Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
D1n0 je napisao/la:Mavs navijac?
ej dino kako ide dallasu, ja gledam memphis-houstonD1n0 je napisao/la:Evo pocelo derbi protiv Phoenix
Bravo DeShawn!
nadam seD1n0 je napisao/la:Vodimo 22-20. Ali ESPN kaze da je Nash out for the game. Phoenix bez Nash je kosto Barce bez Messi.
Ovo ce biti lagana pobijeda
kako bi bilo da vratis raula cime si ga zamjenio da je bar neka legenda npr Dirk ili nesto ovako mi ko da si djecak nekiD1n0 je napisao/la:Uff, kako bi bilo nice da dobijemo back-to-back pobjede u Floridu![]()
Vodimo 59-54 protiv novi Magic.
Spurs igra protiv lagane protivnike, mi igramo protiv teze, ali ipak skoro imamo isti record
Opa, stavio sam MVP 2010-11dema je napisao/la:kako bi bilo da vratis raula cime si ga zamjenio da je bar neka legenda npr Dirk ili nesto ovako mi ko da si djecak nekiD1n0 je napisao/la:Uff, kako bi bilo nice da dobijemo back-to-back pobjede u Floridu![]()
Spurs igra protiv lagane protivnike, mi igramo protiv teze, ali ipak skoro imamo isti record
zo volim kako igra ove sezone zar nije zasluzio da ga malo promovises ovdje daj pisi kako stoji dallas jeli Butler dobar ,kako Kidd igraD1n0 je napisao/la:Opa, stavio sam MVP 2010-11dema je napisao/la:kako bi bilo da vratis raula cime si ga zamjenio da je bar neka legenda npr Dirk ili nesto ovako mi ko da si djecak nekiD1n0 je napisao/la:Uff, kako bi bilo nice da dobijemo back-to-back pobjede u Floridu![]()
Mogu oni dosta, imaju neverovatnog nowizkog... fali im butler na dvojci...a i klupa im je odlicna Terry snajperista i Marion...BIHfan je napisao/la:Veceras Dallas ima tezak ispit protiv Lakersa i odmah sutradan takodje veliki ispit u United Centru. Ova dva meca ce biti pokazatelj kolko Mavsi (ne)mogu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.