NLB liga 2010/2011
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NLB liga 2010/2011
Danas na Tv-u.
Radnicki-Nymburk (Arena sport 1) 17:00
Partizan-Hemofarm (Arena sport 2) 20:00
Igokea-Zagreb (BHT 1) 19:30
Ne znam za ostale kanale ali dobar basket nas ocekuje.
Radnicki-Nymburk (Arena sport 1) 17:00
Partizan-Hemofarm (Arena sport 2) 20:00
Igokea-Zagreb (BHT 1) 19:30
Ne znam za ostale kanale ali dobar basket nas ocekuje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Slatinash_7
- Kontakt:
pa taman dobro krenem na Nymburku dosta poena zaradim i jos Bogdanovic me obraduje,kad pogledam Rok -1,popravio mi se Delas i Planinic po 8-9,pa onda me zezne Persic igra 35 minuta indeks 0 i ikonic isto tako 0.Cekam sad Bozica i Djekica da me dignu u visine da nadoknadim ove gubitke pa da uzmem koga kako treba
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Drca se povredio,Nedovic sinoc pred kraj takodje,a Young jos ne moze da potpise.Sve lepse od lepseg.Sledece godine smo 90% u ligi sa Mega Vizurom,OKK Beogradom i ostalim. 

- Slatinash_7
- Kontakt:
ja se nadam da cete se dignut,a zadnji u NLB nije i zadnji u Srbiji tako da necete ispast iz te lige,al bez pojacanja ode FMP u NLB sljedece sezone ako i budete imali 4 mjesta ove godine jer ako ispadnete vi crno se pise i ostalim klubovima u Srbiji,jos ako Partizan ne osvoji velike su sanse da ne budu 4 srpska kluba u NLB-u sljedece godine,jos ako se pridoda neka ekipa sa strane kao Nymburk onda su sanse jos manjeDevil je napisao/la:Drca se povredio,Nedovic sinoc pred kraj takodje,a Young jos ne moze da potpise.Sve lepse od lepseg.Sledece godine smo 90% u ligi sa Mega Vizurom,OKK Beogradom i ostalim.
Slatina Bog i batina
Ja sam sa jednim timom imao 119 poena cini mi se, a iz tog tima Djekic i Ikona su mi imali negativan ucinak, tako da bi bilo jos bolje da su njih dvojica makar nesto odigrali. Ispucali su sanse, sad lete napoljeSlatinash_7 je napisao/la:pa taman dobro krenem na Nymburku dosta poena zaradim i jos Bogdanovic me obraduje,kad pogledam Rok -1,popravio mi se Delas i Planinic po 8-9,pa onda me zezne Persic igra 35 minuta indeks 0 i ikonic isto tako 0.Cekam sad Bozica i Djekica da me dignu u visine da nadoknadim ove gubitke pa da uzmem koga kako treba

Od ovih ostalih timova, jedan je onako solidan 85-90 poena, a ovaj posljednji je ocajan, ne smijem ni napisati broj poena.

U ovom kolu drugi, ukupno 3.mjesto. Tek je počelo, bit će još svačega
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Olimpija-Krka 60-59
Markota je ukrao zadnju loptu i donio pobjedu....kod Olimpije naravno Ožbolt 17 i Ilievski 14....kod Krke Smiljan Pavić 12....Ikonić 4...Đorđević 2....bez Amera koji nisu još registrovani 3:0 omjer Olimpije koju su ljudi davno otpisali...još i Šehović out....

