A sad bez sale, protiv bunkera Albanije nam slobodni udarac/korner i ta njegova skok igra, kao i forma, mogu nesto znaciti.
Boris Pandža
- Principatus
- Kontakt:
Re: Boris Pandža
Ma Genkovci ga ovako ili onako sad nemogu smisliti. 
A sad bez sale, protiv bunkera Albanije nam slobodni udarac/korner i ta njegova skok igra, kao i forma, mogu nesto znaciti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pogledao zadnji 25 minuta. Ono sto sam vidjeo pravo dobar, i ako se radi o nekoj tamo Belgiskoj ligi.
Znaci forma je tu, to je jako vazno.
Znaci forma je tu, to je jako vazno.
Citam izvjestaj tekme sa ss sporta.
i naravno puno netacnih podataka.
Drugi gol je bio autogol Pandzinog jarana van Hoevelena a ne Ganca iz Genka.
I kao sto Abubekir Dialibica jeste sjedio na klupi ali ne i cjelu tekmu,kako pise.Usao cova u 88 minuti.
I kao sto Abubekir Dialibica jeste sjedio na klupi ali ne i cjelu tekmu,kako pise.Usao cova u 88 minuti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Meni je smijesno kako su na ss.ba za Dialibu napisali "nekadasnji tamnoputi napadac Zeljeznicara".harishp je napisao/la:Citam izvjestaj tekme sa ss sporta.
Jeli nekad bio tamnoput ili je nekad bio napadac Zeljeznicara? Malo nejasno......
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Calcio, sigurno si čuo za Michael Jacksona.calcio je napisao/la:Meni je smijesno kako su na ss.ba za Dialibu napisali "nekadasnji tamnoputi napadac Zeljeznicara".harishp je napisao/la:Citam izvjestaj tekme sa ss sporta.
Jeli nekad bio tamnoput ili je nekad bio napadac Zeljeznicara? Malo nejasno......
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jeli to onaj sto od Merlina krade pjesme? sram ga biloMonolog je napisao/la:Calcio, sigurno si čuo za Michael Jacksona.calcio je napisao/la:Meni je smijesno kako su na ss.ba za Dialibu napisali "nekadasnji tamnoputi napadac Zeljeznicara".harishp je napisao/la:Citam izvjestaj tekme sa ss sporta.
Pandzu stavit u vrh napada sa Dzekom. Mislim da ima vise golova od Muslimovica, Zeca i Ibisevica zajedno ove sezone. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ima vise i od Shreka i Berbatova zajedno. 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Drago mi je sto se opet pocelo pisati o Pandzi. Samo nastavite, mozda napokon zaigra u repci na standardnoj poziciji 
Hajduk cijelu prošlu sezonu kukao za napadačem, a Hercegovački Drogba sjedio na klupi.
Ovo me neopisivo podsjeća na slučaj sa Robertom Huthom (1.95 m) od prije 5 godina, tada stoperom Chelsea kojeg je Mourinho nakon par golova i iskazanih napadačkih afiniteta na treningu, počeo oprobavati kao centarfora u službenim utakmicama. Eksperiment ubrzo neslavno završio, možda Pandža izazove revoluciju u svijetu fudbala.
Ovo me neopisivo podsjeća na slučaj sa Robertom Huthom (1.95 m) od prije 5 godina, tada stoperom Chelsea kojeg je Mourinho nakon par golova i iskazanih napadačkih afiniteta na treningu, počeo oprobavati kao centarfora u službenim utakmicama. Eksperiment ubrzo neslavno završio, možda Pandža izazove revoluciju u svijetu fudbala.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
To mu je samo prekovremeni posao''za dusu''
inace u odbrani kao stoper.Stvarno je napredovao,bas u jacim tekmama se to uoci.
inace u odbrani kao stoper.Stvarno je napredovao,bas u jacim tekmama se to uoci.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pandža=Pique. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ma dobar je kungfu njegov potencijal tek sad dolazi do izrazaja a da je odlucio igrat za hrvatsku u hajduku bi bio nezamjenjiv
Otkako je otišao Hajduku cvjetaju ruže.gruezi je napisao/la:ma dobar je kungfu njegov potencijal tek sad dolazi do izrazaja a da je odlucio igrat za hrvatsku u hajduku bi bio nezamjenjiv
...što je više lome to je volim jače...
Ma ne to, Poulsen = Pandža, samo što igraju na različitim pozicijamaMonolog je napisao/la:Pandža=Pique.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Principatus
- Kontakt:
Na TM Forumu sam procitao komentar jednog Belgijanca koji prati belgijsku Ligu, da ce biti tesko za Mechelen da ga u buducnosti zadrze ako nastavi u ovoj formi. Pozadi je veoma cvrst i tesko ga je proci, a naprijed opasan pri standardima. Doveden je da zamjeni jednog prodanog igraca, koji je zahvaljujuci Pandzi brzo zaboravljen. Iz istog razloga Belgijanci predlazu da mu se procijenjena cijena u TM database podigne. Samo toliko od neutralnih komentara.
Izgleda da Pandza tamo postaje to sto je Spahic uspio u Francuskoj, a Pandza je jos mlad, ako nastavi ovako za sezonu ili dvije jaca liga. Posebno zato sto je u formi treba da igra u Albaniji, pri kornerima etc. nam moze biti od velike pomoci, svi ce se okomiti na Dzeku, a Boris ce da je zabije.
Izgleda da Pandza tamo postaje to sto je Spahic uspio u Francuskoj, a Pandza je jos mlad, ako nastavi ovako za sezonu ili dvije jaca liga. Posebno zato sto je u formi treba da igra u Albaniji, pri kornerima etc. nam moze biti od velike pomoci, svi ce se okomiti na Dzeku, a Boris ce da je zabije.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ma Van Buyten = Pandža, napadač po potrebi...
100% sportski i krajnje opušten potpis
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 4 gosta.