bit :o :o :o

sto je bilo logicnije da je uradio na stranici!!

pandzo
Kontakt:

Post Postao/la pandzo » 07 jan 2009, 00:38

hejjjj jeli otisao sajo u olimpik :)

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 07 jan 2009, 10:03

pandzo je napisao/la:hejjjj jeli otisao sajo u olimpik :)
da potpisoa na 1,5!!godinu

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 08 jan 2009, 18:26

doci je napisao/la:
Kakav je taj Sajo ??
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 08 jan 2009, 19:39

Lovac je napisao/la:
doci je napisao/la:
Kakav je taj Sajo ??
jedan od ponajboljih igraca Iskre,cini mi se da je igrao sve i jednu tekmu i imao zapazene rezultate hahah!!
mislim da neam kvaliteta nebi ga uzeo Olimpik koji ima ambicije za Premijer ligu!
budi mi pozdravljen!

Iskra
Kontakt:

Post Postao/la Iskra » 20 jan 2009, 14:42

Moze li neko uslikat Jaklic za mene?? Bez navijace, ako moze?!

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 29 jan 2009, 09:56

Jucer na stadionu Jaklic pocele su pripreme naseg kluba. Treneru Smailu Karicu su se svi odazvali sem dva igraca koji su napustili klub Safet Kmetas koji je presao u sarajevski Olimpik i golman Kaltak koji je bio samo na posudbi u nasem klubu i koji je raskinuo ugovor s mostarskim Zrinjskim te mu je status upitan?!?!! Nasi momci ce nastaviti i dalje sa pripremama na Jaklicu pa ce nakon duzeg vremena provedenog na Jaklicu ici u Banovice gdje ce provesti 10-tak dana na pripremama.

LP

vise na
http://www.vb89.co.cc

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 29 jan 2009, 16:51

doci je napisao/la:Jucer na stadionu Jaklic pocele su pripreme naseg kluba. Treneru Smailu Karicu su se svi odazvali sem dva igraca koji su napustili klub Safet Kmetas koji je presao u sarajevski Olimpik i golman Kaltak koji je bio samo na posudbi u nasem klubu i koji je raskinuo ugovor s mostarskim Zrinjskim te mu je status upitan?!?!! Nasi momci ce nastaviti i dalje sa pripremama na Jaklicu pa ce nakon duzeg vremena provedenog na Jaklicu ici u Banovice gdje ce provesti 10-tak dana na pripremama.

LP

vise na
Otisao Safet Kmetas,Kalrak pregovara s Jedinstvom,Keco takodje pregovara s Bosnom Visoko i definitivno je napustio Jaklic,Asmer Masic jutros otisao na pripreme s Slogom-GV i Antaliju i definitivno napustio Jaklic.....

Sta sad mislite Kmetas i Masic su bili 80 % ekipe, znaci ispadanje iz lie,nabijem na qrac cijelu upravu od prjesednika,dirktora i svih ostaalih.....momci poce li pripreme a nemaju za KAFE ebem ih u usta svijuuuuuuu....Karicu vrati se u Zivinice bole te qrac uzeo si KES a momci nek gledaju ko ce ima KAFU platit !!!!

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 29 jan 2009, 18:11

seldo je napisao/la:
doci je napisao/la:Jucer na stadionu Jaklic pocele su pripreme naseg kluba. Treneru Smailu Karicu su se svi odazvali sem dva igraca koji su napustili klub Safet Kmetas koji je presao u sarajevski Olimpik i golman Kaltak koji je bio samo na posudbi u nasem klubu i koji je raskinuo ugovor s mostarskim Zrinjskim te mu je status upitan?!?!! Nasi momci ce nastaviti i dalje sa pripremama na Jaklicu pa ce nakon duzeg vremena provedenog na Jaklicu ici u Banovice gdje ce provesti 10-tak dana na pripremama.

LP

vise na
Otisao Safet Kmetas,Kalrak pregovara s Jedinstvom,Keco takodje pregovara s Bosnom Visoko i definitivno je napustio Jaklic,Asmer Masic jutros otisao na pripreme s Slogom-GV i Antaliju i definitivno napustio Jaklic.....

Sta sad mislite Kmetas i Masic su bili 80 % ekipe, znaci ispadanje iz lie,nabijem na qrac cijelu upravu od prjesednika,dirktora i svih ostaalih.....momci poce li pripreme a nemaju za KAFE ebem ih u usta svijuuuuuuu....Karicu vrati se u Zivinice bole te qrac uzeo si KES a momci nek gledaju ko ce ima KAFU platit !!!!
Boga mi, ako je tako... onada ste nadrapali
MENI MOJE, A VAMA VASE

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 31 jan 2009, 21:16

Jad i bijeda tuga i zalost je ovo sto nam radi upraaava i Trener(koji je uzeo para i para u ovj polusezoni igrajuci tekme 3 za 3)
Mislim da je vrijeme da se opet svi vratimo na tribinu i iskazemo svoje ne zadovoljstvo!!!

hocemo promjene,premijer ligu kakava je takva je jer to Bugojno zasluzuje!!
Dovedite pojacanja a ne djeca da nam igraju!!
Sram i stid da ih je!!

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 01 feb 2009, 21:38

Da li je se Iskra raspala ? ?

