Anketa: Treba li Sušić odmah dati ostavku?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- armageddon666
- Kontakt:
Re: Anketa: Treba li Sušić odmah dati ostavku?
Naravno da treba...J.ebes trenera koji nije u stanju staviti igrace na njihove prave pozicije i naravno dok je on selektor mi nismo u ovo utakmica sto smo odigrali imali 9 suteva prema golu kako treba...A imamo ipak dobre igrace... Ima tu jos razloga ,mrsko mi ih pisati,siguran sam da ce ih neko drugi jos navesti xD
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-
- Larry David
- Kontakt:
Ma to ova seljadija ne zna sta bi pametno rekla pa prisivaju Hordama da su za Susica. Eto Horde su krive sto je Susic selektor i sto reprezentacija igra lose.benajon je napisao/la:Cuj hz vole safeta susica to je ekstra igrac al kao covjek je kreten teski.Cuj u sarajevo pa ja mislim da bi bleka prije izgubio sve na dionicama nego doveo susica.Jedan je HASE
Jeest ahhaaa
Pada mi napamet Blaž Slišković, a pokušati i sa Bajevićem, pa onda Barbarezom i nekim od mlađih, ma maltene bilo ko! Meni je očito da ovaj ne može meda, tako da je skoro svaka promjena nabolje!Monolog je napisao/la:Što se tiče teme, ne znam koga autor iste vidi kao moguću zamjenu. Ukoliko ima neko ko bi se rado prihvatio posla, ali da je iole dobar trener, ja sam za.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
gledaj drugi tip igraca,slovenci su puno pokretljiviji i brzi mi smo tromi i spori i svaka trkacka repka za nas je pencilin,nemamo ni jednog brzog igraca u sredini ama bas ni jednog da napravi 10 korak sa loptom i preda je misimovicu,mi jednostavno nemamo stopera,krila,jednog beka i zadnjeg veznog,ono sto imamo je presporo i zato ako ne izbijemo loptu uzmu nam je i to je to,spori smo ljudi kako ne vidite luxemburg nam je istrco 2-3 kontre samo nisu znali opucat,ne branim susica ali ruku na srce nemamo ni jednog brzog igraca da prenese loptu i preda je misimovicu i to je toLarry David je napisao/la:Eto Slovenci "imaju" sve aseve iz Engleske i Spanske lige, pa ljudi igrali SP a sinoc bili bolji od Srba, sinoc povedose i opet drze loptu u svom posjedu, napadaju,razigravaju...nick je napisao/la:joj koji smo mi uhljupi pa nama treba ciro i slicni treba nam Mamica dovest,treba neko da nam **** majke i psuje da glumi big mama haus jer klovnovski narod nije bolje ni zasluzio,Tek bi sad volio da suspenduju repku i da nas ne puste nikad nigdje jer nismo bolje ni zasluzili,eto vam Nadarevica(covjek munja) rahimic (tinejdjer) mujdja inace velika igracina u velikommm klubu (igra cak u prvoj ligi) ostalo praznooooo jer tih igraca nemamo i onda misimovic,dzeko,pjanic,ibricic,ibisevic,zec,muslimovic salihovic) znate sta mi mozemo igrat izmedju dvije vatre pustit hasagica da nabija do ovih i to je to,kad se spustite na zemlju i prokontate da nam fali 6 igraca na 6 pozicija sve ce vam bit jasno
Mi sa Susicem igru Slovenije nikad necemo imati, a da ne govorimo o necemu vise.
A sto se Cire tice, ne vidim da ga iko normalan priziva da se vrati, ne znam sto ga se uopste spominje, tema je "Treba li Sušić odmah dati ostavku?" i po meni Treba, ako zeli dobro reprezentaciji.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Željovac je napisao/la:Pada mi napamet Blaž Slišković, a pokušati i sa Bajevićem, pa onda Barbarezom i nekim od mlađih, ma maltene bilo ko! Meni je očito da ovaj ne može meda, tako da je skoro svaka promjena nabolje!Monolog je napisao/la:Što se tiče teme, ne znam koga autor iste vidi kao moguću zamjenu. Ukoliko ima neko ko bi se rado prihvatio posla, ali da je iole dobar trener, ja sam za.

