bez uvrede ....
i bila je 82 godina eheheh
buraz, reci ime tekme, pa nacemo snimak da vidimo, jer znam da mislis Sarajevo vs Dinamo. K, bez uvrede reci cu ti da nije bilo puno, jer je Jug bio prazan, sjever nije bio pun, zapad sa strana prazan. Nama protiv Newcastla sve bilo bas krcato.!!! ISKRENO TI GOVORIM!!! Ovo nije neko navijacka provokacija, ima za sve video!!mma_hz je napisao/la:pa nbt, znaci da su bile i stolice bilo bi krcatoo, tako da nemoj pisati da nije "nikad vise"bio pun kad jbg nije takoo hehehe...![]()
![]()
bez uvrede ....
Evo ti kada puste Grbavicu da se napuni do samoga kraja 25.000!!!Ali naravno ovo je bilo doba kada se zajedno islo na tekmu. A ja sam ti o tome sam ti govorio, bez uvrede!!! U danasnje vrijeme jeste maksimalno do 12.000!! Slucaj Zeljo vs Borac 4:2 2010Urban je napisao/la:Capt_Billy je napisao/la:Prima ti kume tacno 5.000 sa stolicama, a bez moze se nagurati do 8.000 hiljada!!!po'marke je napisao/la:Koliko prima sjeverna tribina na Grbavici?
Grbavica prima 8.500 sjedecih mjesta ja ne znam odakle ti crpis takve podatke
Ima li Zrnjiski sta u planovima da radi na ovom stadionu??. Dosta prostora, valjda malo volje, ali ovdje bi se moglo dosta toga uraditi!!!AulleTa je napisao/la:almin9 je napisao/la:Ovom "čudu" je kapacitet 25.000 sjedećih mjesta???Omar500 je napisao/la:Stadion Bijeli Brijeg:
Lokacija Mostar, Bosna i Hercegovina
Izgrađen 1971.
Kapacitet 25.000
Ma garant su brojali i sva moguća stajaća mjesta.
protiv dynama nije bilo krcato brate mozda 30 hiljada al ja ti govorim za Sarajevo -Man utd jer si napisao da AFH nikada vise nije bio krcat shvatas buraz ....da si napisao poslije rata nije bio stadion puniji to ok , nego si napisao nikada vise ..Capt_Billy je napisao/la:buraz, reci ime tekme, pa nacemo snimak da vidimo, jer znam da mislis Sarajevo vs Dinamo. K, bez uvrede reci cu ti da nije bilo puno, jer je Jug bio prazan, sjever nije bio pun, zapad sa strana prazan. Nama protiv Newcastla sve bilo bas krcato.!!! ISKRENO TI GOVORIM!!! Ovo nije neko navijacka provokacija, ima za sve video!!mma_hz je napisao/la:pa nbt, znaci da su bile i stolice bilo bi krcatoo, tako da nemoj pisati da nije "nikad vise"bio pun kad jbg nije takoo hehehe...![]()
![]()
bez uvrede ....![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Oprosti, ako je nesporazuma bilo. Nisam od onih koji danas vole samo neke tucnjava i beleja. Da nam je bolje stanje u drzavi islo bi se na svako gostovanja, moglo bi se pricati, rezmjenjivati iskustva sa drugom rajom sirom Bosne. Ali jbg, vako je, kako je i na kraju zavrsis na forumima i slicno. Novo doba.mma_hz je napisao/la:protiv dynama nije bilo krcato brate mozda 30 hiljada al ja ti govorim za Sarajevo -Man utd jer si napisao da AFH nikada vise nije bio krcat shvatas buraz ....da si napisao poslije rata nije bio stadion puniji to ok , nego si napisao nikada vise ..Capt_Billy je napisao/la:buraz, reci ime tekme, pa nacemo snimak da vidimo, jer znam da mislis Sarajevo vs Dinamo. K, bez uvrede reci cu ti da nije bilo puno, jer je Jug bio prazan, sjever nije bio pun, zapad sa strana prazan. Nama protiv Newcastla sve bilo bas krcato.!!! ISKRENO TI GOVORIM!!! Ovo nije neko navijacka provokacija, ima za sve video!!mma_hz je napisao/la:pa nbt, znaci da su bile i stolice bilo bi krcatoo, tako da nemoj pisati da nije "nikad vise"bio pun kad jbg nije takoo hehehe...![]()
![]()
bez uvrede ....![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
ma ugl shvatas ti sta ja govoorim hehe![]()
A vidi linijeDevil je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Neki stadion u Brckom.
Sta ti je sa faksom? Jel to isaran? Ovdje je pravi rat grafitimaTed Mosby je napisao/la:Ma pusti stadion Zrinjskog, vidi mi faksa
glupo porediti ove dvije ekipe po atraktivnosti ili nekome nije izgledaCapt_Billy je napisao/la:buraz, reci ime tekme, pa nacemo snimak da vidimo, jer znam da mislis Sarajevo vs Dinamo. K, bez uvrede reci cu ti da nije bilo puno, jer je Jug bio prazan, sjever nije bio pun, zapad sa strana prazan. Nama protiv Newcastla sve bilo bas krcato.!!! ISKRENO TI GOVORIM!!! Ovo nije neko navijacka provokacija, ima za sve video!!mma_hz je napisao/la:pa nbt, znaci da su bile i stolice bilo bi krcatoo, tako da nemoj pisati da nije "nikad vise"bio pun kad jbg nije takoo hehehe...![]()
![]()
bez uvrede ....![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
nisi ti bio nikad pod bbaS_Roma je napisao/la:cuj 25.000 tuga ne moze ni 10.000 primiti ... a, ciji je ovo gore stadion sto je ispisano nesto bijelim slovima![]()
![]()
![]()
![]()
Ima dosta prostora. Nemoj se uvrijediti ali ruzan je stadion.Rosas7 je napisao/la:nisi ti bio nikad pod bbaS_Roma je napisao/la:cuj 25.000 tuga ne moze ni 10.000 primiti ... a, ciji je ovo gore stadion sto je ispisano nesto bijelim slovima![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.hskzrinjski.ba/index.php?opt ... &Itemid=56
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.