2-2 Rumuni sve iz nekih guzvi.Sad im jos fali Moldavija da zabije.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Izvor?Emir_ZENICA je napisao/la:BiH-Rumunija 1:2
Rumunija-BiH 3:0
Safete odlazi !
ExpresBilal je napisao/la:Izvor?Emir_ZENICA je napisao/la:BiH-Rumunija 1:2
Rumunija-BiH 3:0
Safete odlazi !![]()
![]()
![]()
![]()
Sinko ne donosi takve zaključke bez obzira na to koliko ti naše komšije nisu simpatične. Ne trebam te podsjećati na naše prethodne utakmice i istoriju sa njima.harishp je napisao/la:Ova Rumunija veze nema.
Sve je to u redu,ali danas veze nemaju.Igra im zasniva iz prekida ako zaebu protivnika,zaebu.I to je sve.melanholicar je napisao/la:Sinko ne donosi takve zaključke bez obzira na to koliko ti naše komšije nisu simpatične. Ne trebam te podsjećati na naše prethodne utakmice i istoriju sa njima.harishp je napisao/la:Ova Rumunija veze nema.![]()
Možda ti njihova pojedina imena ne predstavljaju ništa naročito,al radi se o velikom broju mladih igrača,koji potmognuti Chivuom,Mutuom,Maricom,Tamasom mogu dobit svakog u Evropi.
Sa Ukrajinom prijateljsku ?Principatus je napisao/la:
Vidim i ti care pratis utakmicu. Razbice nas Rumuni ko beba zvecku.
i kada su i nas lagano zgazili sa 3:0 na Koševu (ali mislim da Hagi nije igrao,ali je to bila jaka ekipa u to vrijeme ) za pola sata riješili utakmicuMonolog je napisao/la:Rumunija u posljednjih 15-ak godina nije bila slabija(doduše, nismo ni mi neka evropska sila). Što se tiče njihovih glavnih uzdanica, Mutu se odavno oprostio od profesionalnog fudbala; više se bazira na šmrkanje koke, kojekakva suđenja, te udaranje konobara. Ne znam kada je odigr'o posljednju utakmicu za Viole, a sam Mihajlović ga je otpis'o.
Ciprian Marica je u onako slabašnom Stuttgartu opet pao u 2. plan, te je i on u evidentnom padu forme(bio je solidan u jesenjem dijelu). Chivu se također suočava sa raznoraznim kaznama zbog udaranja protivničkih igrača(igrača Bari-ja je nokautir'o u posljednjem meču, te je dobio kaznu od 4 utakmice neigranja).
Dakako, ni našoj reprezentaciji ne cvjetaju ruže, al' ova Rumunija je daleko od one Hagi-jeve, kada su ih se plašile i mnogo jače reprezentacije.
Ti iz Zenice,navijas za Sarajevo a serendas gore nego cijeli Uski i BanjaLuka zajedno.Emir_ZENICA je napisao/la:Sa Ukrajinom prijateljsku ?Principatus je napisao/la:
Vidim i ti care pratis utakmicu. Razbice nas Rumuni ko beba zvecku.
Ma kakvi,nego zelim da izgubimo samo da Susic i njegova politika napusti kormilo reprezentacije !
Iz prekida su zeznuti a nama je prekid rak rana.Principatus je napisao/la:Fakt je jedna stvar, i to da ne podcijenjujem Rumune, jer to je najveca greska, uvjek bila. Ali bez Mutua, kad se pogleda nas ofanzivni vezni i napad i to sta oni mogu protiv nas ponuditi kao odgovor na ovu cetvoricu, onda se vidi gdje smo stvarno cisto snazniji. E sad koliko cemo nas kapacitet iskoristiti je druga stvar.
----Pjanic-----Misimovic-----Salihovic---
------------------Dzeko---------------------
i ti????Ibizevic je napisao/la:Minimalno očekujem pobjedu i remi![]()
Pa sta reći, mislim kada uporedimo nase igrače i igrače Rumunije daleko smo kvalitetniji.jasko_juve je napisao/la:i ti????Ibizevic je napisao/la:Minimalno očekujem pobjedu i remi![]()
![]()
Za prekid je potreban prekrsaj.Problem je sto su nam vecina igraca brzi ko motokultivatori.A iz takvih ''prodora''se tesko dosudjuje faul.Zec,lulic i takvi brzaneri trebaju u grotlo pa ako nista faul.Na oko 18-25 metara.Za ostalo tu je Master Card Sejo i Pjana.Principatus je napisao/la:@hare
Istina, ali i mi smo iz prekida opasni, to jest Sejo, Pjanic, Miske sa direktnim loptama na gol ili na glave igracima. Mislim da cemo igrati na posjed lopte i dominaciju i inace u tome lezi kljuc, da uzmemo teret sa nase defenzive. Takva smo reprezentacija, u napadu nam lezi spas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.