idealno rjesenje, zar ne?
Fernando José Torres Sanz El Niño |Liverpool FC
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
naravno da treba dati ostavku sto prije,ako nista zato sto nije naucio nista iz utakmica sa Katarom,Svedskom i Njemackom, gdje je svaki put izvodio istu taktiku i svaki put smo prosli k'o bosi kroz trnje .Hajd sto smo izgubili od Francuske,Njemacke i Svedske,te remizirali sa Katarom vec su nas ljudi bukvalno razvalili na terenu,sa loptom se nismo sastali,suvisle akcije nismo imali.Otkaz treba dati zbog totalno pogresne taktike,zbog evidentno nemotivisane ekipe,pa ono nije ista ekipa koja je grizla u Potrugalu,protiv Turske,u Belgiji itd itd.Igraci su manje-vise isti,cak za godinu stariji,iskusniji,jaci,pojacanji jos i Lulicem i Mujdzom na mjestima gdje smo najtanji bili,ali ekipa nije ista,totalno su nezainteresovani,a to je iskljucivo do trenera.
bojim se da ce poslije Albanije i Rumunije biti kasno,jer sto je najgore covjek iz prethodna 2 poraza i remija sa Katarom nije naucio nista vec je opet postavio istu igru koja je opet dala isti rezultata-Katastrofu.
sto se tice navijanja ,posebna prica.Pozoriste...pod hitno se vratit na BP,odgovara nam vise od Koseva iz 1001 razloga
bojim se da ce poslije Albanije i Rumunije biti kasno,jer sto je najgore covjek iz prethodna 2 poraza i remija sa Katarom nije naucio nista vec je opet postavio istu igru koja je opet dala isti rezultata-Katastrofu.
sto se tice navijanja ,posebna prica.Pozoriste...pod hitno se vratit na BP,odgovara nam vise od Koseva iz 1001 razloga
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
I Baždarević je slobodan koliko znam, a imao je u svakom klubu dosad ekstra rezultate!
Zaboravih eto na Hadžibegića. Imao je nešto manje uspjeha od Meše sa klubovima, ali je bio solidan sa reprezentacijom i on je isto ekstra prijedlog.
Zaboravih eto na Hadžibegića. Imao je nešto manje uspjeha od Meše sa klubovima, ali je bio solidan sa reprezentacijom i on je isto ekstra prijedlog.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Naravno da ne treba.Koje su to prave pozicije naših igrača .Čovjek je pokušao staviti najbolje što imamo na pozicije koje bi im trebale najviše odgovarati a sad što nam Francuzi nisu dali da odigramo bolje to je druga stvar.Pape nastavi raditi pokušaj popraviti što se da a mi budimo realni i svjesni da nismo fudbalska velesila.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hm, ja sam prije bio za Barbareza, no činjenica je da je i njegovo trenersko iskustvo nikakvo. Prije bih ga stavio kao selektora mlade reprezentacije, a onda ga promovisao u vođu našeg A tima. Kada je Bajević u pitanju, on je zacementirao svoje mjesto u AEK-u, a i sam je izjavio da su oni novinski članci glupost. Dakle, nemojmo se zavaravati dolaskom neke od zvijezda.Željovac je napisao/la:Pada mi napamet Blaž Slišković, a pokušati i sa Bajevićem, pa onda Barbarezom i nekim od mlađih, ma maltene bilo ko! Meni je očito da ovaj ne može meda, tako da je skoro svaka promjena nabolje!Monolog je napisao/la:Što se tiče teme, ne znam koga autor iste vidi kao moguću zamjenu. Ukoliko ima neko ko bi se rado prihvatio posla, ali da je iole dobar trener, ja sam za.
Što se tiče Sliškovića, mi smo pod njim imali najbolji procenat(ako se ne varam)pobjeda. No, ipak ne bih ni njega, tako da...I on je zelen poput Safeta u ovom poslu.
