Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
hocel ovaj boske dobit ban.......
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Spaha je kralj , a sinoc me pozitivno iznenadio i Mravac.
Nasao je Ciro odgovor za nasa odbrambena pitanja
Naprijed Bosnooooooooooooooooo
Nasao je Ciro odgovor za nasa odbrambena pitanja
Naprijed Bosnooooooooooooooooo
dabistrikboy je napisao/la:hocel ovaj boske dobit ban.......
ma nema sta da daju, mi sami kupimo karteBoske je napisao/la:Idemo u Belgiju, idemo u Belgiju !!!!
Prosli put nas je bilo skoro 15.000..Sada sam siguran da nam Belgijanci nece dati toliko mjesta na stadionu ali bio bih sretan kada bi nas bilo 10.000

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Jest ako nam dopuste Belgijanci, jer po fifinim propisima oni mogu da nam daju samo 5% tribina od ukupnog kapaciteta stadiona, sto bi znacilo nekih 2-3 hiljade navijaca..Bosnier je napisao/la:ma nema sta da daju, mi sami kupimo karteBoske je napisao/la:Idemo u Belgiju, idemo u Belgiju !!!!
Prosli put nas je bilo skoro 15.000..Sada sam siguran da nam Belgijanci nece dati toliko mjesta na stadionu ali bio bih sretan kada bi nas bilo 10.000
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
mislim da ako budemo i u Belgiji igrali otvoreno, napadacki da mozemo do boda. ali... ako bude Ciro (****) kalkulisao kao protiv Turske, mislim da nemamo nikakve sanse, i da cemo glat izgubit, jer nam je odbrana **** zivi. jedino Spaha valja, ostalo je za bacit. prioritet strucnog staba u vremenu do tekmi sa Belgijom bi trebalo da bude osnazivanje odbrane. u vezi i napadu smo jaki pravo i tu nam vise niko i netreba, ako se Bajramovic vrati to je +, ali imamo mi dovoljno kadra na tim pozicijama i bez njega.
bez pojacane odbrane, u Belgiji nemamo sta trazit. ja sam gledao sinoc tekmu Belgija - Spanija, i mogu reci da je Belgija zasluzila da pobjedi, da su imali puno vise 100%, pa Puyol je dva puta sa crte skidao loptu... Imaju mlad rastracan tim, koji ovakvu nasu odbranu ce razbucat.
bez pojacane odbrane, u Belgiji nemamo sta trazit. ja sam gledao sinoc tekmu Belgija - Spanija, i mogu reci da je Belgija zasluzila da pobjedi, da su imali puno vise 100%, pa Puyol je dva puta sa crte skidao loptu... Imaju mlad rastracan tim, koji ovakvu nasu odbranu ce razbucat.
Postovanje treba zaraditi.
Ma treba napadacki igrat kao domace utakmice, nemozemo defanzivno kad nemamo takve igrace, osim ako se papac vrate ali tesko.
Uglavnom to nam je jedna od najbitnijih utakmica i bod bi bio kao zgrada
a onda ih deklasirat na domacem, samo bilino polje je ko livada, nemozes loptu po zemlji dodati da ne oskace...
Uglavnom to nam je jedna od najbitnijih utakmica i bod bi bio kao zgrada

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ma ne znam sto se svi kunu u tog Papca vise, sjetit cete se da je bio kriv za prva 2 gola protiv Belgije i nikad nisam bio pretjerano zadovljan s njim..Bosnier je napisao/la:Ma treba napadacki igrat kao domace utakmice, nemozemo defanzivno kad nemamo takve igrace, osim ako se papac vrate ali tesko.
Uglavnom to nam je jedna od najbitnijih utakmica i bod bi bio kao zgradaa onda ih deklasirat na domacem, samo bilino polje je ko livada, nemozes loptu po zemlji dodati da ne oskace...
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
slazem se da je trava na Bilinom trenutno katastrofa. ovako je se sjebala kad je Celik igrao prtiv Posusja. kisa ljevala vazdan, pa drenaza malo popustila, i nakupilo se bilo vode na terenu, i kako su oni igrali 90min po takvom terenu, sve se izrovilo.Bosnier je napisao/la:Ma treba napadacki igrat kao domace utakmice, nemozemo defanzivno kad nemamo takve igrace, osim ako se papac vrate ali tesko.
Uglavnom to nam je jedna od najbitnijih utakmica i bod bi bio kao zgradaa onda ih deklasirat na domacem, samo bilino polje je ko livada, nemozes loptu po zemlji dodati da ne oskace...
siguran sam da ce se sanirati citav travnjak do utakmice sa Belgijom, koja je za 5 ipo mjeseci.
