2-2 Rumuni sve iz nekih guzvi.Sad im jos fali Moldavija da zabije.
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Utakmica je tako kvalitetna ko' da igra Glasinac i BSK Crni Dzordze.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mislim da je ovo kombinovan sastav ,od prvih 11 igraju golman Pantilimon ,Rat,Deac... mozda jos neko
- Principatus
- Kontakt:
Ovoga se moramo paziti, jest da su Rumuni malo srecni, ali pri prekidima moramo odlucnije izbacivati loptu za razliku od letargicnih Ukrainaca. Mislim da bi smo trebali dominirati sredinom protiv Rumuna, jer smo tu stvarno definitivno jaci, u napadu isto. Jedino nasa defenziva kao i uvjek problem, iako se za Mujdzu i Spahu nemoramo brinuti. Dakle nasi reprezentativci moraju preuzeti loptu i igru u svoje ruke/noge, i u tome treba da lezi nasa defenziva.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Izvor?Emir_ZENICA je napisao/la:BiH-Rumunija 1:2
Rumunija-BiH 3:0
Safete odlazi !
ExpresBilal je napisao/la:Izvor?Emir_ZENICA je napisao/la:BiH-Rumunija 1:2
Rumunija-BiH 3:0
Safete odlazi !![]()
![]()
![]()
![]()
FORZA MARŠAL !!!
-
melanholicar
- Kontakt:
Sinko ne donosi takve zaključke bez obzira na to koliko ti naše komšije nisu simpatične. Ne trebam te podsjećati na naše prethodne utakmice i istoriju sa njima.harishp je napisao/la:Ova Rumunija veze nema.
Možda ti njihova pojedina imena ne predstavljaju ništa naročito,al radi se o velikom broju mladih igrača,koji potmognuti Chivuom,Mutuom,Maricom,Tamasom mogu dobit svakog u Evropi.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Presudna tekma za nas,bilo kako bilo ,valjda ce nakon te utakmice se nes rijesit,ili Safet ili bodovi...
Moramo bit realni i reci da nam igraci i nisu u zavidnim formama...
Moramo bit realni i reci da nam igraci i nisu u zavidnim formama...
Sve je to u redu,ali danas veze nemaju.Igra im zasniva iz prekida ako zaebu protivnika,zaebu.I to je sve.melanholicar je napisao/la:Sinko ne donosi takve zaključke bez obzira na to koliko ti naše komšije nisu simpatične. Ne trebam te podsjećati na naše prethodne utakmice i istoriju sa njima.harishp je napisao/la:Ova Rumunija veze nema.![]()
Možda ti njihova pojedina imena ne predstavljaju ništa naročito,al radi se o velikom broju mladih igrača,koji potmognuti Chivuom,Mutuom,Maricom,Tamasom mogu dobit svakog u Evropi.
Mada je i Ukrajina za usranog stapa.
Schinko
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Rumunija u posljednjih 15-ak godina nije bila slabija(doduše, nismo ni mi neka evropska sila). Što se tiče njihovih glavnih uzdanica, Mutu se odavno oprostio od profesionalnog fudbala; više se bazira na šmrkanje koke, kojekakva suđenja, te udaranje konobara. Ne znam kada je odigr'o posljednju utakmicu za Viole, a sam Mihajlović ga je otpis'o.
Ciprian Marica je u onako slabašnom Stuttgartu opet pao u 2. plan, te je i on u evidentnom padu forme(bio je solidan u jesenjem dijelu). Chivu se također suočava sa raznoraznim kaznama zbog udaranja protivničkih igrača(igrača Bari-ja je nokautir'o u posljednjem meču, te je dobio kaznu od 4 utakmice neigranja).
Dakako, ni našoj reprezentaciji ne cvjetaju ruže, al' ova Rumunija je daleko od one Hagi-jeve, kada su ih se plašile i mnogo jače reprezentacije.
Ciprian Marica je u onako slabašnom Stuttgartu opet pao u 2. plan, te je i on u evidentnom padu forme(bio je solidan u jesenjem dijelu). Chivu se također suočava sa raznoraznim kaznama zbog udaranja protivničkih igrača(igrača Bari-ja je nokautir'o u posljednjem meču, te je dobio kaznu od 4 utakmice neigranja).
Dakako, ni našoj reprezentaciji ne cvjetaju ruže, al' ova Rumunija je daleko od one Hagi-jeve, kada su ih se plašile i mnogo jače reprezentacije.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Goalgetter
- Kontakt:
Rumunija je tip ekipe, koja je spremna da nas u svakom momentu razbiju. I netreba ih NIKADA potcjenjivat, i oni su favorit u ovoj utakmici.
