Bosna i Hercegovina - Gana

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Rezultat?

Anketa je završila: 04 mar 2010, 16:10.

Pobjeda BiH
149
65%
Nerijeseno
51
22%
Pobjeda Gane
31
13%

Ukupno glasova: 231

neko_iz_mase
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Gana

Post Postao/la neko_iz_mase » 25 feb 2010, 00:23

A tako nekako :mrgreen:
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 25 feb 2010, 00:29

harishp je napisao/la:Andro nije znao sta ce sa glavom jos onako kofrdjav.Zato i jeste onako mahao rukama, kod njega bi svaki sut u senaestarec bio penal.
Bukva bi bolji bio. :mrgreen:
P.S Cocalic je celav a jos u Zelji igrao,sta mislis hoceli ikad biti hajra od njega :mrgreen:upitah ja strumpfa. :lol:
Previše se ti zezaš na račun Želje, ohani malo :!:
Strauss Junior

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 feb 2010, 00:30

Jos i jedinog normalnog veznog dafanzivnog koji je ''zdrav'' penzionisati nekad se zapitam dali ljudi uopste kontaju svojom glavom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 feb 2010, 00:33

BlueSharks je napisao/la:
harishp je napisao/la:Andro nije znao sta ce sa glavom jos onako kofrdjav.Zato i jeste onako mahao rukama, kod njega bi svaki sut u senaestarec bio penal.
Bukva bi bolji bio. :mrgreen:
P.S Cocalic je celav a jos u Zelji igrao,sta mislis hoceli ikad biti hajra od njega :mrgreen:upitah ja strumpfa. :lol:
Previše se ti zezaš na račun Želje, ohani malo :!:
Kad vidis @kralja koji je mrtav kako bocka ono ta trane skontao bi,ali ti si bluestrumpf ili shark pa to ne '' osjecas'' 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 25 feb 2010, 00:37

Poziv ode Damjanoviću koji je u 23 kola druge njemačke lige zabilježio 2 nastupa s klupe! Čitavih 28 minuta igre. 29 godina, perspektiva. Cocalić(22) igra i stopera i zadnjeg veznog, baš kao i ovaj što čudom dobi poziv.
MORAO je zvati još i Štilića, Alispahića, Bilbiju i bar razgovarati sa Seferovićem!
Od Damjanovića je i Mravac više zaslužio poziv, pa možda čak i Mirvić, ako ikako igra.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 25 feb 2010, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

gringo2
Kontakt:

Post Postao/la gringo2 » 25 feb 2010, 00:41

Zaista nema smisla u istoj recenici spominjat "Tornjaka" i reprezentaciju...
Covjek zaista nema veze sa fudbalom ilici na ragbi igraca sa nad prosjecnom velicinom glave i guzova....

gringo2
Kontakt:

Post Postao/la gringo2 » 25 feb 2010, 00:43

Željovac je napisao/la:Poziv ode Damjanoviću koji je u 23 kola druge njemačke lige zabilježio 2 nastupa s klupe! Čitavih 28 minuta igre. 29 godina, perspektiva. Cocalić(22) igra i stopera i zadnjeg veznog, baš kao i ovaj što čudom dobi poziv.
MORAO je zvati još i Štilića, Alispahića, Bilbiju i bar razgovarati sa Seferovićem!
Od Damjanovića je i Mravac više zaslužio poziv, pa možda čak i Mirvić, ako ikako igra.
Potpis...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 25 feb 2010, 00:45

kristian je napisao/la:nista nove igrace zvat , susic dovoljno ne poznaje ni ovee pa dok prvo u njih se uvjeri pa ce da vidi gdje skripi i onda moze trazit sto mu zatreba , a ne da nekog bezveze pozove a nikad ni na klupi da bude
Upravu si da ne poznaje ni ove, što je vrlo kritično. Sušić isto k'o da je s Marsa pao, bukvalno. U vakumu živio 20 godina. Neki dan je i Džeku prvi put gledao. Kad je već dobio taj posao, pa da se malo upozna s ekipom...
Safet isto Šahbaz.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 feb 2010, 00:47

Željovac je napisao/la:
kristian je napisao/la:nista nove igrace zvat , susic dovoljno ne poznaje ni ovee pa dok prvo u njih se uvjeri pa ce da vidi gdje skripi i onda moze trazit sto mu zatreba , a ne da nekog bezveze pozove a nikad ni na klupi da bude
Upravu si da ne poznaje ni ove, što je vrlo kritično. Sušić isto k'o da je s Marsa pao, bukvalno. U vakumu živio 20 godina. Neki dan je i Džeku prvi put gledao. Kad je već dobio taj posao, pa da se malo upozna s ekipom...
Safet isto Šahbaz.
Zato je Capello poznavao Engleze,nigdje veze :roll:
A Stilic bi igrao umjesto Misimovica ili mozda Pjanica ili mozda Medunjanina ili mozda Ibricica :shock:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 feb 2010, 00:49

A sta je ovo,danas izvjestili da je mec potpisan,sad odjednom nije valjda se rijesi sutra to sve. :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 25 feb 2010, 00:52

harishp je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Upravu si da ne poznaje ni ove, što je vrlo kritično. Sušić isto k'o da je s Marsa pao, bukvalno. U vakumu živio 20 godina. Neki dan je i Džeku prvi put gledao. Kad je već dobio taj posao, pa da se malo upozna s ekipom...
Safet isto Šahbaz.
Zato je Capello poznavao Engleze,nigdje veze :roll:
A Stilic bi igrao umjesto Misimovica ili mozda Pjanica ili mozda Medunjanina ili mozda Ibricica :shock:
Poređenje ti je ono stvarno :roll:
Strauss Junior