Postovanje treba zaraditi.
Evo nasao sam izjavu Sase Papca, i zbog ovoga njega vise ne treba spominjat jer on nije u igri za Belgiju i ostale utakmice koje slijede.
Pozvan sam, ali se neću odazvati i oni dobro znaju zbog čega. Odluka koju sam donio nije bila laka, a poslao sam je faksom u Fudbalski savez BiH, kazao je 28-godišnji Mostarac za Sunday Times, a prenosi Dnevni list.
Nemam vremena za predsjednika i ostale iz Saveza. Ti ljudi nemaju pojma o fudbalu, kritički se osvrnuo na čelnike N/FS BiH.
Škotskim novinarima Papac je kazao da je obavio razgovor sa Miroslavom Blaževićem i objasnio mu da na njega ne može računati.
Pričao sam sa selektorom dva puta i objasnio mu svoju situaciju. S njim nemam problema, u pitanju je Savez. Rekao sam Blaževiću da ne mogu igrati jer jednostavno ne mogu raditi sa predsjednikom N/FS BiH. Nemamo nikakve šanse za uspjeh sve dok on vodi Savez, jer ne postoji kontinuitet rada u reprezentaciji.
Predsjednik je prije par dana dao jedan intervju u kojemu za mene nije imao "lijepe" riječi, ali nemam namjeru ulaziti u "rat riječima" s njim. Prošle godine razgovarao sam sa Dominkovićem i on sigurno zna moje mišljenje, izjavio je Papac.
Ipak, Papac je ostavio mogućnost ponovnog otvaranja reprezentativne epizode, no ne pod aktuelnim vodstvom Saveza.
Pozvan sam, ali se neću odazvati i oni dobro znaju zbog čega. Odluka koju sam donio nije bila laka, a poslao sam je faksom u Fudbalski savez BiH, kazao je 28-godišnji Mostarac za Sunday Times, a prenosi Dnevni list.
Nemam vremena za predsjednika i ostale iz Saveza. Ti ljudi nemaju pojma o fudbalu, kritički se osvrnuo na čelnike N/FS BiH.
Škotskim novinarima Papac je kazao da je obavio razgovor sa Miroslavom Blaževićem i objasnio mu da na njega ne može računati.
Pričao sam sa selektorom dva puta i objasnio mu svoju situaciju. S njim nemam problema, u pitanju je Savez. Rekao sam Blaževiću da ne mogu igrati jer jednostavno ne mogu raditi sa predsjednikom N/FS BiH. Nemamo nikakve šanse za uspjeh sve dok on vodi Savez, jer ne postoji kontinuitet rada u reprezentaciji.
Predsjednik je prije par dana dao jedan intervju u kojemu za mene nije imao "lijepe" riječi, ali nemam namjeru ulaziti u "rat riječima" s njim. Prošle godine razgovarao sam sa Dominkovićem i on sigurno zna moje mišljenje, izjavio je Papac.
Ipak, Papac je ostavio mogućnost ponovnog otvaranja reprezentativne epizode, no ne pod aktuelnim vodstvom Saveza.
Ja ne znam u sta su gledali ovi sto govore da muratovic treba na klupu,ja sam gledao tekmu kuci i lik je pretrcao najvise,presjekao ubjedljivo najvise lopti i namjestio gol,dao djeki jos jednu odlicnu loptu da krene sam na gol ovaj se spetljao,fakat konstatacija za samira ne stoji.
AMAR OSIM!!!
Ma i ja sam to vidio al ne mogu da se raspravljam s njim, momci ocito nemaju pojma o fudbalu, Murat se borio ko lav i svaka mu cast..csh je napisao/la:Ja ne znam u sta su gledali ovi sto govore da muratovic treba na klupu,ja sam gledao tekmu kuci i lik je pretrcao najvise,presjekao ubjedljivo najvise lopti i namjestio gol,dao djeki jos jednu odlicnu loptu da krene sam na gol ovaj se spetljao,fakat konstatacija za samira ne stoji.
Ma ne zelim ja reci da nemaju pojma ko je bio na tekmi malo teze je mozda zapazio neke stvari koje su se mogle vidjeti na tv,samo to
AMAR OSIM!!!
U PRAVU SI ZA MURATOVICA, JA SAM GLEDAO TEKMU SA ZAPADNE TRIBINE I STVARNO JE MURATOVIC ODIGRAO ZA CISTU DESETKU, BIO JE I ODBRAMBENI I VEZNI I NAPADAC, SVUGDJE GA JE BILO, KAO I VLADAVIC KADA JE USAO. I ADNAN MRAVAC ME JE STVARNO ODUSEVIO I ON JE ODIGRAO DOBRO U ODBRANI.csh je napisao/la:Ja ne znam u sta su gledali ovi sto govore da muratovic treba na klupu,ja sam gledao tekmu kuci i lik je pretrcao najvise,presjekao ubjedljivo najvise lopti i namjestio gol,dao djeki jos jednu odlicnu loptu da krene sam na gol ovaj se spetljao,fakat konstatacija za samira ne stoji.