Ali naravno, pred punim Bilinim Poljem, je sve moguce
Ali naravno, pred punim Bilinim Poljem, je sve moguce
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Sa Ukrajinom prijateljsku ?Principatus je napisao/la:
Vidim i ti care pratis utakmicu. Razbice nas Rumuni ko beba zvecku.
Ma kakvi,nego zelim da izgubimo samo da Susic i njegova politika napusti kormilo reprezentacije !
A C A B !
- legenda reala
- Kontakt:
i kada su i nas lagano zgazili sa 3:0 na Koševu (ali mislim da Hagi nije igrao,ali je to bila jaka ekipa u to vrijeme ) za pola sata riješili utakmicuMonolog je napisao/la:Rumunija u posljednjih 15-ak godina nije bila slabija(doduše, nismo ni mi neka evropska sila). Što se tiče njihovih glavnih uzdanica, Mutu se odavno oprostio od profesionalnog fudbala; više se bazira na šmrkanje koke, kojekakva suđenja, te udaranje konobara. Ne znam kada je odigr'o posljednju utakmicu za Viole, a sam Mihajlović ga je otpis'o.
Sad nisu kao prije ,ali na domaćem terenu su opet favoriti protiv nas ,remijem bi trebali biti zadovoljni ,jedino da odigramo jednu veliku utakmicu i slavimo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ti iz Zenice,navijas za Sarajevo a serendas gore nego cijeli Uski i BanjaLuka zajedno.Emir_ZENICA je napisao/la:Sa Ukrajinom prijateljsku ?Principatus je napisao/la:
Vidim i ti care pratis utakmicu. Razbice nas Rumuni ko beba zvecku.
Ma kakvi,nego zelim da izgubimo samo da Susic i njegova politika napusti kormilo reprezentacije !
Ebo ti ''covjeka'' koji zeli poraz ''svojoj''repci.Ma kakav razlog bio.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Fakt je jedna stvar, i to da ne podcijenjujem Rumune, jer to je najveca greska, uvjek bila. Ali bez Mutua, kad se pogleda nas ofanzivni vezni i napad i to sta oni mogu protiv nas ponuditi kao odgovor na ovu cetvoricu, onda se vidi gdje smo stvarno cisto snazniji. E sad koliko cemo nas kapacitet iskoristiti je druga stvar.
----Pjanic-----Misimovic-----Salihovic---
------------------Dzeko---------------------
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Minimalno očekujem pobjedu i remi

Iz prekida su zeznuti a nama je prekid rak rana.Principatus je napisao/la:Fakt je jedna stvar, i to da ne podcijenjujem Rumune, jer to je najveca greska, uvjek bila. Ali bez Mutua, kad se pogleda nas ofanzivni vezni i napad i to sta oni mogu protiv nas ponuditi kao odgovor na ovu cetvoricu, onda se vidi gdje smo stvarno cisto snazniji. E sad koliko cemo nas kapacitet iskoristiti je druga stvar.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
jasko_juve
- Kontakt:
i ti????Ibizevic je napisao/la:Minimalno očekujem pobjedu i remi![]()
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pa sta reći, mislim kada uporedimo nase igrače i igrače Rumunije daleko smo kvalitetniji.jasko_juve je napisao/la:i ti????Ibizevic je napisao/la:Minimalno očekujem pobjedu i remi![]()
![]()
- Principatus
- Kontakt:
@hare
Istina, ali i mi smo iz prekida opasni, to jest Sejo, Pjanic, Miske sa direktnim loptama na gol ili na glave igracima. Mislim da cemo igrati na posjed lopte i dominaciju i inace u tome lezi kljuc, da uzmemo teret sa nase defenzive. Takva smo reprezentacija, u napadu nam lezi spas.
Istina, ali i mi smo iz prekida opasni, to jest Sejo, Pjanic, Miske sa direktnim loptama na gol ili na glave igracima. Mislim da cemo igrati na posjed lopte i dominaciju i inace u tome lezi kljuc, da uzmemo teret sa nase defenzive. Takva smo reprezentacija, u napadu nam lezi spas.
Za prekid je potreban prekrsaj.Problem je sto su nam vecina igraca brzi ko motokultivatori.A iz takvih ''prodora''se tesko dosudjuje faul.Zec,lulic i takvi brzaneri trebaju u grotlo pa ako nista faul.Na oko 18-25 metara.Za ostalo tu je Master Card Sejo i Pjana.Principatus je napisao/la:@hare
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.