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Za sada veoma dobra tekma Cedevita-Cibona.
Prvo zakucavanje Rudeza pa duga trojka iz svlacionice Bogdanovica i lepo zakucavanje Radosevica.
Inace Cibona veoma tanka ispod kosa sve poene do sada dali izvana i jedno zakucavanje
Prvo zakucavanje Rudeza pa duga trojka iz svlacionice Bogdanovica i lepo zakucavanje Radosevica.
Inace Cibona veoma tanka ispod kosa sve poene do sada dali izvana i jedno zakucavanje
Kakva tekma Cedevita-Cibona,sokovi imali 22 razlike i Cibona to skine na 2 razlike u 4/4,i na kraju 10 sekundi do kraja nako time outa Ace Cedevita baca loptu u bunar,Zupcic je uzima ali ga fauliraju i promasuje jedno slobodno.
Kasnije i Cedevita promasi jedno i Stipcevic na 5 sekundi sutira trojku ali ga blokiraju i na kraju pobeda Cedevite 2 razlike.
Kasnije i Cedevita promasi jedno i Stipcevic na 5 sekundi sutira trojku ali ga blokiraju i na kraju pobeda Cedevite 2 razlike.
joj Radoševića 20 poena i 12 skokova...index 34...Bogdanović i Roko po 18...
kod Cedevite Edwards, Corsley 18...ali ostatak ekipe je mnogo ujednačeniji nego kod Cibosa...
Cedevita 3-0
kod Cedevite Edwards, Corsley 18...ali ostatak ekipe je mnogo ujednačeniji nego kod Cibosa...
Cedevita 3-0

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Za koji dan potpisuje Vuk Radivojevic.
Bice on veliko pojacanje.
Jos samo neko da mi kaze po kojem osnovu Zvezda dovodi igrace i ja bih bio zadovoljan.
Kako smo uspeli potpisati Drcu,Strahinju i Vuka sada a ne mozemo Younga.

Jos samo neko da mi kaze po kojem osnovu Zvezda dovodi igrace i ja bih bio zadovoljan.

Opet Vuk, joj...Devil je napisao/la:Za koji dan potpisuje Vuk Radivojevic.Bice on veliko pojacanje.
![]()
Pa zar nije on u Turskoj negdje dole, cini mi se...
Ja sam ubijedjen da je u Turskoj i to nekom lijevom timu tamo....
Mozda sam ja fulao, ali prosto sumnjam

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trebao je on u Trabzonsbor, ali je cini mi se imao problema sa povredom, pa su ovi uzeli Rasketa a njega oslobodilineno#4 je napisao/la:Opet Vuk, joj...Devil je napisao/la:Za koji dan potpisuje Vuk Radivojevic.Bice on veliko pojacanje.
![]()
Mozda sam ja fulao, ali prosto sumnjam![]()
![]()

Ha ja, vidis kako se ja uspijem sjetiti, sada da li sam totalno upravu, to je drugo pitanjeThe Game je napisao/la:Trebao je on u Trabzonsbor, ali je cini mi se imao problema sa povredom, pa su ovi uzeli Rasketa a njega oslobodilineno#4 je napisao/la:Opet Vuk, joj...Devil je napisao/la:Za koji dan potpisuje Vuk Radivojevic.Bice on veliko pojacanje.
![]()
Mozda sam ja fulao, ali prosto sumnjam![]()
![]()

