Zasto navijate bas za tim koji navijate?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

amadeus21
Kontakt:

Re: Zasto navijate bas za tim koji navijate?

Post Postao/la amadeus21 » 11 apr 2010, 02:16

nevjernik je napisao/la:Ja ne navijam ni za koga :mrgreen: Simpatisem 4-5 timova, a to su:

Inter - poceo sam ih simpatisati od vremena Ronalda i Zamorana (1+8), i otad su mi postali dragi.
Ajax- veliki klub, veliki igraci, preduga i prebogata historija
Tottenham - jedini klub uz Arsenal iz Engleske koji mogu pogledat
Valencia - uvijek imali sjajne igrace
Marseille
Zeljo
AFERIM!!!
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 11 apr 2010, 16:55

Za Real Madrid negdje tamo od 2004. godine. Ranije sam isto pratio nogomet ali sam 91. godiste tako da se malo cega sjecam. Znam da sam prije Reala navijao za Inter i Barcelonu

Zasto? Nemam pojma

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 11 apr 2010, 16:59

ako je navijao za inter onda nije gloryhunter.. :lol: :lol: :mrgreen: ..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 11 apr 2010, 17:04

nece, nisu vise prvi pa ih nema na forumu.. :lol:

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 11 apr 2010, 19:32

daffy je napisao/la:nece, nisu vise prvi pa ih nema na forumu.. :lol:
ali je zato "dama" prva pa ti smaraš na svakoj temi. :oops: :oops: :oops: :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 11 apr 2010, 20:13

navijam za hajduk,a iz nase lige za zrinjski,idem na utakmice pod bb,ali meni je kao meni hajduk na prvom mjestu...
e sad zasto?to je ono sto je vec malo teze objasniti,ima ta neka povezanost torcide i hajduka,taj juznjacki mentalitet,to je ono sto me svaki dan ponovo osvaja...ko je jednom bio na poljudu,sluso kad se pjeva "dalmatinac sam..." zna o cemu pricam,a ko nije ima youtube... :D
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 11 apr 2010, 20:14

PIKAMER je napisao/la:Prema tome onda bi Roma uskoro trebala dobiti temu :mrgreen:
i trebala bi.. :?

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 apr 2010, 10:52

Navijam za Newcastle(prešlo mi od jarana, al' on je X puta zaluđeniji crno-bijelim od mene), a simpatišem Barcelonu od '95. Zašto? Djed je volio Želju(zbog Osima) i Barcelonu(zbog Cruyff-a), pa je to prešlo i na mene. Ok, barem kada je ovo drugo u pitanju. Što se tiče "domaćih" klubova, nisam ničiji simpatizer.
Zadnja izmjena: Monolog, dana/u 25 okt 2010, 11:44, ukupno mijenjano 1 put.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 apr 2010, 16:28

Za razliku od velike vecine djecaka moje generacija ja sam fudbal slobodno cu reci poceo rano pratit s obzirom na okolnosti i to intenzivno...ovo kazem zbog toga sto smo tek izasli iz rata,nije bilo toliko prenosa..domaca liga se tek pocela igrati i tako to...ja kad nekom kazem da sam navijac juventusa i sarajeva od 96 ljudi ne vjeruju :D ;)

Al eto..stari mi je bolesnik fudbala i sta cu...nista mi nije preostalo nego isto da postanem:D :D

sezona 96-97..prvo prvenstvo BiH koje se nije igralo u turnirskom sistemu....i prvo kolo tekma sa Gradinom iz Srebrenika na Kosevu 4-1..(dzeno uscuplic 2 gola dao ko danas se sjecam :D ...ostalo je historija sto neko gore rece :D ;) )...

A juve..ista ta sezona,mada sam simpatiso i bayern zbog klinsamana i barcu sa ronaldom u tom periodu....odlucilo je ono polufinale sa ajaxom....cetvrti gol zidanea(4-1 bilo)..kad je ona dva igraca i van der saara bacio....i jos kad sam vidio del piera.....nije bilo nikakve dileme JUVENTUS I SARAJEVO....zauvijek...treceg nema

eto tako...za sve ove godine ova dva kluba su mi postala nacin zivota i dvije najvece ljubavi...i s tim se nista u zivotu kod mene ne moze poredit ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 12 apr 2010, 16:44

Zeljo-jer sam bukvalno roden snjim tece mi u krvi sve feneracije su navijalae za zelju pa tako i ja ja za zelju ne navijam vec VOLIM sta vise imo sam i familije koja je igrala za zelju

Barcalona-mozda od 2005 jer igraju najljepsi fudbal na svjetuu a prije sam za real navijo

Arsenal-odkko sam se rodio navijam za arsenal kad sam ja bio mali ustvari kad je bio TV uvjek sam gledo Henrya i Ljunberga

Inter-isto kao i arsenal odkako znam za sebe znam i za inter

Od rep.

