BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

harishp
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la harishp » 08 feb 2011, 20:16

Utakmica je tako kvalitetna ko' da igra Glasinac i BSK Crni Dzordze.
2-2 Rumuni sve iz nekih guzvi.Sad im jos fali Moldavija da zabije. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 08 feb 2011, 20:17

Mislim da je ovo kombinovan sastav ,od prvih 11 igraju golman Pantilimon ,Rat,Deac... mozda jos neko

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 feb 2011, 20:22

Ovoga se moramo paziti, jest da su Rumuni malo srecni, ali pri prekidima moramo odlucnije izbacivati loptu za razliku od letargicnih Ukrainaca. Mislim da bi smo trebali dominirati sredinom protiv Rumuna, jer smo tu stvarno definitivno jaci, u napadu isto. Jedino nasa defenziva kao i uvjek problem, iako se za Mujdzu i Spahu nemoramo brinuti. Dakle nasi reprezentativci moraju preuzeti loptu i igru u svoje ruke/noge, i u tome treba da lezi nasa defenziva.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 08 feb 2011, 20:35

Emir_ZENICA je napisao/la:BiH-Rumunija 1:2
Rumunija-BiH 3:0

Safete odlazi !
Izvor? :? :?: :lol: :lol: :lol:

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 08 feb 2011, 20:41

Bilal je napisao/la:
Emir_ZENICA je napisao/la:BiH-Rumunija 1:2
Rumunija-BiH 3:0

Safete odlazi !
Izvor? :? :?: :lol: :lol: :lol:
Expres :lol: :lol: :lol:
FORZA MARŠAL !!!

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 08 feb 2011, 20:51

harishp je napisao/la:Ova Rumunija veze nema.
Sinko ne donosi takve zaključke bez obzira na to koliko ti naše komšije nisu simpatične. Ne trebam te podsjećati na naše prethodne utakmice i istoriju sa njima. ;)
Možda ti njihova pojedina imena ne predstavljaju ništa naročito,al radi se o velikom broju mladih igrača,koji potmognuti Chivuom,Mutuom,Maricom,Tamasom mogu dobit svakog u Evropi.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 08 feb 2011, 20:53

Presudna tekma za nas,bilo kako bilo ,valjda ce nakon te utakmice se nes rijesit,ili Safet ili bodovi...
Moramo bit realni i reci da nam igraci i nisu u zavidnim formama...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2011, 20:58

melanholicar je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ova Rumunija veze nema.
Sinko ne donosi takve zaključke bez obzira na to koliko ti naše komšije nisu simpatične. Ne trebam te podsjećati na naše prethodne utakmice i istoriju sa njima. ;)
Možda ti njihova pojedina imena ne predstavljaju ništa naročito,al radi se o velikom broju mladih igrača,koji potmognuti Chivuom,Mutuom,Maricom,Tamasom mogu dobit svakog u Evropi.
Sve je to u redu,ali danas veze nemaju.Igra im zasniva iz prekida ako zaebu protivnika,zaebu.I to je sve.
Mada je i Ukrajina za usranog stapa.
Schinko :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 feb 2011, 21:10

Rumunija u posljednjih 15-ak godina nije bila slabija(doduše, nismo ni mi neka evropska sila). Što se tiče njihovih glavnih uzdanica, Mutu se odavno oprostio od profesionalnog fudbala; više se bazira na šmrkanje koke, kojekakva suđenja, te udaranje konobara. Ne znam kada je odigr'o posljednju utakmicu za Viole, a sam Mihajlović ga je otpis'o.

Ciprian Marica je u onako slabašnom Stuttgartu opet pao u 2. plan, te je i on u evidentnom padu forme(bio je solidan u jesenjem dijelu). Chivu se također suočava sa raznoraznim kaznama zbog udaranja protivničkih igrača(igrača Bari-ja je nokautir'o u posljednjem meču, te je dobio kaznu od 4 utakmice neigranja).

Dakako, ni našoj reprezentaciji ne cvjetaju ruže, al' ova Rumunija je daleko od one Hagi-jeve, kada su ih se plašile i mnogo jače reprezentacije.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 feb 2011, 21:12

Rumunija je tip ekipe, koja je spremna da nas u svakom momentu razbiju. I netreba ih NIKADA potcjenjivat, i oni su favorit u ovoj utakmici.
Ali naravno, pred punim Bilinim Poljem, je sve moguce ;)

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 08 feb 2011, 21:15

Principatus je napisao/la:
Vidim i ti care pratis utakmicu. Razbice nas Rumuni ko beba zvecku. :D
Sa Ukrajinom prijateljsku ?

Ma kakvi,nego zelim da izgubimo samo da Susic i njegova politika napusti kormilo reprezentacije !
A C A B !