Danas su prekinute pripreme i klub je napustio trener Smail Karic zbog dugovanja igracima!!
Katasrofalno stanje ,igraci su dobijali samo lazna obecanja ,uprava suti,
Treninga nema dok se pare ne dadnu!! :twisted: :twisted:
Lose stanje!!!

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 03 feb 2009, 00:27

Nogometasi Iskre ipak su danas okupili na Jaklicu i normalno trenirala,za sada mozemo samo potvrdit da je novi trner bivsi nogometas Iskre Senad Smajic,na treningu je bilo 6 novih igraca za sada znam da su 2 igraca iz Slobode,Brdjanovic i ne znam ko je drugi ,iz Srbije je dosao jedan igrac,Veleza,Celika i Bosne Visocke,sutra cu znati i njihova imena !!!Zato molim malo strpljenja ,sutra ce se znati sve detaljno !!!

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 09 feb 2009, 17:00

De mi Seldo, jarane stari, kazi molim te sta na ovu situaciju u Iskri kazu veliki Bugojanski VANDLI I HULIGANI: ZUCO I KOVA

Ja u ime SN96, predlazem da se ujedine sa RU08 i VB89 i da sravne sa zemljom cijelu srednju Bosnu :D :D :D :D

Ali pri tome u prvom redu moraju stajati Abid, ZUco pa Kova i da oni budu ime i prezime nereda, A AKO ZATREBA DOLAZIMO I MI IZ BIHACA. Slogan ce biti hocemo vjeciti derbi u PL Sloga-Iskra. :D :D

RECI IM NEKA POGLEDAJU OVAJ POST

:D :D :D :D :D

POZDRAV SVIMA 8-)
MENI MOJE, A VAMA VASE

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 09 feb 2009, 22:52

F.G.R. HARMANI je napisao/la:De mi Seldo, jarane stari, kazi molim te sta na ovu situaciju u Iskri kazu veliki Bugojanski VANDLI I HULIGANI: ZUCO I KOVA

Ja u ime SN96, predlazem da se ujedine sa RU08 i VB89 i da sravne sa zemljom cijelu srednju Bosnu :D :D :D :D

Ali pri tome u prvom redu moraju stajati Abid, ZUco pa Kova i da oni budu ime i prezime nereda, A AKO ZATREBA DOLAZIMO I MI IZ BIHACA. Slogan ce biti hocemo vjeciti derbi u PL Sloga-Iskra. :D :D

RECI IM NEKA POGLEDAJU OVAJ POST

:D :D :D :D :D

POZDRAV SVIMA 8-)
uskoro ce nama derby ali u rukometu mislim na RU08 dolazi nam u goste hahah!
mislim da se i ne trebamo ujedinjavat da smo jaci sami ahahhah :P : P
aaaaaaaa **** nasu ligu sve lopovi :P

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 10 feb 2009, 21:08

Iskra je veliki klub i sramotno je sto niste u PL al et kakva drzava takva liga.... :(
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 21 feb 2009, 13:05

Bugojnaci jači za sedmoricu
u prostorijama NK Iskra predstavljenji su novi nogometasi koji ce Bugojaance pojačati u drugom dijelu prvoligaske sezone.To su Admir Brđanović(Sloboda),Adnan Nuhbegović(krajina)olja batlak(lokomotiva mostar),Emil šejtanić(Velez),Golman Filip Perkovicć(Croatia Sesvete),Aner Drobić i Jasmin šuntić(Tomislav)
ima Gresaka li etzo ;)

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 22 feb 2009, 18:44

doci je napisao/la:Bugojnaci jači za sedmoricu
u prostorijama NK Iskra predstavljenji su novi nogometasi koji ce Bugojaance pojačati u drugom dijelu prvoligaske sezone.To su Admir Brđanović(Sloboda),Adnan Nuhbegović(krajina)olja batlak(lokomotiva mostar),Emil šejtanić(Velez),Golman Filip Perkovicć(Croatia Sesvete),Aner Drobić i Jasmin šuntić(Tomislav)
ima Gresaka li etzo ;)
Ovdje ti je samo "pojacanje" Sejtanic i i mozda ovaj Brdzanovic,i ovj Suntic sam cuo da nije los,
a ovaj olja Baltic a ne baltak,nema pojma,ovaj golman nije ni dosao,a Nuhbegovic,pa koji ce nam on djavo ,uzbacio nas je prije 2 godine,sta je dosao ponovo da nas izbaci????
Sada nemamo ni glomana Kaltak potpisao za Jedinstvo iz Bihaca na 6 mjeseci :)))

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 22 mar 2009, 11:43

LP

vise na
http://www.vb89.com

mister_xy
Kontakt:

Post Postao/la mister_xy » 21 jun 2009, 14:00

Kakva je situacia u Iskri, de ba malo info ako moze... :D

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 22 jun 2009, 17:23

mister_xy je napisao/la:Kakva je situacia u Iskri, de ba malo info ako moze... :D
Oko Iskre se jos nista ne zna!!Pripreme se cekaju a onda i neke informacije!
Do sada se zna da se igraju pripremne tekme s Zagrebom a i s Dinamom najvjerovatnije(na kupresu ili na Jaklicu)! :)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.