Uvjek sam volio europske reprezntacije normalno pored BIH
tu su jos i spanija,francuska
svoj ti pos'o !

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 12 apr 2010, 17:36

Cuj navijao prvo za Real , a od 2005 za Barcu ! ti ne navijas ni za jedan od ta dva , nego gledas ko je jaci i bolji !
Ako si fan Barce mozes jedino Mrzit Real a isto to vazi i obrnuto !

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 12 apr 2010, 17:46

daffy je napisao/la:zar moze neko volit dva kluba? ok jedan nas i jedan strani.. mada u tim slucajevima jedan postaje manje bitan.. ali vatreno navijati za dva kluba??
sto da ne, ja za zelju navijam od kad znam sta je lopta, a veliki sam navijac bosne jer jako dugo treniram kosarku tako da mozes reci da podjednako pratim i jedan i drugi klub sliku sa nenom ponosno isticem isto ko i sliku sa amarom tako da mislim da moze
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

titinho
Kontakt:

Post Postao/la titinho » 12 apr 2010, 18:24

Barca i nekada strastveni navijac Bayerna , danas manje

Bayern- od 1999 i finala Lige Prvaka protiv Man Utd , a posebno zbog Salihamidzica i Kahna !!!

Barca - od 1999 ima nesto sto se ne moze objasniti , ima nesto u toj Barci , posebno kada je igrao Rivaldo i Kluivert , Guardiola i onaj "nosonja" Raiziger te braca De Bour !!!
A posebno od kada je onaj kloc Figo otisao u Real pa nije mogao na Nou Campu da izvede korner od flasa sa tribina , jednostavno pickha !
A i zbog tog totalnog fudbala !!!

To ni Aleksa Santic opisao ne bi !!!
Xavi : "Messi is the best player of all time - better than Pele, Maradona or Cruyff.

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 12 apr 2010, 18:27

Mostarac.

Navijam za Zrinjski jer mi je moja stranka naložila tako :mrgreen:

zeza mala ;)

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 12 apr 2010, 18:35

Dobar ti naslob druže :lol:

Navijam za Slobodu jer sam iz Tuzle, a dragi su mi Čelzi i Milan.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 apr 2010, 18:47

takodjer i ja, imam par klubova koje simpatishem i to je to...
1. Barcelona - milina ih je gledat' :D
2. Newcastle
3. Liverpool
4. Lazio
5. Velez

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 12 apr 2010, 21:37

A.C Milan suvisno je sta govoriti ja sam lud, kada sam imao 6 godina navijao sam za Inter i u finalu talijanskog kupa igrali Milan-Inter i naravno Milan pobijedi :D i tada sam plakao zbog svog Intera(Merda) ali od tada sam rekao Milan i sve do sada kada imam 15 godina moje srce pripada Milanu i uvijek ce jer potrebno je reci samo 5 imena Basten,Gullit,Kaka,Shevchenko,Inzaghi, a da ne nabrajam Baresi,Maldini,Rijkaard
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 12 apr 2010, 21:50

Raul, Carlos, Zidane, Makelele, Guti, Morientes, Helgiera, Herrera, Casillas, Salgado i Luis Figo :mrgreen:

Zbog ove ekipe, od pelena navijam za Real Madrid. Nazalost, sada mi se gadi drzava koju prave! Prije je bilo puno bolje. Nije bilo zvijezda, vec su svi igrali timski i bili na krovu svijetskog fudbala. Kad se samo sjetim kakav su tandem bili Raul i Morientes 8-)

Pa onda Carlosov sut. Zidanove carolije. Odbrana ne prolazna, nesto poput Zeljine sada :mrgreen: Figo igracina i po!

A tek Del Boske :o Pa taj covjek je doktor nauka za Fergusona, Murinja, Pellegrinija, Gvardiole, Rajkarda..
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 12 apr 2010, 21:54

Kad je Meho Kodro presao u Barcelonu tako sam i ja poceo da navijam za Barcelonu.
Meho otisao a ja nastavio navijati. :)

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 12 apr 2010, 21:58

Tek par Bosanaca ovdje reče da navija samo za jedan bosanski klub. Svi govore o nekim stranim timovama, simpatijama... Ja navijam samo za ŽELJU i ne osjećam nikakve simpatije ni prema jednom drugom klubu. Apsolutno sam ravnodušan prema svim ostalima.
Pitanje za navijača Bilbaa: Kako možeš "navijati" za klub u kojem te ne bi primili ni da igraš, pod uslovom da si dovoljno dobar?
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.