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 feb 2010, 00:56

Selektorje i jedan i drugi i plus ta engleska je popuslic od Hrvata bez ovog a sa istom ekipom razbucala tu ekipu razlika drasticna sa ovim.Sve garant zbog ''poznavanja'' igraca......stvarno ono :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 25 feb 2010, 01:01

harishp je napisao/la:Selektorje i jedan i drugi i plus ta engleska je popuslic od Hrvata bez ovog a sa istom ekipom razbucala tu ekipu razlika drasticna sa ovim.Sve garant zbog ''poznavanja'' igraca......stvarno ono :roll:
I pokušao sam skontati šta je pisac htjeo reći al bezuspješno:roll:
Ko brate, s kim, gdje, o kome, o čemu :roll:
Pročitao sam 4 puta, al nisam mogao skontati, možda je i do mene, al čisto sumnjam, post ti je ono stvarno :roll:
Strauss Junior

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 feb 2010, 01:08

Evo da probamo krampom.
Forsiranje i preseravanje kao Pape eto ne poznaje ekipu ili igrace.
Zamisli ostale selektore koji dodju pitaj boga odakle i zadese se u repki o kojoj su samo slusali.
Poznavanje igraca im je nepoznat pojam.Ali poslije par tekmi boli cuna i selektora i igrace da li su se ovi poznavali.Jer su rezultati tu.
Ako ti nije jasno ni poslije ovog idi onda u okean i grickaj sta stignes. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 25 feb 2010, 01:16

harishp je napisao/la:Evo da probamo krampom.
Zamisli ostale selektore koji dodju pitaj boga odakle i zadese se u repki o kojoj su samo slusali.
Poznavanje igraca im je nepoznat pojam.Ali poslije par tekmi boli cuna i selektora i igrace da li su se ovi poznavali.Jer su resultati tu.
Ako ti nije jasno ni poslije ovog idi onda u okean i grickaj sta stignes. :mrgreen:
Prvo da se nasmijem na ovu tvoju pošalicu, nije loša ;)
Drugo, vidiš kad hočeš da možeš lijepo i ispravno napisati da te razumijem, a ne ko ono maloprije, samo mi nije jasno zbog čega ti je krampa trebala 8-)
Mene ne interesuju tamo neki selektori koji treniraju repke "bogu iza nogu" i koji dođu trenirati repku o kojoj su samo slušali. Da je nama došao npr.Matheus, pa hajde, al Pape nije smjeo sebi dozvoliti luksuz da ne poznaje, igrače svoje repke i svoje zemlje. Šta misliš da Cappelo nije poznavao Englesku, nije malo sutra, pola ih je i prije trenirao, a hvala bogu svaki vikend ih "ceo svet" gleda.
Strauss Junior

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 feb 2010, 01:20

I Meho bi volio Mercedesa novog ali ga zaebava minimalac.Pa mora 25 godina starog golfa vozati.
..........Ali opet udovoljan ne ide pjeske na posao. :ugeek:
Ukratko ,koji klinac je ovakva tri jaka meca.Sigurno nece bocanje trenirati niti ce skijase pozvati na tekme.
Ako jos i zijani onda ce upoznati one koje nebi trebao da poznaje ;)
@szlaja polako utakmica se nije jos ni organizovala a ti vec ostris cunu ko" zec kad se napije na vuka.
Stara generacija Zeljovaca sigurno nebi tako zborila jer su poznavali Papeta, ova novokonponovana ni sama ne zna kud udara.Repka nije klub, to da vam bude jasno.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 25 feb 2010, 01:33, ukupno mijenjano 4 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 25 feb 2010, 01:23

BlueSharks je napisao/la:
harishp je napisao/la:Evo da probamo krampom.
Poznavanje igraca im je nepoznat pojam.Ali poslije par tekmi boli cuna i selektora i igrace da li su se ovi poznavali.Jer su resultati tu.
Prvo da se nasmijem na ovu tvoju pošalicu, nije loša ;)
Drugo, vidiš kad hočeš da možeš lijepo i ispravno napisati da te razumijem, a ne ko ono maloprije, samo mi nije jasno zbog čega ti je krampa trebala 8-)
Mene ne interesuju tamo neki selektori koji treniraju repke "bogu iza nogu" i koji dođu trenirati repku o kojoj su samo slušali. Da je nama došao npr.Matheus, pa hajde, al Pape nije smjeo sebi dozvoliti luksuz da ne poznaje, igrače svoje repke i svoje zemlje. Šta misliš da Cappelo nije poznavao Englesku, nije malo sutra, pola ih je i prije trenirao, a hvala bogu svaki vikend ih "ceo svet" gleda.
Nemam sta dodat. To pokusavamo mjesec dana objasnit nekim ljudima ovdje. Nece da priznaju da je to SRAMOTA
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 25 feb 2010, 01:29

harishp je napisao/la:I Meho bi volio Mercedesa novog ali ga zaebava minimalac.Pa mora 25 godina starog golfa vozati.
..........Ali opet udovoljan ne ide pjeske na posao. :ugeek:
Ukratko ,koji klinac je ovakva tri jaka meca.Sigurno nece bocanje trenirati niti ce skijase pozvati na tekme.
Opet si mi počeo lutati i pisati nerazumljivo :mrgreen:
Eto ti si upravu, znam da te ne mogu ubjediti, tvrdoglav si u pm ;)
Haj vidimo se odoh spavati, valja sutra rano ustati :|
Strauss Junior

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 feb 2010, 01:32

Procitaj jos jednom i ne leti pred rudu. ;)
Znas ti dobro o cemu se pise.Samo ti bas ko shark gricne pa ode na drugo mjesto dok joj ne dohakaju :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 25 feb 2010, 18:23

hocel pozvat onog ediza sad 3 marta ? :shock:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.