@Ovog što govori za Hadžibegića,
Daj ba, nemoj reći da si ozbiljan?! Pa taj Faruk je ruglo od trenera, usudio bih se reći i gori od Safeta, tako da nemojmo ni njega stavljati u uži izbor. A, Meša je meni nepoznanica. Ako je uspio nešto sa Grenobleom, možda bi mogao i sa repkom. No, otom potom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Larry David
- Kontakt:
Onda selektror treba da zna kako da nadomjesti taj nedostatak, ako ga vec ima. Nisu ni sve ekipe na svijetu brze pa opet imaju neku igru, protiv nas je dovoljno da nam zatvore Misimovica i igra nam je nabij pa ako se sta napravi dobro jeste.nick je napisao/la:gledaj drugi tip igraca,slovenci su puno pokretljiviji i brzi mi smo tromi i spori i svaka trkacka repka za nas je pencilin,nemamo ni jednog brzog igraca u sredini ama bas ni jednog da napravi 10 korak sa loptom i preda je misimovicu,mi jednostavno nemamo stopera,krila,jednog beka i zadnjeg veznog,ono sto imamo je presporo i zato ako ne izbijemo loptu uzmu nam je i to je to,spori smo ljudi kako ne vidite luxemburg nam je istrco 2-3 kontre samo nisu znali opucat,ne branim susica ali ruku na srce nemamo ni jednog brzog igraca da prenese loptu i preda je misimovicu i to je toLarry David je napisao/la:Eto Slovenci "imaju" sve aseve iz Engleske i Spanske lige, pa ljudi igrali SP a sinoc bili bolji od Srba, sinoc povedose i opet drze loptu u svom posjedu, napadaju,razigravaju...nick je napisao/la:joj koji smo mi uhljupi pa nama treba ciro i slicni treba nam Mamica dovest,treba neko da nam **** majke i psuje da glumi big mama haus jer klovnovski narod nije bolje ni zasluzio,Tek bi sad volio da suspenduju repku i da nas ne puste nikad nigdje jer nismo bolje ni zasluzili,eto vam Nadarevica(covjek munja) rahimic (tinejdjer) mujdja inace velika igracina u velikommm klubu (igra cak u prvoj ligi) ostalo praznooooo jer tih igraca nemamo i onda misimovic,dzeko,pjanic,ibricic,ibisevic,zec,muslimovic salihovic) znate sta mi mozemo igrat izmedju dvije vatre pustit hasagica da nabija do ovih i to je to,kad se spustite na zemlju i prokontate da nam fali 6 igraca na 6 pozicija sve ce vam bit jasno
Mi sa Susicem igru Slovenije nikad necemo imati, a da ne govorimo o necemu vise.
A sto se Cire tice, ne vidim da ga iko normalan priziva da se vrati, ne znam sto ga se uopste spominje, tema je "Treba li Sušić odmah dati ostavku?" i po meni Treba, ako zeli dobro reprezentaciji.
Uostalom imao je prijateljske, sto nije uigrao neku igru, ja sam na zemlji i ne ocekujem cuda, ali ocekujem da imamo bar kakvu takvu igru, a ja je za njegovog mandata nisam vidio.
- Principatus
- Kontakt:
Da, imamo pravo zahtjevati igru protiv favorita.Željovac je napisao/la:Jednostavno si dao odličan primjer, jedan od milion njih, koji pokazuje da imamo pravo zahtjevati neku igru protiv favorita(?).
Ali tu je jedan mali problem, jucer smo mi bili "favoriti". Bar su to bila ocekivanja.
Danasnje reakcije su rezultat tog ocekivanja.
U Rumuniji se raspada reprezentacija, navijaci traze novog selektora, ja se nadam da ce usred kvalifikacija dovoditi novog, jer ce ih to komplet iskljuciti iz utrke sa nama. Rumunci su odigrali nerjeseno sa Albanijom i Bijelorusijom. Mislis da ce nas moci zaustaviti? Ili da ce nas ove druge dvije ekipe zaustaviti? Znam sad ce ih neki nahvaliti, reci kako to sve nije slucajno, da trce, zalagaju se itd. Sve ok, respekt im za to, ali njihov kapacitet je mali, pricali mi sta hocemo ovdje, znamo dobro da nam se nemogu suprostaviti. Tu se nasi ne osjecaju inferiorno, niko se ne nadigrava sa nama, to nam lezi jer nevjerovatnu snagu naprijed razvijamo.