Ali ako Vuk dodje ipak je to jedan teret manje Nedovicu, jer puno ce mu lakse biti da igra...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Upravo pocinje Nymburk-Igokea,a posle slede CZV-Radnicki od 17:00,te Siroki-Partizan 21:15.
Mi protiv Radnickog danas,nemam neko preterano misljenje o ovome mecu.S jedne strane smo mi prva domaca tekma,veoma vazna za samopouzdanje,a sa druge Radnicki koji je bio kao i mi letos ali se digao i sastavio lepu ekipicu.Sretno momcima i da vidimo da li mogu da ostvare pobedu u premiernom mecu u ovoj sezoni i ostave tako Radnicki na 0:3.
Mi protiv Radnickog danas,nemam neko preterano misljenje o ovome mecu.S jedne strane smo mi prva domaca tekma,veoma vazna za samopouzdanje,a sa druge Radnicki koji je bio kao i mi letos ali se digao i sastavio lepu ekipicu.Sretno momcima i da vidimo da li mogu da ostvare pobedu u premiernom mecu u ovoj sezoni i ostave tako Radnicki na 0:3.
Veoma glup poraz danas od Radnickog 83:85,
Vec na startu 2/4 Radnicki lagano odlazi na dvocifrenu prednost ali nas nekako Nedovic drzi u igri,kako se poluvreme primicalo kraju Radnicki je sve vise gresio i nekako smo ostajali u igri.
Drugo poluvreme pocinje serijom 12-0 Radnickog predvodjenim raspucanim Leeom te odlaze na +15 i drze tu prednost,ali onda stiscemo u odbrani sto se odrazava na rezultat.Ulazimo egal u zavrsnicu sve dok Lee ne pravi skok u napadu i postize poene za konacan rezultat.
Mislim da ipak na kraju mozemo biti zadovoljni jer sa nekompletnim rosterom,sa dosta povreda,sa minusom citavom utakmicom izvukli smo na sut za pobedu.Treba napomenuti i veoma lose sudjenje danas u Pioniru.
Nedovic je definitivno lider ekipe,mislim da ga u buducnosti mozemo gledati u dresu repke cak vec i na OI.Strahinja je takodje bio dobar,kao i Nikolic.
Balaban me negativno iznenadio,postaje mi jasno zasto su ga se odrekli u PArtizanu.Mislim da kada dodje Vuk,vrati se Drca i aBd Young uspe da potpise moglo bi da bude nesta od ove ekipe.
Vec na startu 2/4 Radnicki lagano odlazi na dvocifrenu prednost ali nas nekako Nedovic drzi u igri,kako se poluvreme primicalo kraju Radnicki je sve vise gresio i nekako smo ostajali u igri.
Drugo poluvreme pocinje serijom 12-0 Radnickog predvodjenim raspucanim Leeom te odlaze na +15 i drze tu prednost,ali onda stiscemo u odbrani sto se odrazava na rezultat.Ulazimo egal u zavrsnicu sve dok Lee ne pravi skok u napadu i postize poene za konacan rezultat.
Mislim da ipak na kraju mozemo biti zadovoljni jer sa nekompletnim rosterom,sa dosta povreda,sa minusom citavom utakmicom izvukli smo na sut za pobedu.Treba napomenuti i veoma lose sudjenje danas u Pioniru.
Nedovic je definitivno lider ekipe,mislim da ga u buducnosti mozemo gledati u dresu repke cak vec i na OI.Strahinja je takodje bio dobar,kao i Nikolic.
Balaban me negativno iznenadio,postaje mi jasno zasto su ga se odrekli u PArtizanu.Mislim da kada dodje Vuk,vrati se Drca i aBd Young uspe da potpise moglo bi da bude nesta od ove ekipe.
Ako ove godine neko ne skine Partizana sa trona,ne znam kada ce.Mislim i da ove godine se nece proslaviti ni u evroligi,ta Siroki ih dobi.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Podcjenjivaati Široki je nesto najgluplje sto itko moze napraviti u ovoj ligi. 

...Život za Široki...
Ne mora to da bude bas tako....Dylan Dog je napisao/la:Ako ove godine neko ne skine Partizana sa trona,ne znam kada ce.Mislim i da ove godine se nece proslaviti ni u evroligi,ta Siroki ih dobi.
Napisao sam i na drugom podforumu, Partizan prakitcki igra bez dva igraca iz prve petorke...Kada se to kompletira ja ocekujem negdje od 10 - og kola pravi Partizan, bez obzira sto je Dule otisao...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
[youtube][/youtube]
Ale Strahinja.
Vuk potpisao za FMP.
Ali velika je verovatnoca da ce do sledece sedmice da se sredi sa Youngom.
Ale Strahinja.

Vuk potpisao za FMP.

Ali velika je verovatnoca da ce do sledece sedmice da se sredi sa Youngom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.