A sad bez sale, protiv bunkera Albanije nam slobodni udarac/korner i ta njegova skok igra, kao i forma, mogu nesto znaciti.
Meni je smijesno kako su na ss.ba za Dialibu napisali "nekadasnji tamnoputi napadac Zeljeznicara".harishp je napisao/la:Citam izvjestaj tekme sa ss sporta.
i naravno puno netacnih podataka.
Drugi gol je bio autogol Pandzinog jarana van Hoevelena a ne Ganca iz Genka.
I kao sto Abubekir Dialibica jeste sjedio na klupi ali ne i cjelu tekmu,kako pise.Usao cova u 88 minuti.
Calcio, sigurno si čuo za Michael Jacksona.calcio je napisao/la:Meni je smijesno kako su na ss.ba za Dialibu napisali "nekadasnji tamnoputi napadac Zeljeznicara".harishp je napisao/la:Citam izvjestaj tekme sa ss sporta.
I kao sto Abubekir Dialibica jeste sjedio na klupi ali ne i cjelu tekmu,kako pise.Usao cova u 88 minuti.
Jeli nekad bio tamnoput ili je nekad bio napadac Zeljeznicara? Malo nejasno......
Jeli to onaj sto od Merlina krade pjesme? sram ga biloMonolog je napisao/la:Calcio, sigurno si čuo za Michael Jacksona.calcio je napisao/la:Meni je smijesno kako su na ss.ba za Dialibu napisali "nekadasnji tamnoputi napadac Zeljeznicara".harishp je napisao/la:Citam izvjestaj tekme sa ss sporta.
Jeli nekad bio tamnoput ili je nekad bio napadac Zeljeznicara? Malo nejasno......
Otkako je otišao Hajduku cvjetaju ruže.gruezi je napisao/la:ma dobar je kungfu njegov potencijal tek sad dolazi do izrazaja a da je odlucio igrat za hrvatsku u hajduku bi bio nezamjenjiv
Ma ne to, Poulsen = Pandža, samo što igraju na različitim pozicijamaMonolog je napisao/la:Pandža=Pique.