Jucer je bilo i isuvise treme, igra se raspadala, kao protiv Portugala. Gubitnicki mentalitet. Poslije Portugala su ovdje svi urlikali kako nam je igra nikakva, defenzivna, Hasagic Playmaker utakmice, Ciro smotan, pustio da Misimovica zatvore itd. Danas se ta ista utakmice uzdize, kao da smo se sa njima nosili, a nismo. Licno poslije ove utakmice mislim trebali smo napasti sa 442 ili se komplet braniti i ici na nerjeseno. Ali kao uvjek lako je biti general poslije bitke, jer ako izgubis, kako god da si igrao, bilo je pogresno. Ne zelim suvise stititi Susica, mislim ipak da mozemo mnogo bolje, posebno kad se Salihovic vrati. Da je on bio tu odigrali bi kao protiv Njemacke, a to nije bilo lose. Suvise smo se krpili i pogresno, necu nesto da uveliko branim Susica. I on se upravo uci u reprezentativnom poslu. Ali alternative su ti Tulic&Co, a ne Barbarez, Vahid i drugi, pustite mastanje, a to nije sala poznavajuci nas savez. Susic je bar pozvao prave igrace, jer ih nemamo na millione, uslovi okolo reprezentacije su profesionalniji. Radi sa nasim kapacitetima i groznim savezom koliko moze. Usred kvalifikacija praviti takvu anti-atmosferu, na stadionu i inace u javnosti, dakle iz euforije u depresiju padati nije zrelo niti razumno. To su otprilike moje misli i shvatanje situacije.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Hadzibegic, Bazdarevic, Barbarez ! Jednog od tog trojice bi volio vidjeti na klupi.
A i dvojicu od njih ne bi bilo lose
A i dvojicu od njih ne bi bilo lose

Zadnja izmjena: B0SANAC, dana/u 08 sep 2010, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
potpis kao kuca !!B0SANAC je napisao/la:Hadzibegic, Bazdarevic, Barbarez ! Sa sve trojicom bi bio zadovoljan
Susicu ostavku daj kani se trenerskog posla , nisi za to ha ya!!
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- Principatus
- Kontakt:
Mourinho. Felix Magath. Joachim Löw.
Njih bi volio na klupi. U savezu Beckenbauer-a, mozda zajedno sa legendama naseg fudbala. A meni vilu i Ferrari. Ups. Probudi se.
Njih bi volio na klupi. U savezu Beckenbauer-a, mozda zajedno sa legendama naseg fudbala. A meni vilu i Ferrari. Ups. Probudi se.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
@lary
gledaj:
bih-turska da nas nije bog pogledo i salihovic opalio onako kako jest izgubili bi
spanija-bih svi u 16 i nabijaj
bih-spanija pokusali igrat do 80 gubili 4:0
portugal-bih---zatvorili misketa i kraj
bih-portugal--isto ko i juce
belgija-bih---bakljada ovo ono uzesmo
bih-belgija---2:1 zamalo da nas ljudi sa igracem manje ne uzmu
svi oni porazi od madjara,grka, isl nisu slucajnost...eh neko je sinoc postavio ovo
[youtube][/youtube]
ista stvar
gledaj:
bih-turska da nas nije bog pogledo i salihovic opalio onako kako jest izgubili bi
spanija-bih svi u 16 i nabijaj
bih-spanija pokusali igrat do 80 gubili 4:0
portugal-bih---zatvorili misketa i kraj
bih-portugal--isto ko i juce
belgija-bih---bakljada ovo ono uzesmo
bih-belgija---2:1 zamalo da nas ljudi sa igracem manje ne uzmu
svi oni porazi od madjara,grka, isl nisu slucajnost...eh neko je sinoc postavio ovo
[youtube][/youtube]
ista stvar
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Malo je reći da grozničavo braniš Sušića i ne znam kakva ti je to parodija. Nije realno da preuzmu Hadžibegić, Baždarević, Slišković? Da ih sad ne nabrajam, ima ih bar još 10 koji bi mogli komotno biti bolji od ovoga koji teško da može biti gori. Jedini plus mu je što poziva prave igrače, a i tu ima kikseva. Denny Avdić, Cocalić, Ljevaković... A igra nam Rahimić sa 34, koji je u klubu na tribinama i nema nikakvu perspektivu pred sobom. Na njemu gradimo reprezentaciju! Šta kontamo, da će kroz kvalifikacije održavati formu i treniranje sa CSKA?Principatus je napisao/la:Mourinho. Felix Magath. Joachim Löw.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
DA !!! nisu ga trebali nikako ni dovodit.