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 feb 2011, 21:19

Monolog je napisao/la:Rumunija u posljednjih 15-ak godina nije bila slabija(doduše, nismo ni mi neka evropska sila). Što se tiče njihovih glavnih uzdanica, Mutu se odavno oprostio od profesionalnog fudbala; više se bazira na šmrkanje koke, kojekakva suđenja, te udaranje konobara. Ne znam kada je odigr'o posljednju utakmicu za Viole, a sam Mihajlović ga je otpis'o.

Ciprian Marica je u onako slabašnom Stuttgartu opet pao u 2. plan, te je i on u evidentnom padu forme(bio je solidan u jesenjem dijelu). Chivu se također suočava sa raznoraznim kaznama zbog udaranja protivničkih igrača(igrača Bari-ja je nokautir'o u posljednjem meču, te je dobio kaznu od 4 utakmice neigranja).

Dakako, ni našoj reprezentaciji ne cvjetaju ruže, al' ova Rumunija je daleko od one Hagi-jeve, kada su ih se plašile i mnogo jače reprezentacije.
i kada su i nas lagano zgazili sa 3:0 na Koševu (ali mislim da Hagi nije igrao,ali je to bila jaka ekipa u to vrijeme ) za pola sata riješili utakmicu
Sad nisu kao prije ,ali na domaćem terenu su opet favoriti protiv nas ,remijem bi trebali biti zadovoljni ,jedino da odigramo jednu veliku utakmicu i slavimo ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2011, 21:28

Emir_ZENICA je napisao/la:
Principatus je napisao/la:
Vidim i ti care pratis utakmicu. Razbice nas Rumuni ko beba zvecku. :D
Sa Ukrajinom prijateljsku ?

Ma kakvi,nego zelim da izgubimo samo da Susic i njegova politika napusti kormilo reprezentacije !
Ti iz Zenice,navijas za Sarajevo a serendas gore nego cijeli Uski i BanjaLuka zajedno.
Ebo ti ''covjeka'' koji zeli poraz ''svojoj''repci.Ma kakav razlog bio.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 feb 2011, 21:58

Fakt je jedna stvar, i to da ne podcijenjujem Rumune, jer to je najveca greska, uvjek bila. Ali bez Mutua, kad se pogleda nas ofanzivni vezni i napad i to sta oni mogu protiv nas ponuditi kao odgovor na ovu cetvoricu, onda se vidi gdje smo stvarno cisto snazniji. E sad koliko cemo nas kapacitet iskoristiti je druga stvar.

----Pjanic-----Misimovic-----Salihovic---
------------------Dzeko---------------------
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 08 feb 2011, 21:59

Minimalno očekujem pobjedu i remi :D :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2011, 22:02

Principatus je napisao/la:Fakt je jedna stvar, i to da ne podcijenjujem Rumune, jer to je najveca greska, uvjek bila. Ali bez Mutua, kad se pogleda nas ofanzivni vezni i napad i to sta oni mogu protiv nas ponuditi kao odgovor na ovu cetvoricu, onda se vidi gdje smo stvarno cisto snazniji. E sad koliko cemo nas kapacitet iskoristiti je druga stvar.

----Pjanic-----Misimovic-----Salihovic---
------------------Dzeko---------------------
Iz prekida su zeznuti a nama je prekid rak rana.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 08 feb 2011, 22:03

Ibizevic je napisao/la:Minimalno očekujem pobjedu i remi :D :D
i ti???? :D :D
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 08 feb 2011, 22:05

jasko_juve je napisao/la:
Ibizevic je napisao/la:Minimalno očekujem pobjedu i remi :D :D
i ti???? :D :D
Pa sta reći, mislim kada uporedimo nase igrače i igrače Rumunije daleko smo kvalitetniji. :D Dalje zavisi o taktici koju ce Sušić izvesti i raspoloženju igrača ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 feb 2011, 22:06

@hare

Istina, ali i mi smo iz prekida opasni, to jest Sejo, Pjanic, Miske sa direktnim loptama na gol ili na glave igracima. Mislim da cemo igrati na posjed lopte i dominaciju i inace u tome lezi kljuc, da uzmemo teret sa nase defenzive. Takva smo reprezentacija, u napadu nam lezi spas. :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2011, 22:18

Principatus je napisao/la:@hare

Istina, ali i mi smo iz prekida opasni, to jest Sejo, Pjanic, Miske sa direktnim loptama na gol ili na glave igracima. Mislim da cemo igrati na posjed lopte i dominaciju i inace u tome lezi kljuc, da uzmemo teret sa nase defenzive. Takva smo reprezentacija, u napadu nam lezi spas. :D
Za prekid je potreban prekrsaj.Problem je sto su nam vecina igraca brzi ko motokultivatori.A iz takvih ''prodora''se tesko dosudjuje faul.Zec,lulic i takvi brzaneri trebaju u grotlo pa ako nista faul.Na oko 18-25 metara.Za ostalo tu je Master Card Sejo i Pjana. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.