STVARNO JE LJEPOTA KAD SU IZMJENE A KADA SE IGRACI MEDJUSOBNO ZAGRLE I KADA CIRO USTANE I SA NJIMA SE ZAGRLI, TO JE NESTO ZAISTA POZITIVNO I STVARA DOBRU ATMOSFERU.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Ma tako je druze, Papac je kiks igrac i u svakoj utakmici napravi bar jednu kardinalnu gresku, i nikad nism bio zadovoljan njegovim igrama, osim borbenosti, ali ja ne vjerujem da bi njegovim povratkom dobili bas puno.Lovac je napisao/la:Ma ne znam sto se svi kunu u tog Papca vise, sjetit cete se da je bio kriv za prva 2 gola protiv Belgije i nikad nisam bio pretjerano zadovljan s njim..Bosnier je napisao/la:Ma treba napadacki igrat kao domace utakmice, nemozemo defanzivno kad nemamo takve igrace, osim ako se papac vrate ali tesko.
Za mene je smijesno kada vidim da ga pojedini stavljaju u idealni sastav nase repke.
To je meni van svake pameti.

e nek si ti rodjen...E.D je napisao/la:upravu si! bolje neka igraju vasilic i sta ja znam ko jos..*bem te corava! Preporucujem ti isto kao Bosketu. Mani se fudbala ba. Nije svako rodzen za toCane je napisao/la:ljudi sta vam je sto ste svi zapeli za tog pjanica???
gledo sam ga u lyonu 2puta... i u repki kad su igrali protiv Sarajeva...
decko nije vala neka igracina...mislim da je on jos mlad da krece u vece meceve ispocetka...
daj mi jednu utakmicu u kojoj je pjanic briljirao "fudbaleru"...
kad pjanic bude igrao u odbrani onda ce ga ciro stavit od prve minute jer mi smo prejaki u napadu nama fali odbrane...zato ljevi igraci dobijaju priliku...
Zadnja izmjena: Cane, dana/u 16 okt 2008, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
ti meni govoris da sma corav....pa zar nevidis da nas je lik odhebo...NECE i gotovo...sta treba ga molit??E.D je napisao/la:Jeste, on je se oprostio od Repke ali ipak je on nas igrac, kvalitetan igrac, koji nam moze pomoci, pogotovo jer smo slabi u odbrani. Kad bi svi bili kao ti da se odmah rijesaju igraca onda sada nebi pola igraca igralo (Misimovic, Rahimic, Hasagic, Spahic)Cane je napisao/la:joj gledam svima idealne formacije i svi forsirate papca a covjek se oprostio od repke....
daj ljudi saberite se malo....
ja mislim da ako budemo ofanzivni mozemo dobiti beligiju i u gostima i kod nas....
al ako se nesto branili onda smo sigurno gotovi...
jer ipak je nama odbrana slabiji dio tima...
Treba se Ciro fino naci sa covjekom, ima sad eto dovoljno vremena i popricati ljudski snjim. mozda bi bilo dobro da povede spahu i hasagica sasobom
pa nije bog...
Dobar je Muratovic, ali je fakat da je podbacio i protiv Spanije i protiv Turske. A protiv ovih manjih je dobro odigrao. Kad se vrati Bajramovic ocekujem da ce Muratovic bit na klupi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- bistrikboy
- Kontakt:
tekmu protiv armenaca je odlicno odigrao al protiv turaka je sa dzemom bio najlosiji,kako god kad i ako se bajramovic vrati to ce ozbiljnije izgledatLovac je napisao/la:Ma i ja sam to vidio al ne mogu da se raspravljam s njim, momci ocito nemaju pojma o fudbalu, Murat se borio ko lav i svaka mu cast..csh je napisao/la:Ja ne znam u sta su gledali ovi sto govore da muratovic treba na klupu,ja sam gledao tekmu kuci i lik je pretrcao najvise,presjekao ubjedljivo najvise lopti i namjestio gol,dao djeki jos jednu odlicnu loptu da krene sam na gol ovaj se spetljao,fakat konstatacija za samira ne stoji.

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- lolo d pitar
- Kontakt:
vec 8 stranica a prosao je samo jedan dan
treba se ovo zakljucati
treba se ovo zakljucati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.