neznam samo bili ikog boljeg mogli dovesti, ali on nije tacan covjek da nas vodi, definitivno...i sve dok budemo govorili izgubili smo protiv francuske, bivsi svjetski prvaci, nas nema na nekom velikom takmicenju. Jedna norveska iskoristi probleme u reprezentaciji portugala i dobije ih kuci, da smo mi igrali protiv portugala definitivno bi izubili...imali bi previse respekta prema njima kao sto smo imali prema francuskoj sinoc.
Jedva smo centar prelazili, i za to krivim susica i njegovu taktiku...Blanc je znao kako da nasu ekipu izbaci iz igre, nasao je nacin kako da oni kontrolisu igru dok Susic nije imao na to nikakav odgovor ni ti je znao kako da mi francusku zatvorimo...Pored toga Susic nije nikakve rezultate pokazao kao trener, zato me i ne cude ovi rezultati BIH. Ni jednu utkamicu sa Susicem na klupi nismo odigrali dobro, neigramo nikako kao ekipa i po meni je tu selektor najvise kriv.
neznam samo bili ikog boljeg mogli dovesti, ali on nije tacan covjek da nas vodi, definitivno...i sve dok budemo govorili izgubili smo protiv francuske, bivsi svjetski prvaci, nas nema na nekom velikom takmicenju. Jedna norveska iskoristi probleme u reprezentaciji portugala i dobije ih kuci, da smo mi igrali protiv portugala definitivno bi izubili...imali bi previse respekta prema njima kao sto smo imali prema francuskoj sinoc.
Jedva smo centar prelazili, i za to krivim susica i njegovu taktiku...Blanc je znao kako da nasu ekipu izbaci iz igre, nasao je nacin kako da oni kontrolisu igru dok Susic nije imao na to nikakav odgovor ni ti je znao kako da mi francusku zatvorimo...Pored toga Susic nije nikakve rezultate pokazao kao trener, zato me i ne cude ovi rezultati BIH. Ni jednu utkamicu sa Susicem na klupi nismo odigrali dobro, neigramo nikako kao ekipa i po meni je tu selektor najvise kriv.
Da ima imalo obraza dao bi odma nakon zavrsetka utakmice protiv Katara ostavku. Ali nema on obraza, ovo je njemu odskocna daska, i ne silazi on sa te daske tako lahko. Ali sto da cekamo njegovu ostavku? Neka mu dadnu otkaz i posalju nazad u Tursku ili Francusku pa neka njima soli pamet. Najzanimljivije s njim je kako smo mi uvjek jaci od protivnika prije tekme, a poslje tekme kad smo se osramotili, onda smo igrali protiv fantasticne ekipe i tako dalje. Covjek je pravi mis.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
PotpisCartman je napisao/la:Da ima imalo obraza dao bi odma nakon zavrsetka utakmice protiv Katara ostavku. Ali nema on obraza, ovo je njemu odskocna daska, i ne silazi on sa te daske tako lahko. Ali sto da cekamo njegovu ostavku? Neka mu dadnu otkaz i posalju nazad u Tursku ili Francusku pa neka njima soli pamet. Najzanimljivije s njim je kako smo mi uvjek jaci od protivnika prije tekme, a poslje tekme kad smo se osramotili, onda smo igrali protiv fantasticne ekipe i tako dalje. Covjek je pravi mis.
Ma dovoljno je jasno bilo što je u svim anketama Barbarez bio najpoželjniji, a savez se jednoglasno opredijelio za Sušića, jer eto oni više znaju i žele više dobra reprezentaciji od navijača. 

Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.