joj kakav paradoks, kockasti hercegovci se jos poceli mjesati u ovaj slucaj, vrh vrhovasedra je napisao/la:Hahaha koji debili jos idu na ovakve fasisticiodne stranice.nasborik je napisao/la:http://****/vijesti/sport/n ... #news_view

Moderator/ica: admin
joj kakav paradoks, kockasti hercegovci se jos poceli mjesati u ovaj slucaj, vrh vrhovasedra je napisao/la:Hahaha koji debili jos idu na ovakve fasisticiodne stranice.nasborik je napisao/la:http://****/vijesti/sport/n ... #news_view
nista cudno, ista je to ideologija.steve-o je napisao/la:joj kakav paradoks, kockasti hercegovci se jos poceli mjesati u ovaj slucaj, vrh vrhovasedra je napisao/la:Hahaha koji debili jos idu na ovakve fasisticiodne stranice.nasborik je napisao/la:http://****/vijesti/sport/n ... #news_view
Taj link je postavio jedan navijac Zrinjskog na njihovoj temi, kada sam procitao o cemu se radi, prekopirao sam ga ovde jer mu je mjesto.sedra je napisao/la:Hahaha koji debili jos idu na ovakve fasisticiodne stranice.nasborik je napisao/la:http://****/vijesti/sport/n ... #news_view
i ti kao moralan covjek(sto sam tvrdis) nevidis o kakvom se ovdje clanku i web-stranici radi?nasborik je napisao/la:Taj link je postavio jedan navijac Zrinjskog na njihovoj temi, kada sam procitao o cemu se radi, prekopirao sam ga ovde jer mu je mjesto.sedra je napisao/la:Hahaha koji debili jos idu na ovakve fasisticiodne stranice.nasborik je napisao/la:http://****/vijesti/sport/n ... #news_view
Samo mi pokazi gdje si u mom postu vidio nacionalizam?Genghis je napisao/la:Molio bi administratore/moderatore da zatvore ovu temu, jer ona odavno nema veze sa SP u JAR-u , nego je postala poligon za nacionalistička prepucavanja pa me sve više podsjeća na komentare sa bilo koje teme na s4rajevo-x portalu. Isto tako, ne bi bilo zgoreg da malo obratite pažnju i na ostale teme (Grupa D), gdje su nacionalisti jedva dočekali da se strasti rasplamsaju pa da kolo vode. Hvala.
Bolan sta je tebi, nije braneci Marjana nego braneci ZDRAV RAZUM, a Marjan je samo kolateralna steta u svoj prici. Marjan je sam odustao kad je vidio da se ne moze s budalama, bas kao i kad je vidio da ne moze s budalama na Hayatu. Ali je odustao nakon sto su ga ukinuli na RTRS-u, zato sto nije drag onima kojima je Corsovic drag. A da je posteno ocrnjen, nije ni najmanje koliko zasluzuje.Amar Dzeko je napisao/la:Glupo je braneci marjana toliko ocrniti drugog komentatora..bar meni..a u onom postu od prije neki dan komentator sa rtrs-a je posteno "ocrnjen"
Amar Dzeko je napisao/la:Glupo je braneci marjana toliko ocrniti drugog komentatora..bar meni..a u onom postu od prije neki dan komentator sa rtrs-a je posteno "ocrnjen"
prati i moja, ali je pratila i prije marjanaharishp je napisao/la:Amar Dzeko je napisao/la:Glupo je braneci marjana toliko ocrniti drugog komentatora..bar meni..a u onom postu od prije neki dan komentator sa rtrs-a je posteno "ocrnjen"Ocrnjen.
Niko nikoga ne moze ocrniti ako on sam nije ocrnio nesto prije toga.
Pola ih na forumu nije ni rodjeno,kad su ovakvi ''kolo vodili''u pogesnom smjeru ili oni mozda kontaju da je taj smjer bio ispravan.
Sto se tice poligona za nacionalizam i ukidanje ove teme je glupost.
Nicim izazvanim ovaj ili ovakav postavljen i ukidanjem komenatora kojeg vecina iz BIH cjeni.
Kao sto bi mi jaran rekao,zahvaljujuci Marjanu i nena mi od 80 godina svaku tekmu repke prati.
Lepotane, ima tema "Peticija za Marijana" u rubrici Fudbal, pod-rubrika "ostalo" , odi ostavi svoj glas i komentar.Lepy je napisao/la:nadam se da onaj tukac marijan vise nece prenositi nista, neka se laca pera i pise kolumne za avaz.. njegov nivo
Jesu li konstitutivni ili nisu ? Gdje ćeš bez njih,nije fer.Moramo ih ubaciti u ovu cirkuzaniju "glede" komentatorasteve-o je napisao/la:joj kakav paradoks, kockasti hercegovci se jos poceli mjesati u ovaj slucaj, vrh vrhovasedra je napisao/la:Hahaha koji debili jos idu na ovakve fasisticiodne stranice.nasborik je napisao/la:http://****/vijesti/sport/n ... #news_view
Marjan ne moze da bude dobar komentator svakome,jednostavno svak ima svoje misljenje i ukus...to je logicno,ne moze se svakom udovoljiti.I ja sam mozda za neke ljude u mome okruzenju ok.covjek,a neki me ne mogu smisliti.Amar Dzeko je napisao/la:prati i moja, ali je pratila i prije marjanaharishp je napisao/la:Amar Dzeko je napisao/la:Glupo je braneci marjana toliko ocrniti drugog komentatora..bar meni..a u onom postu od prije neki dan komentator sa rtrs-a je posteno "ocrnjen"Ocrnjen.
Niko nikoga ne moze ocrniti ako on sam nije ocrnio nesto prije toga.
Pola ih na forumu nije ni rodjeno,kad su ovakvi ''kolo vodili''u pogesnom smjeru ili oni mozda kontaju da je taj smjer bio ispravan.
Sto se tice poligona za nacionalizam i ukidanje ove teme je glupost.
Nicim izazvanim ovaj ili ovakav postavljen i ukidanjem komenatora kojeg vecina iz BIH cjeni.
Kao sto bi mi jaran rekao,zahvaljujuci Marjanu i nena mi od 80 godina svaku tekmu repke prati.![]()
ova tema je napravljena kako bi mi komentirali o marjanovim komentatorskim sposobnostima?
samo cu reci da mnogi od nas prebace kanal kada on pocne pretjerivati sa svojim informacijama
cast za ljubav prema bosni, cast za sve, ali ljudi pa i mi svi volimo bosnu i zudimo i za tom repkom i za boljim zivotom i za svim dobrim sto se veze za nasu drzavu..ja iskreno samo zbog tog razloga ne mogu i ne zelim podrzati marjana, jer ima tu jos komentatora van "muslimanske" vjeroispovjesti koji podrzavaju i komentiraju utakmice nase repke(kristic, suko..) pa rtrs ne iskljuci njih kad oni komentiraju tekmu..
ja kad gledam utakmicu pracenu marjanovim komentarima se ne mogu koncentrisati na samu utakmicu sto i je BIT PRACENJA UTAKMICE ! ili NIJE ?! pa meni je, i zato cu slusati radije zeljka velu i gorana vlaovica i sta ja znam koga koji pricaju o hrvatskoj repki i to nekako predurati ali cu bar u miru pogledati utakmicu..ne znam..ova tema potice nacionalizam apsolutno htio to neko ili ne htio ali to je tako..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.