Pozdrav svima, napokon sam uspio napraviti nalog, vec neko sam vrijeme pokusavao ali je bilo nekih problema... Vidim da se odmah počelo sa glupostima i nefudbalskim temama, od toga ko je selo a ko ne, koliko ima ko stanovnika i sl, i samo sam se nasmijao fino na post od ovog nekog momka, sto je zavrsio post sa 'doviđenja'

i naravno na temu da li je Bosanka Gradiška ili Gradiška, tačno sam znao da ce to biti tema... eto ja ću od sad da pisem & $, tako mi je najdraže, da malo provociram ove sto se uhvate glupe nefudbalske teme... Ja mislim da kod nas neće biti nikad problema, mi smo fina kulturna raja, i stvarno mislim da ovde nije bilo nikad vecih incidenata na temu nacionalizma

navijača je prije bilo u finom broju, ali to se vremenom rapspalo, nove garde nesto pokusavaju, nadam se da ce se i to malo pokrenuti sad... inace zovu se Žabari, posto je neko pitao kako se zovu

naziv potiče zbog močvarnog savskog područja, i to ne samo navijači, nego i ljudi sa ovog kraja i ako nekad budete u ovom gradu kad padne kišica preko ljeta shvaticete zasto Žabari
A sto se tiče fudbala, moram priznati da mi je stvarno drago sto je ovaj rezultat postignut sa klincima koji su ponikli u ovom klubu, i kojima on nesto znaci, i da ce i u nastavku oni biti okosnica tima, sa ponekim iskusnim i kvalitetnim sa strane, i da se nece talentovani klinci stavljati i drugi plan, i zavrsavati po seoskim klubovima oko Gradiške, samo zato jer je stiglo neko kvazi pojacanje iz prve lige Srbije, sto se i desilo prosli put kad smo bili u PL, pa smo prosli kako smo prosli a talenti propali zbog njih koji su tih godina bili u 2-3 najbolja juniorska tima u BiH... Iskerno se nadam ostanku u ligi naredne godine, i mislim da se mozemo realno nadati tome, jer cini mi se da su sposobni ljudi na celu, kako na funkciji, tako i u fudb struci... i btw, evo slika stadinona, a o kozari mozete naci vise na fkkozara.net POZDRAVCIC